Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

tek ders sınavına kalana kadar mezuniyet hayalimi gerçekleştirmiştim , ama tek derse kaldım ve tek ders sınavını yapmıyorlar bir türlü mezun olamıyoruuum sinir olduuuumm!!!!
birinci hayalim tek dersi verip mezun olabilmek ikincisi ise biran evvel tatile gidebilmek ...

Şu an en büyük hayalim bu sene üniversiteye başlayabilmek. Ondan sonra kendimi geliştirmek için uğraşacağım.

Birde daha kolaymış gibi gözüken hayallerim var.

İnce fit biri olmak, yüzmeyi öğrenmek, ehliyet almak gibi :)

ben koşulları çok güzel bir işe girmeyi çocuğuma bir kreş bulmayı vee şu an oturduğum semtten kocam ve kızımla taşınmayı istiyorumi hımmm birde şu sayısal denen meretin bana çıkmasını. son olarakta:) daha kaygısız rahat huzurlu sağlıklı olmayı diliyorum. amin dua edin ne olur kavuşayım dileklerimei allah hepinizin dileklerinide kabul etsin

kendi işlerimin patronu olmak maddi açıdan problemsiz olmak ve dünyayı gezmek heryer incelemek görmek. hepsi olucak az kaldı :))

İyi bir hipnoterapist olmak istiyorum.bazen kendimi ofisimde hastalarımla ilgilenirken buluyorum....o anı tam anlamıyla yaşıyorum,işte bu da bu hayalin gerçekleşeceği anlamına geliyor.(inş.)

bir evimin olmasını çook istiyorum ve evde turistik eşya yaptıgım için inşallah ömüzdeki sene çok fazla turist gelir pamukkaleye:))))

Şu an en büyük hayalim bu sene üniversiteye başlayabilmek. Ondan sonra kendimi geliştirmek için uğraşacağım.

Birde daha kolaymış gibi gözüken hayallerim var.

İnce fit biri olmak, yüzmeyi öğrenmek, ehliyet almak gibi :)
Bu sene üniversiteye başlama hayalim gerçek oldu. Üniversiteye yerleştim. :KK19:

Kendimi geliştirme hayalimde okula başladıktan sonra olacak inşallah.

İnce fit olma yolunda da ilerliyorum. :KK8:

Yüzme kursu ve ehliyet kursu kaldı demek ki :KK31:

Bu sene üniversiteye başlama hayalim gerçek oldu. Üniversiteye yerleştim. :KK19:

Kendimi geliştirme hayalimde okula başladıktan sonra olacak inşallah.

İnce fit olma yolunda da ilerliyorum. :KK8:

Yüzme kursu ve ehliyet kursu kaldı demek ki :KK31:

tebrik ederim canım. en büyük engeli aşmışsan gerisi kolayca gelir emin ol:KK66: tebrikler tekrar.

huzur ve mutluluğu bir arada geri istiyorum.eski ben hallerime dönmek istiyorum.

:) :)

a)üniversitemi radyo tv istiyordum bir idealdi gerçek oldu
1:güzel güzel uzun metraj filmler çekmek istiyorum
2:fotografçıyım çocuklar ve hayvanlar için bir sergi açmayı planlıyorum

b) şimdide diksiyon doğaçlama kursuna gitmek istiyorum kariyerim için önemli :)

c) iyi bir yorumcu spiker olma yolundayım çokça istiyorum

d) küçüklükten bu yana tiyatro yasam felsefem eşim dostum canım cigerim herseyim =P lisede belediyenin oyuncularındaydım şimdide hobim olsun istiyorum belediyenin kadrosundagözüm :KK70: angaranın gecici bir süre ankaradayım bakalım nolcak

e :) İSTANBUL DA YASAMAK İSTİYORUM DOĞDUGUM BÜYÜDÜĞÜM sehirde önceden sahillerinde tek basımayken sokaklarında yanlız iken şimdi
askımı eşimi kolundan tutup sokaklarında sabaha kadar yürümek istiyorum

f) Parise teyzemin yanına nikah kıydırmaya inş :KK14::KK14:ve cezayire annemin ülkesine evlenmeden yöresel kıyafet satın almak için evlendikten sonra da inş büyüklerimin ellerinden öptürmek için gitmek istiyorum

beyaz atli olmasada PRENSIMI bekliyorum hala..

EN BÜYÜK HAYALIM onunla tüm dünyayi gezmek,cokta MALDIV ADALARINA ve AMERIKA´ ya gitmeyi hayal ediyorum.

Gitmem su anda imkansiz degil,.maalesef ailem beni yanliz veya bir arkadasimla gönderecek kadar rahat degil..o yüzden gelecekteki es adayimin bu hayallerimi benimle birlikte gerceklestirmesini umuyorum, yoksa cok büyük hayal kirikligi yasayacagim...

Nikon D5100 Kamerasini almak hayalimdi. ALDIM cok sükür, cok mutluyum :)

Su anki hedefimde BMW1 Arabasini alabilmek....insAllah Allahin izniyle o hayalimide gerceklestirecegim...

Allahim herkesin hayalini gerceklestirsin insAllah. bence SAGLIK olduktan sonra hicbirsey imkansiz DEGILDIR.

X