- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Aaa, geçen konu açmıştınız saçınızla ilgili. Güzel oldu mu sıfıra vurdurunca? Bazı kadınlara çok yakışıyor da.O bahane bulmuş bence. Fırsat bu fırsat kaç böyle biriyle evlenme. Benim doğumdan sonra saçım dökülüyor diye saçımı sıfıra vurdum kelim şu an ve eşim asla yadırgamadı, ben beğenmedin mi deyince de “saçın için mi seninle evlendim insanın başına her şey gelebilir boşver sen benim canımsın” demişti.
Eş dediğin her anında yanında olup seni kabul etmeli.
Dış görünüşe takıp sizi maddi anlamda zorlayacak işler yaptırandan uzak durun bence.
yakında beyin ameliyatı olacağım saçımın o kısmı kazınacak biraz kılo aldım son zamanlarda insanız ya her durumda olabılırız evlılık sevgılılık her koşulda beraber olabilmektir süs biblosu değiliz kiO bahane bulmuş bence. Fırsat bu fırsat kaç böyle biriyle evlenme. Benim doğumdan sonra saçım dökülüyor diye saçımı sıfıra vurdum kelim şu an ve eşim asla yadırgamadı, ben beğenmedin mi deyince de “saçın için mi seninle evlendim insanın başına her şey gelebilir boşver sen benim canımsın” demişti.
Eş dediğin her anında yanında olup seni kabul etmeli.
Dış görünüşe takıp sizi maddi anlamda zorlayacak işler yaptırandan uzak durun bence.
Ben konu açmadım ki :) başkası açtı sanırım.Aaa, geçen konu açmıştınız saçınızla ilgili. Güzel oldu mu sıfıra vurdurunca? Bazı kadınlara çok yakışıyor da.
Kesinlikle, aynen öyle. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyiniz var?yakında beyin ameliyatı olacağım saçımın o kısmı kazınacak biraz kılo aldım son zamanlarda insanız ya her durumda olabılırız evlılık sevgılılık her koşulda beraber olabilmektir süs biblosu değiliz ki
Geçen gün bir arkadaş açmıştı konu. O da saçını sıfıra vurdurmak istiyordu, karıştırmışım demek ki :))Ben konu açmadım ki :) başkası açtı sanırım.
Yani kel olmak biraz tuhaf ama çok da kötü durduğunu sanmıyorum:)) güzel bence zaten bana erkek traşı çok yakışıyor :)
once mr da beyin tümörü çıktı radyoterapiyle tedavi olmadı ameliyat olacağım korkumu yenebılırsem yakında en azından kötü huylu değil o da iyi bir şey.bebeğinizi mutlulukla büyütünKesinlikle, aynen öyle. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyiniz var?
Geçmiş olsun cnm.. inş sağ salim ameliyattan çıkarsınbaşım çok ağrıyordu 5 ay
once mr da beyin tümörü çıktı radyoterapiyle tedavi olmadı ameliyat olacağım korkumu yenebılırsem yakında en azından kötü huylu değil o da iyi bir şey.bebeğinizi mutlulukla büyütün
Çok geçmiş olsun bakın bir çözümü var ne güzel korkmayın lütfen. Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz. Çok teşekkürler.başım çok ağrıyordu 5 ay
once mr da beyin tümörü çıktı radyoterapiyle tedavi olmadı ameliyat olacağım korkumu yenebılırsem yakında en azından kötü huylu değil o da iyi bir şey.bebeğinizi mutlulukla büyütün
k teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm.. inş sağ salim ameliyattan çıkarsın
Teşekkür ederim evet seviyorum hiç olmazsa evde her taraf saç değil :))Geçen gün bir arkadaş açmıştı konu. O da saçını sıfıra vurdurmak istiyordu, karıştırmışım demek ki :))
Siz seviyorsanız ne güzel, güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?