Gerçekler mi acı ..insanlar mı terbiyesiz

llylzll

h&y&u
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.847
5.648
358
Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :(

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))

Eklentiler

• 20190702_233541.webp
    20190702_233541.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 2.163
Ben bir problem göremedim. Elbette 20lik gibi değilsiniz ama yaşınıza uygun normal bir fiziğiniz var öyle ninelerle falan alakanız yok. 😊 mümkünse elbette zayıflayın neden daha fit olmayasınız yani 😉 yukarıdan bağlanmış atkıuyruğu da hem tarzınıza uyar hem dinamik bir görüntü katar

Öncelikle insanların her söylediğini kafanıza takmamayı deneyin. Kendinizle barışık olun.

Günümüzde 40 yaş üstü çocuk sahibi olan çok anne var. Annem de beni 37 yaşında doğurmuş, kuzenim 42, bir arkadaşım 46 yaşında anne oldu. Yaşınızda bir anormallik yok yani.

İmkanınız varsa giyim tarzınızı biraz değiştirebilirsiniz. Yine kot tişört giyin ama bu kot daha fit kesim bir kot olsun, tişörtün albenisi olsun bence.

Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :KK43:

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
hiç üzülmeyin ben 28 yaşındayım 43 yaşında çok sevdiğim abla dediğim bi arkadaşım var. komsularim aaa sen x hanımdan daha büyük gösteriyorsun dediler. üstelik 48 kiloyum ve aynada gayet genç güzel bi kadın görüyorum 🙄🙄

30 yaşından fazla göstermiyorsun, o adam terbiyesiz ve densizmiş. Ben de çok sinirlendim. Ki 40 yaş da yaşlı bir yaş değil gayet gençsiniz.

Bence hiç 40 göstermiyorsunuz,herkesin karşısına çıkar bu tür densizlerden.Sizde o anda ona farklı bir laf çarpsaydınız alırdı ağzının payını.

Giyim ve saç şeklinizi değiştirebilirsiniz. Misal öyle uzun kot giymek yerine bileğinizi açıkta bırakan bir kot tercih etseniz daha modern durur. Kahkül(böyle mi yazılıyor emin değilim) çene hizasında uzatın ve daha yukardan bağlayın. Mom jean öneriyorum bu arada, zayıfsa bacaklar belli olmuyor kalınsa aynı şekilde... Tişörtünüzü v yakalı ya da geniş yuvarlak yaka tercih edebilirsiniz. Bunlar daha modern bir çizgi yakalamanızı sağlar.

Adam içinse bir şey diyemeyeceğim, çenesine yatırım yapmış demek ki şunca zaman.

Güzel giyinip azıcık süslenmeyle daha iyi gözükebilirsiniz ki bana sorarsanız nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinin 22 yaşındayım ama o kadar salaş giyiniyorum ki annem bana ne kadar bakımsızsın git azıcık süslen diyor özel günler hariç süslenmiyorum bile bence nasıl rahatsanız öyle davranın.
Yaş farkını da kafaya takmayın sizin düşünceleriniz yaş almasın yeter ki

Tovbe est ne anneannesi yahu , gayet genc civil civil duruyorsunuz

Bende kizimi 38 de dogurdum su anda 41 yasindayim , valla biri bana bunu dese cantayi gecirirdim kafasina 😂😂

Yanliz giyim stilinizi degistirebilirsiniz , belki giyimden dolayi oyle demis olabilir yada ben fazla kokosum bana sade geldi bilemedim 😂

O adam abartmis keske sizde gozlugunu taksaydin keske be amcaaa diye ekleseydiniz Allah size ne kadar guzel bisey nasip etmis yasi masi gecin hatta bizede dua edin bizim de isteyen herkesin yani bebisleri olsun Allah saglik afiyet versin sizedee 😍

Anneanne gibi görünmüyorsunuz.
Adam densizlik etmiş.
Artık insanlar okul, ıs derken zaten 30lu yaşlarda evleniyor.
Annem 41 yaşında erkek kardeşimi dünyaya getirdi.
Gayet her şey yolunda.
Daha genç , fit goruneyim diyorsanız daha özenli olabilirsiniz.
Resim yanıltıyor olabilir ama pantolonunuzun parçaları katlı sanırım. Paca boyu uygun daha düzgün kesimli bir şey tercih edebilirsiniz.
Tshirtunuz de sıradan..
Saç renginiz değişebilir vs..
Ama siz mutluysaniz bu şekilde, hayır anneanne değil gayet annesiniz

Bu ara herkeste kendini kucuk yasta gorup digerlerine buyuk gibi davranmak moda oldu sanirim. Gecen gunde boyle bir konu vardi yasitlari abla demis konuda bu konusuluyordu. Burdan yazdiklarimi okuyanlara sesleniyorum. Kimseye abla demeyin siz aynada kendinizi kucuk baskalarini yaski gorebilirsiniz ama karsonizdakini tanimiyorsunuz belki de sizden kucuk hem pot kirmayin hem de karsinizdakini bosuna komplekse sokmayin. Siz ya da hanimefendi gibi hitaplar daha hos.
Konu sahibine de diyecegim sudur. Ben 30 yasindayim ama ne zaman bakimsiz fonsuz makyajsiz ciksam ve ne zaman bakimli ciksam insanlarin bakis acilari degisir. Tavirlari bile degisir. Spor giyim tarzinizdan yuksek ihtimalle. Bence takilmayin ben fotografta gayet genc ve dinamik birini gordum. Dogum yapmak ve tup bebek sureci bedenen ve psikolojik olarak yeterince yipratici. Ustune kucuk bir cocugun sorumlulugunu yuklenmek ekstra yorgunluk katabilir hepimize. Zamanla gececek hepsi.
Sevgiler.

Back
X