Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

önce kpss ile atanmalıyım sonra burnumu ve dişlerimi yaptıracağım, daha sonra da öğretmen olmayı çok istedim ama olmadı sil baştan eğitim fakültesi için hazırlancağım hem memur olup hem ikinci ünv. okuyacağım

Şu hayatta hepimizin hayalleri, amaçları, arzuları var..
Kimi gerçekleşiyor; kimi gerçekleşemiyor; kiminin gerçekleşmesi zaman alıyor...
Bazen de amaçlarımızı gerçekleştirmek için yeteri kadar arzulamıyoruz
Hep beraber gerçekleştirdiğimiz hayallerimizi yazıp; yeniden gerçekleştirmek istediklerimize yoğunlaşalım:) küçük/büyük farketmez dostlar..
kendimle başlayayım:
2 yıldır istediğim hayalim atanabilmekti. 01.06.2011 de kadrolu Balıkesir'e atandım..Çok Mutluyum:)
sıradaki hayalim; küçük bir yaz tatili yapmak ve anneme bulaşık makinası almak..

tebrik ediorum hyrlı olsun:) balıkesir çk gzl biyerdir.seneye de bn kpssye grcem darısı başıma inş :) v bgn ablam snwa grdi tabiki bnden önce darısı ona:KK66:

Şuanda hayalim çocuğumun olması ve arabamızın olması .. bunlar için uğraşıyorumm..:KK62:

Atandığım yerden evimi tuttum..balıkesire gitmişken tatilimi de yaptım akçayda..eylülde maaş almaya başladığımda liposuction için para biriktirmeye başlıcam..sırada bu var..ameliyat için sömestr tatilini uygun buldum..
bu arada güzel bir gelişme daha oldu sevgilim de bursa ya atandı 5 gün önce mühendis olarak..hayatın bazen tatlı sürprizleri oluyor ve tadından yenmiyor..:nazar:ya da sanırım bu aralar çok pozitif düşünüyorum :KK62:

Atandığım yerden evimi tuttum..balıkesire gitmişken tatilimi de yaptım akçayda..eylülde maaş almaya başladığımda liposuction için para biriktirmeye başlıcam..sırada bu var..ameliyat için sömestr tatilini uygun buldum..
bu arada güzel bir gelişme daha oldu sevgilim de bursa ya atandı 5 gün önce mühendis olarak..hayatın bazen tatlı sürprizleri oluyor ve tadından yenmiyor..:nazar:ya da sanırım bu aralar çok pozitif düşünüyorum :KK62:

hayat sana güzel

hem kendi okuduğum okulu hemde açıköğretimden bölümümü düzgüünnnceeee bitirip devlette bi işe atanmak istiyorum.. inşallah 3.sınıfa geçtiğimde kpss çalışmaya başlıcam..
sonra sevdiğim adamla evlenmek istiyorum.. şuanda ve her zamanda yanımda olmasını istiyorum.. onunla hayat başka güzel çünkü :KK69: (azcık(!) kıskanç olsada seviyorum ben huysuzumu :KK1: ) neyseee.... :KK1: sonra şu nostaljik arabalardan almak istiyorum 1 tane.. arada yazın falan kullanmak istiyorum akşamları brum brummm! diye sokaklarda gezmek istiyorum.. :KK1: çok havalı :82: inşalaahh herkes hayallerine birgün mutlaka kavuşur... :KK61:

yarın atandığım yerde yeni hayatıma ve görevime başlıyorum ve Allah ömür ve imkan verirse sırada 4 önemli hedef daha var:
-liposuction (en önemli ve maddi manevi zahmetli olan)
-nikon d90 fotoğraf makinası almak
-kapsamlı bir karadeniz turu ( bu yıllardır benim hayalim)
-diş implantı
toplamda 10 bin civarı tutuyor..bu 4 hedef için kendime 1 yıl süre verdim..bekarım ve bunları 1 yıl içinde yapmaya çalışacağım..içlerinde en önemlisi olan liposuction, onu başarabilirsem diğerleri çok zor değil zaten..

ilerde evlendiğim zaman kendi çocuğumla beraber yuvadan da bir çocuk edinip
onu büyütüp iyi bir evlat olarak yetiştirmek
bunu çok istiyorum inşallah Allah nasip eder bunu bana.

isveç veya amerika'ya yerleşip ve iyi gelirli, rahat bir işe sahip ve annem babam ve kardeşimle birlikte güzel bir hayatın hayallerini kuruyorum:97:

ben de öncelikle üniversiteyi şehir dışında okumayı istemiştim, bir de mühendis olmayı( yanlış istemişim o zaman ne bileyim :KK66:) sonra yurtdışında okumak istedim, böyle uzaklara gidip kafa dinlemeyi istemiştim, 6 ay yurtdışında okudum. mezun olup hemen iş bulmayı istemiştim, işimle ilgili en iyi yere girdim denebilir ama parasının bol olmasını dilemeyi unutmuşum :KK66: bir de hayatı paylaşabileceğim bir sevgilim ve ileride de eşim olabilecek beni ben söylemeden anlayabilecek birini istemiştim, o da oldu ama onda da yakın olmasını dilemeyi unutmuşum :KK66: bu çekim yasası olayını beceremiyorum sanırım, memnuniyetsiz miyim acaba diyorum bazen ama yok unutkanım ondan böyle oluyor :)

Üniversiteyi kazanmak sonrasında da kendi paramı kazanmak istiyorum. En önemlisi huzur huzur huzur ve de mutlu bir hayat tabi

ben hayallere çok inanırım mesela lisede sınıfta kaldım sonrasında hayal kurdum hedef haline getirdim sınıf birincisi oldum yine hayal ettim okul temsilcisi oldum bunların ardından hayal kurdum yine hedefim yaptım üniyi kazandım şimdi bitirmek üzereyim öğretmenlik okuyorum ama hayalim önce atölyemin olması sonrada dünya çapında ünlü bir marka olmak şimdilik atölye hedef listesine geçti onu başardıktan sonra marka olmak hedef listesine geçecek inşallah :KK66: ben insan isterse her şeyi başarabilir inancındayım ve bu yüzden hayallerim hep yüksek oldu ve başardımda...

X