• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artık yoruldum

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
merhaba hanımlar sızınle canımı sıkan ve paylaşmak ıstedıgım bır konu var. Erkek arkadaşımla uzun zamandır bırlıkteyız bu sene ıcınde son aylara yakın tanışmak ıstıyorlar dün gece konuşurken bır sey oldu ve konu saça geldı bıldıgınız saç benım saçlarım sıyah ve omuzlarımın assasında koltuk altı hızımda bıtıyorbana sac taktır dedı bende ona verecek param YÖK dedım konu kapandı dün ve bugün aksama kadar yazmadı derdın ne dedım senden bısey ıstedım onu bıle yapmıyorsun dedı arkadaşlar ben calısmıyorum eve tek maaş gırıyor oda babamın ben babamın naasının yarısını alıp lüksüm uğruna nasıl saça verebılırım ? Gerçekten bunu soyledıgımde bıle benı anlamadı yokluk nedır bılmıyor cok üzdü benı bu durum neyse tamam ok dıyerek gecıstırdı benı suan bıle hala maasımızı alamadık sıkıntılıyız bana bahsettıgı konuya bakın saçım kısa cırkın olsam anlıyacagım kısada degıl ılerde demekkı ben hasta olsam yada sacımı kaybetsem neler olur bunları dusundum ve cok uzuldum suan kendısıyle konusmuyorum napmalıyım sızce

O bahane bulmuş bence. Fırsat bu fırsat kaç böyle biriyle evlenme. Benim doğumdan sonra saçım dökülüyor diye saçımı sıfıra vurdum kelim şu an ve eşim asla yadırgamadı, ben beğenmedin mi deyince de “saçın için mi seninle evlendim insanın başına her şey gelebilir boşver sen benim canımsın” demişti.
Eş dediğin her anında yanında olup seni kabul etmeli.
Dış görünüşe takıp sizi maddi anlamda zorlayacak işler yaptırandan uzak durun bence.

O bahane bulmuş bence. Fırsat bu fırsat kaç böyle biriyle evlenme. Benim doğumdan sonra saçım dökülüyor diye saçımı sıfıra vurdum kelim şu an ve eşim asla yadırgamadı, ben beğenmedin mi deyince de “saçın için mi seninle evlendim insanın başına her şey gelebilir boşver sen benim canımsın” demişti.
Dış görünüşe takıp sizi maddi anlamda zorlayacak işler yaptırandan uzak durun bence.
Aaa, geçen konu açmıştınız saçınızla ilgili. Güzel oldu mu sıfıra vurdurunca? Bazı kadınlara çok yakışıyor da.

Ne kadar saçma ve mantıksız bir istek.. diyelim ki paranız var.. neden yaptırasınız istemiyorsanız.. bişey istedim yapmadın demesi ne kadar manasız.. sanki tuzu uzatır mısın diyo..

Bence gelecek planlarınızı bi daha gözden geçirin bütün ömrünüzü onun istediklerini yaparak mı geçireceksiniz??

yakında beyin ameliyatı olacağım saçımın o kısmı kazınacak biraz kılo aldım son zamanlarda insanız ya her durumda olabılırız evlılık sevgılılık her koşulda beraber olabilmektir süs biblosu değiliz ki

Aaa, geçen konu açmıştınız saçınızla ilgili. Güzel oldu mu sıfıra vurdurunca? Bazı kadınlara çok yakışıyor da.
Ben konu açmadım ki :) başkası açtı sanırım.
Yani kel olmak biraz tuhaf ama çok da kötü durduğunu sanmıyorum:)) güzel bence zaten bana erkek traşı çok yakışıyor :)

İnsan her haliyle birini begendiği için beraber olmaz mı? Bugun sacını begenmeyıp burun kıvıran,yarın doğum yapıp değişime ugrasan neler demez. Hasta oldugunu düşünemıyorum bile.

yakında beyin ameliyatı olacağım saçımın o kısmı kazınacak biraz kılo aldım son zamanlarda insanız ya her durumda olabılırız evlılık sevgılılık her koşulda beraber olabilmektir süs biblosu değiliz ki
Kesinlikle, aynen öyle. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyiniz var?

Ben konu açmadım ki :) başkası açtı sanırım.
Yani kel olmak biraz tuhaf ama çok da kötü durduğunu sanmıyorum:)) güzel bence zaten bana erkek traşı çok yakışıyor :)
Geçen gün bir arkadaş açmıştı konu. O da saçını sıfıra vurdurmak istiyordu, karıştırmışım demek ki :))
Siz seviyorsanız ne güzel, güle güle kullanın:KK52:

başım çok ağrıyordu 5 ay
Kesinlikle, aynen öyle. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyiniz var?
once mr da beyin tümörü çıktı radyoterapiyle tedavi olmadı ameliyat olacağım korkumu yenebılırsem yakında en azından kötü huylu değil o da iyi bir şey.bebeğinizi mutlulukla büyütün

başım çok ağrıyordu 5 ay

once mr da beyin tümörü çıktı radyoterapiyle tedavi olmadı ameliyat olacağım korkumu yenebılırsem yakında en azından kötü huylu değil o da iyi bir şey.bebeğinizi mutlulukla büyütün
Geçmiş olsun cnm.. inş sağ salim ameliyattan çıkarsın

başım çok ağrıyordu 5 ay

Çok geçmiş olsun bakın bir çözümü var ne güzel korkmayın lütfen. Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz. Çok teşekkürler.

Back
X