Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

bilmem ki canım hangisi daha faydalı onu araştırmadım bak hiç ama rahat oluyo içimi sakar ben toz tarçını muhakkak boğazıma kaçırırım :-) ohh miss gevreklerimizi yedik sıcak sıcak:KK30: benimde öğlene yerim yok akşamada allah kerim:KK70:
okuldan kalma aliskanlik ayranla gevrek aynen oyle yaptim sabah :))))) simdilik benimde istahim yok masallah belki sadece cacik yaparim kendime hem kalorisi dusuk hemde tok tutar

kızlar eskiden bilg girildiğide aşada kim var kim yok görülürdü yada profil yanında online oluup olmadığı şimdi göremiyorum neysee herkeze keyifli günler gideyim kahvaltı yapayım hayırlı cumalar hayırlı günler
tatlıcim formun sayfasında en asagada kimlerin çevrim içi oldugun ordan goreblyrsn

kızlar işyerinin yanında cuma hayırı için pilav dağıtıyolardı arkadaşlar almış... bende öğle yemeğimi dolaba koydum ondan yedim yani öğle yemeğim akşam yemeği haline geldi...
plastik kaşıklarla tam 6 kaşık tavuklu pilav yedim bir bardakta ayran...

kızlar mesaj larm bazen iki kere geliyor geçen birini sileblyrdum ama şimdi unuttum nasıl yapıldığını ya

kızlar işyerinin yanında cuma hayırı için pilav dağıtıyolardı arkadaşlar almış... bende öğle yemeğimi dolaba koydum ondan yedim yani öğle yemeğim akşam yemeği haline geldi...
afiyet olsun

SELAM KIZLAR..
DÜN AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPILDI. SABAH 1 TANE ÇÖKELEĞE BİR SALATALIK VE DOMATES DOĞRADIM YEDİM İKİ DİLİM EKMEKLE.. ARA ÜZÜM.. ÖĞLEN LEBENİ YAPTIM 1 KASE İÇTİM. DÖĞMELİ YOĞURT ÇORBASI YANİ BİLMEYENLER İÇİN YAZAYIM DEDİM. SOĞUK SOĞUK İYİ GELDİ VALLA. BUGÜN HAVA OKADAR SICAK Kİ SU 2LT Mİ OLDU 3 LT Mİ BİLMİYORUM:)
TELİM BOZULDU EŞİM TAMİRE GÖTÜRDÜ GELİRSE TELDEN GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM SİTEYE BEN BAZEN GİREBİLİYORDUM HER ZAMAN OLMUYOR AMA..
ALINTILARI ÇOCUKLAR İZİN VERİRSE YAPARIM BİRAZDAN.. İKİSİDE UYUMADI BUGÜN KOŞUP DURUYORLAR EVİN İÇİNDE...
AKŞAM NE YERİM BİLMİYORUM YAZARIM AMA .. HENÜZ SPOR YAPILMADI:(

o dediğini bilemedim canım o_O
sana ve tüm kızlarada mutlu musmutlu günler olsun inşallah:KK28:

Allahım yareppim kilo verme maceramızda bize dirayet irade azim nasip etsin inşallah bu ulu ve uzun yolda çekilen çilenin sonucunu aynaya baktığımızda bize yaşatsın inşallah:KK33::KK36:

mübarek cuma gününde dualarımız kabul olur inşallah aminnnn:KK36:
AMİN CANIM
Kahvaltım:
1/2 ince kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates - salatalık
6 zeytin
az peynir
şekersiz çay
ÇOK İYİ.. İYİ BAŞLAMIŞSIN HADİ BAKALIM..
kizlar alkali diyeti uyguladnzmi hic karbonatli su ve yenilecek lisateden olusuo:-) merak ettm
DENEMEDİM AMA VAKTİM OLURSA NETTEN ARAŞTIRAYIM MERAK ETTİM BENDE..

evet önce alıntılar sonra ben :KK50:
dün akşam menmü yazmadım
akşam saat 21 de : az patlıcan yemeği iki kaşık kadar yoğurt ve bir dillim ekmek
su : dün tammm 3 litre içtim
bu sabah kahvaltı : yarım simit az bi parça zeytinli açma çay ve peynir
ara: kayısılı form çayı içiçem şimdi
öğle : bugün işyerinde fırın makarna ve patates var o yüzden yanımda getirdim ama saat 13 gibi yiyicem
yarım tavuk göğsü 2 çay kaşığı yağda kavurdum. birde teflonda çay kaşığı yağda mantar kavurdum ondan getirdim..
ve bugün kim olduğunu hatırlayamadım ama sanırım usriyüsra arkadaşımdı tarçınlı su demişti onu uyguluyorum... işte böyle şimdilik öptüm hepinizi
HERKES TARÇINLI SUYA BAŞLAMIŞ HAYIRLI OLSUN:)
tarcinli suya basladim
HADİ BAKALIM BİSMİLLAH...

Zayıflamak için aç sabahları aç karnına ne içmeli?
Zayıflama amacıyla yapılan doğal kürlerin bir kısmı sabahları aç karnına bir şeyler içme temeline dayanmaktadır. Bu sıvılar nelerdir ve nasıl zayıflatır bu konuda sizlere kısa bir takım bilgiler vermek istiyoruz.
Aç karnına sabahları ılık su içmek: Ilık su içmenin sabah kahvaltılarından önce aç karnına tatbik edilmesi durumunda kilo vermeye yardımcı olduğu bilinmektedir. Aslında yağ yakmak için en ideali soğuk su içmektir. Ancak sabahları özellikle aç karnına içilen soğuk su, mide üşütmesine neden olabilir. Bundan dolayı ılık su içmek tercih edilmektedir.
Sabah kalkınca kahvaltı yapmadan 30 dk öncesinden içilen bir diğer zayıflama içeceği de elma sirkesi, bal ve su karışımıdır. Elma sirkesi yağ yakar ve fazla kiloları bitkisel yollardan vermenize yardımcı olur.
Çubuk Tarçın Çayı da sabahları aç karnına içilen bir diğer zayıflama içeceğidir. Bal ile karıştırılan tarçın çayı, mideyi yumuşatır, damar sertliğine iyi gelir. Bir diğer yağ yakıcı içecek olan yarım tatlı kaşığı dolusu kara hindiba kökü çayı da bir su bardağı dolusu suyla demlenerek kahvaltıdan 25 dk öncesinden içilir.
ZAYIFLAMAKİÇİN SİTESİNDEN ALINTIDIR.

Zayıflama amacıyla yapılan doğal kürlerin bir kısmı sabahları aç karnına bir şeyler içme temeline dayanmaktadır. Bu sıvılar nelerdir ve nasıl zayıflatır bu konuda sizlere kısa bir takım bilgiler vermek istiyoruz.
Aç karnına sabahları ılık su içmek: Ilık su içmenin sabah kahvaltılarından önce aç karnına tatbik edilmesi durumunda kilo vermeye yardımcı olduğu bilinmektedir. Aslında yağ yakmak için en ideali soğuk su içmektir. Ancak sabahları özellikle aç karnına içilen soğuk su, mide üşütmesine neden olabilir. Bundan dolayı ılık su içmek tercih edilmektedir.
Sabah kalkınca kahvaltı yapmadan 30 dk öncesinden içilen bir diğer zayıflama içeceği de elma sirkesi, bal ve su karışımıdır. Elma sirkesi yağ yakar ve fazla kiloları bitkisel yollardan vermenize yardımcı olur.
Çubuk Tarçın Çayı da sabahları aç karnına içilen bir diğer zayıflama içeceğidir. Bal ile karıştırılan tarçın çayı, mideyi yumuşatır, damar sertliğine iyi gelir. Bir diğer yağ yakıcı içecek olan yarım tatlı kaşığı dolusu kara hindiba kökü çayı da bir su bardağı dolusu suyla demlenerek kahvaltıdan 25 dk öncesinden içilir.
verdigin bilgiler içi
sağol

SELAM KIZLAR..
DÜN AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPILDI. SABAH 1 TANE ÇÖKELEĞE BİR SALATALIK VE DOMATES DOĞRADIM YEDİM İKİ DİLİM EKMEKLE.. ARA ÜZÜM.. ÖĞLEN LEBENİ YAPTIM 1 KASE İÇTİM. DÖĞMELİ YOĞURT ÇORBASI YANİ BİLMEYENLER İÇİN YAZAYIM DEDİM. SOĞUK SOĞUK İYİ GELDİ VALLA. BUGÜN HAVA OKADAR SICAK Kİ SU 2LT Mİ OLDU 3 LT Mİ BİLMİYORUM:)
TELİM BOZULDU EŞİM TAMİRE GÖTÜRDÜ GELİRSE TELDEN GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM SİTEYE BEN BAZEN GİREBİLİYORDUM HER ZAMAN OLMUYOR AMA..
ALINTILARI ÇOCUKLAR İZİN VERİRSE YAPARIM BİRAZDAN.. İKİSİDE UYUMADI BUGÜN KOŞUP DURUYORLAR EVİN İÇİNDE...
menün de güzel daha gün var yaparsın inşallah sporunun dedign gibi bugün burası da çok sıcak

kimse yok
ara bir avuç badem ceviz karışık
3tane form bisküvi
akşam
nesfit ile süt
hadi kızlar kendinize iyi bakın zayıf kalın

evvett galiba tek menu yazmayan benm detok bitti kizlar sonuc mukemmel.d ayran detoksu yapildi ve 76.4 iken smdi 74.4 oldum 2.5 ltre su 2 bardak 5 i bir arada icildi 350 ip atlandi 14.gun mekik yapldi ayrica 50 mekik daha yapildi .d.d huzurluym.d.d

korursun bende yaptim geri almadim sende almazsin insallah
ins kaptan ya

kahvaltıda yarım simit ve bi parça peynir yedim 2fincan çay arada da 1fincan sade n.kahve içtim.
buarada çook uzun zamandan beri simit yemiyodum yarımı bile beni çatlatmak üzere sanırım midem gerçekten küçülmüş:KK76:
ohh negsl canm ya bende ekmek yiyemiyorum artk en fazla 1 dilim
kızlar öğle yemeği
5 tane sarma
yarım kâse mercimek
bir parça tavuk ve yoğurt

yoğurt bir parça tavuk
affyt olsn canm ogle oldugu icin yakarsin
iyi yapmissin canm aksamida dengeledysen supersn
SELAM KIZLAR..
supersn tatlim .d
cok saol cannm
kimse yok
ara bir avuç badem ceviz karışık
3tane form bisküvi
akşam
nesfit ile süt
hadi kızlar kendinize iyi bakın zayıf kalın
supersn canm aksamlari cok iyi ozellkle:-)

başardın valla bu çok güzel bir haber ben yapamamherhalde boyle diyetleri ama bakalım bende duraklama oldu devam ederse bende bir şok dyt yapcm
evvett galiba tek menu yazmayan benm detok bitti kizlar sonuc mukemmel.d ayran detoksu yapildi ve 76.4 iken smdi 74.4 oldum 2.5 ltre su 2 bardak 5 i bir arada icildi 350 ip atlandi 14.gun mekik yapldi ayrica 50 mekik daha yapildi .d.d huzurluym.d.d

Back