Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

selam kızlar....
akşam kepekli sandviç ekmeğinin arasına peynir domates ve bir dilim hindi salam koydum yanında bir bardak ayran

kahvaltı : yarım simit, bir küçük poğça duble çay.

mutlu saglikli haftasonlari normalde haftasonlari pek girmem ama bi firsat bulup girdim
gulsemcim yurekden tebrikler insallah geri almican Allahin izniyle
eddaxy seninde menu sahane umarim sporlada taclandirmissindir
usriyusra sen herzamanki gibi harika gidiyorsun

aklimda kalanlar bunlar atladigim varsa af ola kizlarrr

slm kizlar bugunku monumu yazaym kizin bagirin bana haklisiniz
sabah kalkinca 3 kayisi 1/2 ceviz 5 fistik
sabah yarim peynirli pogaca
yarim zeytinli pogaca
yarim bos pogaca
yarm dilim pizza
bir kucuk kare katmer
ogle yarim elma
ara iki kasik semizotu yemegi
aksam 5 i bir arada cay icerim
ara 3 tane kayisi yerm
spor 1 saat karisik spor ypildi mekik dinlenme gunum ama ben 100 tane cektm yinede :( boyle kizlar
dediklerinizde hakliydnz kizlar tutamadm ama

yarim zeytinli pogaca
yarim bos pogaca
yarm dilim pizza
bir kucuk kare katmer
ogle yarim elma
ara 3 tane kayisi yerm
spor 1 saat karisik spor ypildi mekik dinlenme gunum ama ben 100 tane cektm yinede :( boyle kizlar
canım sen de kendine ceza vermssn olur o kadar bir anda almazsn kiloları

kızlar benim de menü ara ogun yarım armut ve 5 tane badem
öğlen yoğurt
bulgur pilavı
kuru fasulye evde değilm yemeği öğlen le akşamı bir yaptım
çay da malesef
mini kek den ve mini gofret ten 4 tane

Of ya ben ne yapıcam 17 kilo verdm yaklsk 2 haftdr bidaha başldm diyete 74ten 71 e düştüm bakalm nasl olucak okullrda acılck :( pes etmem :((

evvett galiba tek menu yazmayan benm detok bitti kizlar sonuc mukemmel.d ayran detoksu yapildi ve 76.4 iken smdi 74.4 oldum 2.5 ltre su 2 bardak 5 i bir arada icildi 350 ip atlandi 14.gun mekik yapldi ayrica 50 mekik daha yapildi .d.d huzurluym.d.d
YA NASIL VERDİN O DETOKSLA BEN 100 GR BİLE VEREMEMİŞTİM KAÇ GÜN YAPTINKİ 2 GÜN MÜ. BENİMKİ İKİ GÜNDÜ SANIRIM..
gunaydn kizlar ben yandm ya teyzmlerle kahvaltiya geldm
biri pogaca biri kizartma biri borek biri pizza yapms ne yicem ben ya:KK43: piskolojm bozldu :KK43::KK43::KK43::KK43:
VALLA İŞKENCE GİBİ YA BEN OLSAM SİNİRDEN GÜLERDİM HERHALDE:)) ŞAKA GİBİ ÇÜNKÜ:)

yarim zeytinli pogaca
yarim bos pogaca
yarm dilim pizza
bir kucuk kare katmer
ogle yarim elma
ara 3 tane kayisi yerm
spor 1 saat karisik spor ypildi mekik dinlenme gunum ama ben 100 tane cektm yinede :KK43: boyle kizlar
EVET BİRAZ ABARTMIŞSIN AMA MENÜNÜN SUÇU İNAN SENİN DEĞİL GÜZELİM ÜZÜLME HEM SPOR YAPMIŞSIN FAZLASIYLA..

mutlu saglikli haftasonlari normalde haftasonlari pek girmem ama bi firsat bulup girdim
gulsemcim yurekden tebrikler insallah geri almican Allahin izniyle
eddaxy seninde menu sahane umarim sporlada taclandirmissindir
usriyusra sen herzamanki gibi harika gidiyorsun

aklimda kalanlar bunlar atladigim varsa af ola kizlarrr
DEDİĞİN GİBİ BİRDE SPORLA TAÇLANDIRSAYDIM İYİYDİ AMA OLMADI. ŞU GRİBİ Bİ ATLATAMADIM YA YAZ GRİBİ EN KÖTÜSÜ HERHALDE, ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYİM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL..:(

SABAH 2 TANE SIKMA.. BEN YAPTIM:) HERZAMAN YAPMAM DA O YUZDEN DEDİM.. İKİ ÇAY..
ÖĞLEN 1 PARCA KÜÇÜK ET,LEBENİ, BİRER SALATALIK DOMATES..
AKŞAM 1 TANE LAHMACUN AYRAN SALATALIK DOMATES.. AMA O LAHMACUN ÖYLE FAZLA GELDİKİ BANA MİDEM Mİ KÜÇÜLDÜ NE..
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ.. MEKİK ÇEKİLEMEYECEK SANIRIM BÜTÜN KEMİKLERİM SIZLIYOR ÇÜNKÜ.
SU, ALABİLDİĞİNE VALLA HAVA ÇOK SICAKTI 2Yİ GEÇMİŞTİR.
ARA YAPMADIM. FAZLAMI NE YEDİKLERİM AMA KALORİSİ ÇOK YÜKSEK DEĞİL SANKİ..

AKLIMA GELMİŞKEN BU ARALAR YENİDEN KALORİYE TAKMIŞ BULUNUYORUM VE KENDİME YEMEK LİSTESİ OLUŞTURUYORUM. YANİ KALORİSİ DÜŞÜK TARİFLERİ NOT EDİYORUM BİR KENARA.. SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM ARA ARA...
MESELA BU ARALAR KURABİYEYE TAKTIM Kİ ÇOK SEVERİM ÖLÜMÜNE YERİM YANİ O DERECE:) MÜTHİŞ BİR TARİF BULDUM. DAHA DOĞRUSU BEN UYDURDUM, DAHA ÖNCELERİ TARİFİ ORİJİNAL HALİYLE YAPIYORDUM SÜPER KALORİLİYDİ ŞİMDİ SADELEŞTİRDİM.
YULAF KEPEĞİ İLE YAPILIYOR OYLE ÖLÇÜ FALAN YOK GÖZ KARARI YAPIYORUM.
YAKLAŞIK 1SU BARDAĞI YULAF KEPEĞİ, 1YUMURTA, AZ KEPEKLİ UN(KIVAMI TUTTURMAK İÇİN), LİGHT SÜT YADA YOĞURT OLABİLİR ÇOK AZ.(1YEMEK KAŞIĞI YOĞURT YADA YARIM ÇAY BARDAĞI SÜY GİBİ) 1YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER, KABARTMA TOZU. YAĞ TARİFTE VAR AMA BEN KOYMUYORUM. BUNLARI KARIŞTIRIYORSUN SERT BİR HAMUR OLMUYOR ZATEN, BAYAĞI BİR YUMUŞAK HAMUR OLUYOR. KAŞIKLA ALIP KOYUYORSUN TEPSİYE YANİ ÖYLE. VE BİR TANESİNDE SADECE 15-20 ARASI KALORİ OLUYO.. TATLI KRİZİNE BİREBİR.. TOK TA TUTUYOR. YANİ MERAKLISINA SÖYLİYİM DEDİM..:)

DEDİĞİN GİBİ BİRDE SPORLA TAÇLANDIRSAYDIM İYİYDİ AMA OLMADI. ŞU GRİBİ Bİ ATLATAMADIM YA YAZ GRİBİ EN KÖTÜSÜ HERHALDE, ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYİM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL..:(
geçmiş olsun
AKLIMA GELMİŞKEN BU ARALAR YENİDEN KALORİYE TAKMIŞ BULUNUYORUM VE KENDİME YEMEK LİSTESİ OLUŞTURUYORUM. YANİ KALORİSİ DÜŞÜK TARİFLERİ NOT EDİYORUM BİR KENARA.. SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM ARA ARA...
MESELA BU ARALAR KURABİYEYE TAKTIM Kİ ÇOK SEVERİM ÖLÜMÜNE YERİM YANİ O DERECE:) MÜTHİŞ BİR TARİF BULDUM. DAHA DOĞRUSU BEN UYDURDUM, DAHA ÖNCELERİ TARİFİ ORİJİNAL HALİYLE YAPIYORDUM SÜPER KALORİLİYDİ ŞİMDİ SADELEŞTİRDİM.
YAKLAŞIK 1SU BARDAĞI YULAF KEPEĞİ, 1YUMURTA, AZ KEPEKLİ UN(KIVAMI TUTTURMAK İÇİN), LİGHT SÜT YADA YOĞURT OLABİLİR ÇOK AZ.(1YEMEK KAŞIĞI YOĞURT YADA YARIM ÇAY BARDAĞI SÜY GİBİ) 1YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER, KABARTMA TOZU. YAĞ TARİFTE VAR AMA BEN KOYMUYORUM. BUNLARI KARIŞTIRIYORSUN SERT BİR HAMUR OLMUYOR ZATEN, BAYAĞI BİR YUMUŞAK HAMUR OLUYOR. KAŞIKLA ALIP KOYUYORSUN TEPSİYE YANİ ÖYLE. VE BİR TANESİNDE SADECE 15-20 ARASI KALORİ OLUYO.. TATLI KRİZİNE BİREBİR.. TOK TA TUTUYOR. YANİ MERAKLISINA SÖYLİYİM DEDİM..:)
çok güzel bir tarif en kısa zaman da yapcm bende diyet tatlı kurabiye arıyordum teşekkürler

YA NASIL VERDİN O DETOKSLA BEN 100 GR BİLE VEREMEMİŞTİM KAÇ GÜN YAPTINKİ 2 GÜN MÜ. BENİMKİ İKİ GÜNDÜ SANIRIM..

VALLA İŞKENCE GİBİ YA BEN OLSAM SİNİRDEN GÜLERDİM HERHALDE:)) ŞAKA GİBİ ÇÜNKÜ:)
iki gun yaptm can 76.4 den suan 74.4 oldm acaba yanlismi yaptn can veya saatlerine tam uydunmu sabah kahvlti yapip 12,14,16,18,20 saatlerinde birer kase ictim nnohut yesil mercimek iri bulgu ve salatalk ayrann icine koydum bunu ictim
bu arada sabahki kahvaltiya aglasammi gulsemmi bende blemedm Allahtan teyzem gec kaldi onu almaya gttm snra ekmege felan gtymde kurtuldm .d azda olsa
EVET BİRAZ ABARTMIŞSIN AMA MENÜNÜN SUÇU İNAN SENİN DEĞİL GÜZELİM ÜZÜLME HEM SPOR YAPMIŞSIN FAZLASIYLA..
saol canm verdigin moral icin yarin daha skicam soz :-)
SABAH 2 TANE SIKMA.. BEN YAPTIM:) HERZAMAN YAPMAM DA O YUZDEN DEDİM.. İKİ ÇAY..
ÖĞLEN 1 PARCA KÜÇÜK ET,LEBENİ, BİRER SALATALIK DOMATES..
AKŞAM 1 TANE LAHMACUN AYRAN SALATALIK DOMATES.. AMA O LAHMACUN ÖYLE FAZLA GELDİKİ BANA MİDEM Mİ KÜÇÜLDÜ NE..
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ.. MEKİK ÇEKİLEMEYECEK SANIRIM BÜTÜN KEMİKLERİM SIZLIYOR ÇÜNKÜ.
SU, ALABİLDİĞİNE VALLA HAVA ÇOK SICAKTI 2Yİ GEÇMİŞTİR.
ARA YAPMADIM. FAZLAMI NE YEDİKLERİM AMA KALORİSİ ÇOK YÜKSEK DEĞİL SANKİ..
canm bence monun guzel ve normal bi kalori almissin .d
vavvv super canm ya denicem mutllaka tatli krizinide engellemis olarm belki:-)

kizlar pzr die grmemis ben monumu yazaym iyi aksamlar canlar nasldi gununuz benm cok yorucuydu ama sporumdan odun vermedm bugunku monumle baslayayim
sabah kalkinca3 kayisi 5 fistik
kahvalti 2 dilim ekmek , patatesli yumurta ceyrek porsyon domates salatalik sekersiz cay iki fincan yarim kibrit kutusu peynir
ara yarim elma iki tane form biskuvi
ogle bir topak kofte uc catal tava yarim dilim ekmek
ara salatalik
aksam yarim tavuk baget 1 dilim ekmek 1 kucuk et kofte
ara cay
2.5 ltre su
spor : platese basladm sayesnde 45 dk plates yapildi mmekik prog 16. gun yapildi 1 saat karisik spor ve 1 km yurudum.d

Back