Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

gerçekleştirdiğim hayalim mimarlığı kazanmak, üniversite aşkımı yaşamak

gerçekleştirmek istediğim hayalim sınıfta çooook başarılı olmak farabi yapmak, yatay geçiş yapmak, çok iyi şirketlerde staj yapmak, muğla ya da izmirde çalışmak, hayatımın aşkını bana değer veren birini bulmak

o zman bende gerçekleşenleri yazim seneye gelip tekrar yazarım
1.kpss den çok iyi bi puan alıp ilk atamada tanmak(gerçekleşti dereceyle)
2. 3 yıllık sürn ilişkimi evliliğe taşımak(iki ay önce hayalimdeki düğünle gerçekleşti)
3.ehliyet alıp araba kullanabilmek(ehliyetimi alalı bir ay oldu ve uzun mesafeye bile gidebiliorum gerçekleşti)
4.bu yaz güzel bi tail geçirmek fethiiyede gerçekleşti)
5.seneye marmarise tatile gitmek(beklemede)
6. pasaport alıp italya yada ispanya turuna katılmak taylandda olabilir(beklemede)
7.bu kış lazer epilasyonuna gitmek(beklemde)
8. bu kış öğrenim bursumu ödemek(beklemede)
9.bu kış önümüzdeki hazirana kadar (10-12 milyar biriktirmek)
10. bu ay spor salonuna yazılıoruz kış boyunca 15 kilo kadar verip 60 kilo olmak:)
ben hayallerimin en zor kısmıı başardım atandım ve evlendim her ay düzenli bi maaşım var para olunca hrşey oluyomuş bunu anladım ben:)

1.70 kilodan 63 kiloya dusmek(gerceklesti)
2.tusu kazanmak ---------
3)piyano ----------------
4)araba kullana bilmek-----------
5)ingilizceyi ve ruscayi ana dili gibi konusmak-------
7)kurani arapca ezberlemek-----------
8)yuzmeyi ogrenmek:KK17:--------------------
9)mutlu olmak-----------:KK14:

Bir sürü hayalim var :) ama şimdilik yakın gelecek icin olanları yazmak istiyorum

Haftaya annem ameliyat olacak sag salim atlatsın saglıgına kavuşsun istiyorum
Para biriktiriyorum araba almak icin, gerçi ailem alacak ama ben alırken kendim de katkıda bulunmak istiyorum
Yazın ingiltereye gitmek istiyorum
yeni bir pırlanta kolye almak istiyorum
Kardesime dogum gunü hediyesi icin bir kemer beğendim onu almak istiyorum Biraz pahalı cunku
Ve de disisleri bakanlığının diplomatlık kursuna kabul edilmek istiyorum
Amma cok sey istiyormuşum ama bir de su vizelerin hepsinden iyi not alsam pek yahsi olacak :)

bu mesajı nisanda yazmışım şimdi eylüldeyiz bakalım ne yapmışım neler olmuş neler gerçekleşmiş :)

annem ameliyatını oldu atlattı sağlığına kavuştu şimdi sapasağlam
araba almak için para biriktirmeye hala devam, bayağı birikti
o pırlanta kolye bana ekimde doğum günü hediyesi olacak, kendim almadım annemler hediye alacak
kardeşime kemer yerine çanta aldım daha çok işine yaradı, kemeri bu sene mezuniyet hediyesi olarak alacağım
ingiltereye gitmedim ve bakanlığın diplomatlık kursuna kabul edilmedim ama avusturyada bir diplomatlık kursuna gittim, ikisinin ortası oldu :)

gerçekçi hedefler koyarsak, büyük hedefimiz asıl amacımız için küçük step by step hedefler koyarsak hem daha mutlu oluruz hem de yavaş yavaş yaklaşırız büyük hedefe.

şimdiki hayallerim nelermiş bakalım...

yarın okul başlıyor, bu dönem geçen seneden kalan dersimi vermek ve bu dönemki bütün derslerimden geçmek istiyorum. mümkünse bu sene hiç kalmasın dersim sonra sıkıntı oluyor alttan ders.
yıl sonuna kadar şimdi dünyanın öbür ucunda olan erkek arkadaşımla görüşmeyi çok istiyorum ama bu bana bağlı değil ona bağlı, inşallah gelebilir :KK43:
iki çanta beğendim, bir pasaport kılıfı bir de yağmur çizmesi bunlar 2bin lira civarı tutuyor onu biriktirmem lazım :)
yıl sonuna kadar 68 kilo olmak istiyorum
ha bir de taksit yatırmam lazım 100 dolara ihtiyacım var şu önümüzdeki iki hafta 100 doları toparlayabilirsem iyi olur :)
il divo konserine bilet bulabilmek - henüz haber bekliyorum
lazere başlamak
fransızca veya rusça kursuna yazılıp okulla bir arada götürmek

Son düzenleme:
bu mesajı nisanda yazmışım şimdi eylüldeyiz bakalım ne yapmışım neler olmuş neler gerçekleşmiş :)

annem ameliyatını oldu atlattı sağlığına kavuştu şimdi sapasağlam
araba almak için para biriktirmeye hala devam, bayağı birikti
o pırlanta kolye bana ekimde doğum günü hediyesi olacak, kendim almadım annemler hediye alacak
kardeşime kemer yerine çanta aldım daha çok işine yaradı, kemeri bu sene mezuniyet hediyesi olarak alacağım
ingiltereye gitmedim ve bakanlığın diplomatlık kursuna kabul edilmedim ama avusturyada bir diplomatlık kursuna gittim, ikisinin ortası oldu :)

gerçekçi hedefler koyarsak, büyük hedefimiz asıl amacımız için küçük step by step hedefler koyarsak hem daha mutlu oluruz hem de yavaş yavaş yaklaşırız büyük hedefe.

şimdiki hayallerim nelermiş bakalım...

yarın okul başlıyor, bu dönem geçen seneden kalan dersimi vermek ve bu dönemki bütün derslerimden geçmek istiyorum. mümkünse bu sene hiç kalmasın dersim sonra sıkıntı oluyor alttan ders.
yıl sonuna kadar şimdi dünyanın öbür ucunda olan erkek arkadaşımla görüşmeyi çok istiyorum ama bu bana bağlı değil ona bağlı, inşallah gelebilir :KK43:
iki çanta beğendim, bir pasaport kılıfı bir de yağmur çizmesi bunlar 2bin lira civarı tutuyor onu biriktirmem lazım :)
yıl sonuna kadar 68 kilo olmak istiyorum
ha bir de taksit yatırmam lazım 100 dolara ihtiyacım var şu önümüzdeki iki hafta 100 doları toparlayabilirsem iyi olur :)
il divo konserine bilet bulabilmek - henüz haber bekliyorum
lazere başlamak
fransızca veya rusça kursuna yazılıp okulla bir arada götürmek

canim,senin hayallrinin 50si maddiyatla ilgili,o yuzden INSAALLAH ALLAH bol rizik verir ki hayallerinin yarisi gerceklesir

şu an tek odağım bol param olsun istiyorum :KK51::KK51::KK51:
aklımda tek bu var ve iyi niyetlerle istiyorum tabi önce Allah a dua ediyorum
kızlar inşallah sizin de istekleriniz , düşünceleriniz gerçekleşir :KK34:
hayalim gerçekleştiğinde buraya yazacağım inş. (kısa süre içinde:KK9:)

canim,senin hayallrinin 50si maddiyatla ilgili,o yuzden INSAALLAH ALLAH bol rizik verir ki hayallerinin yarisi gerceklesir

Teşekkür ederim :) bilet bulamadım konsere kalmamış ona cok üzüldüm.. Onun dışındaki para islerini toparladım, birikmeye başladı :) haftasonu da dil kursuna yazılmaya gidiyorum :KK9:

daha birkaç gün önce görüşmek için ölüp bittiğim kişinin gerçek yüzünü gördüm, iyi ki o hayalim gerçekleşmeden suya düştü!!!! allahıma çok şükür kurtuldum, onun gerçek yüzünü görmeme yardım etti

1- Öncelikle sevdalısı olduğum tasarım işimi yapmak, kendi işyerimi açmak,
2- Aileme güzel bir ev almak ( kolay değil ama hayal işte )
3- Sözlümle sorunsuz bir şekilde evlenmek ve mutlu olmak ( hayırlıysa tabii )
4- Sağlığımızda herhangi bir sorun çıkmaması

Severek yapacagim ve basarili olacagim bir is istiyorum. Insalah gerceklesir.

amaçladığım herşeye sahibim...
evim , arabam, sevdiğim işim ve bu işten kazandığım param...
ilerde tek istediğim şey darülaceze yaptırmak istiyorum...

hayalim

1. istediğim cilt ve burun güzelliğe sahip olmak
2. istediğim tarz sevgiliye sahip olmak
3. istediğim iş yerinde çalışmak
4. ispanya veya asya ülkelerine gitmek

Bu kadar yeter :p

İçimdeki ben olmak istiyorum korkmadan gülebilmekkonuşabilmek gerçekleştirmek istiyorum bu hayalimi
en çok istediğim meslekten birine sahıp oldum grafikerlik öğrenmeye başladım dahada iyi olmak istiyorum
ruyalarımdaki o adama aşık olmak istiyorum kım oldugunu bılmıyorum ama o hep gördugum adamı tanımak ıstıyorum

Üniversiteyi kazanmak psikolog olmak başarılı bi insan olmak başkalarına yardım etmek faydalı bi insan olmak istiyorum:KK14:

Bende psikoloji okumak istiyorum ama çok zor diyorlar ve çok üzülüyorum gerçekten çok istiyorum çünkü o bölüm çocukluk hayalimdi

X