bu mesajı nisanda yazmışım şimdi eylüldeyiz bakalım ne yapmışım neler olmuş neler gerçekleşmiş :)
annem ameliyatını oldu atlattı sağlığına kavuştu şimdi sapasağlam
araba almak için para biriktirmeye hala devam, bayağı birikti
o pırlanta kolye bana ekimde doğum günü hediyesi olacak, kendim almadım annemler hediye alacak
kardeşime kemer yerine çanta aldım daha çok işine yaradı, kemeri bu sene mezuniyet hediyesi olarak alacağım
ingiltereye gitmedim ve bakanlığın diplomatlık kursuna kabul edilmedim ama avusturyada bir diplomatlık kursuna gittim, ikisinin ortası oldu :)
gerçekçi hedefler koyarsak, büyük hedefimiz asıl amacımız için küçük step by step hedefler koyarsak hem daha mutlu oluruz hem de yavaş yavaş yaklaşırız büyük hedefe.
şimdiki hayallerim nelermiş bakalım...
yarın okul başlıyor, bu dönem geçen seneden kalan dersimi vermek ve bu dönemki bütün derslerimden geçmek istiyorum. mümkünse bu sene hiç kalmasın dersim sonra sıkıntı oluyor alttan ders.
yıl sonuna kadar şimdi dünyanın öbür ucunda olan erkek arkadaşımla görüşmeyi çok istiyorum ama bu bana bağlı değil ona bağlı, inşallah gelebilir
iki çanta beğendim, bir pasaport kılıfı bir de yağmur çizmesi bunlar 2bin lira civarı tutuyor onu biriktirmem lazım :)
yıl sonuna kadar 68 kilo olmak istiyorum
ha bir de taksit yatırmam lazım 100 dolara ihtiyacım var şu önümüzdeki iki hafta 100 doları toparlayabilirsem iyi olur :)
il divo konserine bilet bulabilmek - henüz haber bekliyorum
lazere başlamak
fransızca veya rusça kursuna yazılıp okulla bir arada götürmek