Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

Güncelleme yapayım :)

Pasaport kılıfını aldım, rusça kursuna başladım, lazere bugün ilk seansıma gittim, dolar da biriktirdim şu an bankada 500 dolarım oldu ve tam 68 kiloyum :)

Şimdiki hedeflerim:
yazın gitmeyi planladığım cambridgedeki kursa gitmek
yaza kadar istediğim iki küçük bir de büyük çanta var onları almak
iki tane bileklik istiyorum onları alayım
Bir espadril bir de kısa mont :)
Bu dönem bütün derslerimden geçeyim
yaz için staj ayarladım o umarım iyi geçer

Erkek mevzuunda da ayrılmıştık o çocukla ama şu an iki aydır aralıksız her gün konuşuyoruz.. İki gün önce, tam yedi ay sonra sesini duydum cok kotu oldum ve arabadaydım kaza yapıyordum neredeyse cok üzüldüm cok ağladım. O da bana yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekiyor cok kotu hissediyormuş kendini hatta ondan beklemezdim ama aradı ve yüzlerce kere belki de özür diledi; ama benim istediğim iki şey var birincisi onun Türkiye'ye gelmesi gerçekten bunu cok istiyorum tüm kalbimle istiyorum, ikincisi de yeni kız arkadaşının b ana attığı iftiraların gun yüzüne çıkması, kız benim adımdan kendisine mailler atıyormuş tehdit dolu sanki ben yazmışım gibi o yüzden bunlar açığa çıksın istiyorum tek temennim...

Benim elimde olmayan ama cok istediğim şeyler de kardeşimin koç elektrik elektroniğe girmesi inşallah... Cok istiyor.. Dua edin kızlar :nazar: ikincisi de istediğimiz gibi bir ev bulup taşınmamız cunku bulamıyoruz ev istediğimiz gibi o yüzden o da ayrı bir dert. Ve babam bana hala araba almadı :) bu kadar.. Ha bir de Fenerbahce uc kupayı da alsın daha ne isterim :)

Tamami cikmamis yazimin :/

Tekrar ozet geceyim o zaman :)

Fenerbahce Sukru Saracoglu stadinda mac izlemek

Balayini yunanistanda yapmak

Ve Anne olmak

Son düzenleme:
-Ehliyet almak.
-Sevdiğimin askerden çabucak gelmesi.
-Sevdiğim insanla bir yuva kurmak.
-Veee ANNE olmak.

Sevdigimle mutlu huzurlu bi yuva kurup mutlu mesud yasamak hic sorunsuz :KK16::21:

Bu dönem sinavlarinin hepsini gecmek istiyorum... Ve bunun icin der's calismaya odaklanmak... Dans kursuna yazilmak istiyorum onu da ertelemekten kurtulabilirim insallah...:) Biraz da huzur :)

yıllardır karşılıksız sevdiğim kişi eğer gerçek aşkımsa onunla olmak değilse artık gerçek aşkımın karşıma çıkması.

sevdiğim kişi tarafından sevilmek.

okulumun bitmesi.

gerçekleştiremediklerim:
-italyancayı tamamen öğrenemedim italyaya gidemedim.
-okulu bitiremedim
-ne istediğim kişiyi elde edebildim ne gerçek aşkı tadabildim
-kilo verdim ama o zayıflığımı koruyamadım.

hayaller tam anlamıyla gerçekleşmiyor.ya daha fazlası ya daha azı oluyor ama hiç bi zaman tam anlamıyla olmuyo en azından benim için

3-4 kilo verip kısa vadede planım bu ... sonra kariyerimde hızlı adımlarla iyi yerlere gelmek .... güzel rahat bir hayat yaşamak ...

saçlarımın gür olmasını istiyorum bıktım ona bakım yapmaktan
ispanyolcamı ilerletmekk
mutlu olabiliceğim bir iş
sevdiceğimle evlenip bebek sahibi olmakkk
çok istiyorum bebeğimin olmasıını inşallah olurr:KK3:

merhaba ben size Bursa'dan yazıyorum.12 yıllık evliyim. İki tane kız çocuğum var. Yaşları 8 ve 9 .İlk bebeklik dönemleri çok güzel geçti. hem eşimin annesi hem benim annem ve kardeşim ikiz gibi büyüttüğüm kızların bakımında bana yardımcı oldular.eşimle birlikte mimarlık ofisimiz var. iş yeri kendimize ait olduğu için ev ve iş hayatını birlikte yürütmeye gayret gösteriyorum.Annelerin artık bize yardımı olamayacağı için yardımcı bir kızımız var. O olmasaydı benim işim yine zordu.Çalıştığım için evde işimiz bir plan program içinde sürüyor.Kızların uyku saatleri ders saatleri yıkanma saatleri hiç değişmez. Eve misafirde gelse en sevdikleri arkadaşları da gelse tv de en güzel program bile olsa bu kurallar hep uygulanır. dediğim gibi biz programlı olarak hareket ediyoruz. Hafta içi saat 20:30 da yataklarında olurlar hafta sonu ise daha gevşek davranıyoruz Pazar günü hamamda ıkandıkları için yorgunluktan saat 19 da yataklarında oluyorlar Hafta içi okuldan geldiklerinde formalarını çıkartınca boyunlarından aşağıya sabunluk yapıyorlar temiz çamaşır giyip ev eşofmanlarını giyer ikindi kahvaltısından sonra ödevlerinin başlarına otururlar. Her ikisi de çok şükür okullarında çok başarılılar okul birincisi olarak devam ediyorlar. Birde okulun yüzme takımındalar. Çarşamba günleri okulları erken bitiyor antremanları var yaklaşık iki saat süren. Sonra ben onları almaya gidiyorum orada da durumlarını öğrenip hep birlikte eve geliyoruz. Evde onları yıkarım banyoya hepimiz birlikte gireriz çırılçıplak ben kızlarım çıplaklığa alışsınlar ve vücutlarını tanımaları için elimden geleni yapıyorum. fakat banyo işimizde beni çok üzüyorlar. Pazar günleride antremanları var ben her pazar evimizin alt katında mimar olduğumuz için evimizi ona göre dizayn etmiştik türk hamamımız var orada ağda yaptırırım sonra kızlar antremandan gelince onların tırnaklarını keser doğru hamamda yıkarım.Fakat her pazar günümüz kızların yıkanmak istememeleri bağırıp çağrışları ile geçiyor. Özellikle onlarla beraber soyunup çırılçıplak hep birlikte giriyorum suyun sıcaklığını beraber ayarlıyoruz onları uzun uzun kese sabunluk yaparak yıkamaya çalışıyorum. Kızlarımla her türlü konuyu konuşuyorum zaten bir karar verilecekse hep beraber oturup öyle konuşuruz. Anneli kızlı özel konularımız için konuştuğumuzda özellikle bayanların temizliğini onlara anlatıyorum. Yarın öbür gün ergenliğe geçecekleri için regl konuları kılları kukularının temizliği her şeyi konuşuyorum. Tamam anne haklısın bizde biliyoruz diyorlar ama yıkanmaya sıra gelince hep benim zorumla ağlayarak bende onlara bağırarak işimizi yapmaya çalışıyorum. Kızlarıma ne ben nede eşim bir kere bile elimizi kaldırmadık asla dövmedik hep olumlu konuşup onlarında isteklerine karşılık vermeye çalıştık Kaçmaya çalıştıkları için bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum onları normal sıcaklıkta su ile yıkıyorum.Hamama girerken daha ağlamaya başladıkları için kapıları kilitliyorum benim zorumla bu iş çok zor oluyor. Bir ara eşimle karar verdik hani onlar istemediği sürece yıkamayayım onlar ne zaman isterse öyle olsun diye temizliklleri için bir tek kelime laf etmedim inanın iki hafta boyunca ellerini yemekten yemeğe yıkadılar banyo zaten hiç istemediler. Anlamıyorum insan okuldan gelince elini yüzünü yıkamaz mı benim kızlarım için hayır. Tamam biliyorum özellikle temizlikleri için çok titiz davranıyorum ama hiç mi benden örnek almadılar. annem büyüdükçe alacaklardır diyor. Neyse artık iki hafta içinde onların sokakta oynamalarına dışarıda top oynamalarına terlemelerine hiç ses çıkarmadım bir kere bile çamaşırınızı değiştireyim demedim hiç umurlarında bile olmadı .Tırnaklarımız uzadı bile demediler iç çamaşırlarını bile ben yataklarının üstüne bıraktım da öyle yatarken değiştirdiler Fakat benim eşşek kızlarımın hiç sesi çıkmayınca artık Pazar günü dayanamadım antremandan gelince yine bağrış çağrış yıkamak zorunda kaldım .Öyle bir durumdalar ki tırnaklar çapa gibi içinde pislik içinde terlemekten vücutları artık pis kokmuş öyle olmalarına rağmen hayır yıkanmak istemiyoruz diye ağlayarak aldım onları hamama bende sinirleniyorum elimde değil .Hani yüzmeye gidiyorlar zor olur diye saçlarınıda küt omuz hizasında kestiriyorum .Fakat bu kızlar adam olmayacak galiba bir fikri olan varsa söylesin ne olur. Kafayı yiyeceğim.

Bir an once erasmusa gitmek
3 kilocuk daha vermek, shakira gibi kısa ama taş olmak :)
İngilizcemi cok cook geliştirmek
Türkiyeme faydalı olmak ve faydalı olacak evlatlar yetiştirmek
Sevdiğimle sorunlarımızın hallolması ve Ömrüm boyu onla yaşamak..
Yüksek Lisans yapmak
Kaymakam olmak..(ayy gonulden AMİN der mısınız :) )
cok cok ıyı yerlere gelıp ıhtıyac sahıbı ınsanlara yardım edebılm
Sevdiceğimle dünyayı gezebilmek
Çocuk sahıbı olmak..
Araba almak
Babamla aramı duzeltmek :KK43:

yaa benım kı uzarda gıder Allahım AMİN hepımıznkı gercek olsun inşallahh :KK1::KK1:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar
dileklerin gerçekleşmesinde yazmak çok önemli metot
herkesin hayırlı dilekleri olur inşallah
benimkiler de aşağıda :)

eski sevgilimin bana dönmesi ve onunla evlenmek
anne olmak
yüksek lisans tezimi verip mezun olmak
iş yerimde ünvan almak
borçlarımı bitirip para biriktirmek
araba almak
ev almak
açık öğretimi bitirip mezun olmak
yeniden spora başlamak
15 kg vermek
cildimin bebek cildi gibi olması
saçlarımın eski kıvırcık haline dönmesi

Merhabalar ....,

Benim çocukluk hayalim Disneyland a gitmekti ,geceleri hayalini kurardım.
14 yaşımda ailemler yaptığım Amerika gezisi sonucu bu hayalim gerçeklerşti.
Şimdi ne tesadüftür ki 4 yaşımdaki oğlumunda hayali.
Bütüm Disney live gösterilerini kaçırmadan takip edip izliyoruz.
Ben biraz daha büyüsün istiyorum .
1. hayalim oğlumla Disneyland a gitmek.
2. Bir evlat sahibi daha olmak.
3.Şimdi işimiz gereği Antalyada yaşıyoruz ama tekrar Memleketim İzmire dönmek.

Sanırım bu kadar ,
Hepimizin hayallerini gerçekleştirebileceği yarınlar bizim olsun ,

o kadar çok hayalim varkiii =)

ama benim için en önemlilerini sırasıyla yazıyorum:
1- herşeyden önce ailem ve sevdiğim insanla sağlıklı mutlu, huzurlu ve birbirimize bağlı bi hayat yaşamak.
2- kppsden yeterli puanı alıp kendi mesleğime memur olarak atanmak
3- sevdiğim insanla aradaki engeller kalkarak hiç bitmeyecek ve ilk günki gibi sürecek mutlu bi evlilik ve beraber yaşlanmak.
4- canımdan çok sevdiğim bitanecik aşkımla 2 çocuğumuzun olması (zamanı geldiğinde)
5- hem maddi yönden hem manevi yönden yeterli bi hayat yaşamak (fazlasına gerek yok)

şimdilik bu kadar =)

kısa vadede en çok ihtiyaç duyduğum ise: sorunsuz bi tatil. 2 senedir tatil yapamadım da =) çok ihtiyacım var.

istanbuldan kaçmak.. egede deniz gören bir köyde ahşap , kocaman bahçesi olan bir ev hayal ediyorum.. domates , biber ekmek kedi köpek keçi eşek tavuk civciv artık Allah ne verdiyse beslemek istiyorum.. sanırım emekli olmak lazım bunlar için:KK43:((

konu başlığından dolayı anlatmadan geçemicem konuyuda dağıtmak istemiyorum tabi ama hayal diyince yaşadığım birşeyi paylaşmak istedim.. geçen seneler müdavimi olduğumuz bir cafede otururken sokağındaki kağıt mendil satan çocukları sevdik.. konuştuk onlarla.. 6-8 yaş civarı hepsi.. gözünün içi ışıldayan bir kız vardı.. ona en büyük hayalin ne diye sordum.. öyle birşey dediki.. tokat gibi.. yer yarıldı sanki ne çok şey sorguladım hayata dair o an!! " okul çantası " dedi.. boğazıma bişey düğümlendi yut yutabilirsen... hemen harekete geçtim.. o çocuğu sevindirebilmenin mutluluğu paha biçilemez.. o aldı o kağıt mendillerini çantasının içine koydu.. oda ayrı bir dramdı... koştu gitti nereye bilmem ..

istanbuldan kaçmak.. egede deniz gören bir köyde ahşap , kocaman bahçesi olan bir ev hayal ediyorum.. domates , biber ekmek kedi köpek keçi eşek tavuk civciv artık Allah ne verdiyse beslemek istiyorum.. sanırım emekli olmak lazım bunlar için:KK43:((

inşallah bir gün gerçekleşir hayalleriniz..........

X