Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

cadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...

tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..

canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...
sağol canım benim spora bir başlasan devamı gelir zaten önemli olan başlayabilmek. hadi kalk oturma şimdi başla hatta müsaitsen:)

hoşgeldin canım:KK25: ahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:

son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim:rolleyes::confused:)

benim alıntı olmadı sanırım

telefondan giriyosan ondan olmamıştır yada tabletten benimki anam babam bilgisayarı da ondan olmuştur belki ?

çoklu alıntı deneme...

son kez deneme bu da olmazsa pes edecem ben..

öğlen mantarı az yağda kavurdum yarım biber, bir domatesle..bir dilim ekmekle yedim.
ara bir dilim karpuz..
akşama dolma var 1 tane ondan yerim bol salata yada cacıkla bakalım hangisini yaparsam artık...

kizlar ayran detoksumu uyguladm
sabah 1 haslanmis yumurta salata 1 dilim ekmek
12
14
16
18
20 ayran corbasi
birer kase icildi kizlar bagdaydm cok yoruldm anck 14. gun mekik programini yaptm 2.5 ltre su tamamdirr 2 fincan 5 i bir arada :-)

günaydın kızlar :KK36:

kızın bana kızın:KK62: nekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar:mad: yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini :KK61:oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artık:KK34:ama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık:KK17:

şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedim:oops: kusura bakmayın artık:oops:
ay cok guldm tatlim telafi edersn olmaz bisi
tamam canım yazdım bile:KK66:

başlagıç kilo;95
şimdiki kilo;74.5
geçen pazartesi;77.5 :KK56:

pazartesi günü tartılmıştımda kurala uyayım dedim tatlışım:KK68:
vavvvv super nasl verdn ya
herneyse çoklu alıntıyla sonra ilgileniriz...
sabah ılık limonlu suyla güne başlandı. iki dilim normal ekmek, bugun light alacam. birer salatalık domates, çok az peynir, yarım yumurta ve bir çay kaşığı kiraz reçeli...
ara bir salatalık bir acur..
aradan önce yarım saat spor yapıldı. daha doğrusu oğluşla beraber müzik kanalında çalınan şarkılara oynadık ama nasıl ter attım varya..
bi yarım saat daha mekik+pilates+yan bel hareketleri yapılacak birazdan..
haydi öperim herkesi....
supersn
bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay
super ya

fit kizlar :-) supersnz cokskr toparlanmisiz:-P
coklu alintiyi anlatim kizlar msji alintila dedikten sonra birden fazla msji altilayin ve en altta yorum yerinde alintilari ekleyin ve ayrintili duzenle deyip duzenleyn kizlar sectgniz msjin alt ve ustunde QUOT YAZİO iki tane arsandada o kisinin msji var son QUOT ALTİNA YORUMUNUZU YAPİN :-)

akşam yemeğinde 1 tabak tavuk yemeği + küçük kase yoğurt + :KK43: maalesef tatlı isteğimden ve regl döneminde olmamdan dolayı 1 lokum) bol su içtim.yatana kadar da içmeye devamm
hiç ekmek yemedim

iyi aksamlar kızlar pek fırsat olmadı gireyim
öğlen bamya yemeği
2kasık bulgur pilavı

ara
1 hurma küçük bi tane de lokum hurma kesmedi napym
akşam da
4 tane lahana sarma
1 kâse mercimek çorba
1 çay bardagi ayran

yarın görüşürz inslh

tamam canım yazdım bile:KK66:

başlagıç kilo;95
şimdiki kilo;74.5
geçen pazartesi;77.5 :KK56:

pazartesi günü tartılmıştımda kurala uyayım dedim tatlışım:KK68:
tamam canım ekliyorum

aynen tatlıcadi çoklu alıntı bende yapamadım ste değişmedn önce de yapamyrdum
neyse bugün kü spor da yapıldı
kahvalti da ne yiyblrm onu düşünüyorum

galiba başardım
günaydın
tatlıcadi yok ben evdeyim de 2 çocukla bazen zor yetiştirtyrm düşün salata bile yapacak halim yok tu
çalışmıyorum
haa anladım bende zorlanıyorum

sagol canım benim.. spora çok yüklenmiyorum ama çok hırslıyım bakalım nolacak hayırlısı:)
hırs iyidir canım inşallahh hep böyle olursun

cadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...

tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..

canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...
evet ya toparlanalımm ve dediğin gibi elimizden geleni yapalım

evettt alıntılardan sonra gelelim düne öğlen giremedim yazamadım
dün öğle yemeği : az fırında patlıcan 3 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
ara : nescafe
akşam : 3 sarma, iki incecik dilim havuçlu kek çay... kızım annemde kaldığı için yazın iki arada koşturmaktan evde kalmaya bile vaktim olmuyo yaa :KK43: kuzumun onca ısrarına rağmen dondurma yemedim buda bişey

bu sabah kahvaltı : iki ince dilim salçalı ekmek, az peynir ve duble çay..
ara : şimdi kayısılı form çayı içiyorum...
öğle yemeğini de şimdiden yazayım :) yeşil mercimek var bugün işyerinde iki üç kaşık ondan alırım.. birde fırın poşetinde köfte kızartması var aşçıyı kafaya aldım. :KK70::KK70: en azından tavada kızartmıyor :KK28: domates biber kızartıyo yanına onlardan yemem.. birde yoğurt :) öptüm hepinizi... seviyorum siziiiiii
yediklerin gayet güzel kararında bende öptümmm

öğlen mantarı az yağda kavurdum yarım biber, bir domatesle..bir dilim ekmekle yedim.
ara bir dilim karpuz..
akşama dolma var 1 tane ondan yerim bol salata yada cacıkla bakalım hangisini yaparsam artık...

vay gayet güzel menüüüü

fit kizlar :-) supersnz cokskr toparlanmisiz:p
coklu alintiyi anlatim kizlar msji alintila dedikten sonra birden fazla msji altilayin ve en altta yorum yerinde alintilari ekleyin ve ayrintili duzenle deyip duzenleyn kizlar sectgniz msjin alt ve ustunde QUOT YAZİO iki tane arsandada o kisinin msji var son QUOT ALTİNA YORUMUNUZU YAPİN :-)

teşekkürler canım sayede öğredimmm
akşam yemeğinde 1 tabak tavuk yemeği + küçük kase yoğurt + :KK43: maalesef tatlı isteğimden ve regl döneminde olmamdan dolayı 1 lokum) bol su içtim.yatana kadar da içmeye devamm
hiç ekmek yemedim
akşam öğünü süper lokmu gözüde büyütme arada olur böyle şeylerr

iyi aksamlar kızlar pek fırsat olmadı gireyim
öğlen bamya yemeği
2kasık bulgur pilavı

ara
1 hurma küçük bi tane de lokum hurma kesmedi napym
akşam da
4 tane lahana sarma
1 kâse mercimek çorba
1 çay bardagi ayran

yarın görüşürz inslh

gayet güzel öğünleri

M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,400[/td]
[td]600[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65,5[/td]
[td]65[/td]
[td]500 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]88[/td]
[td]400[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,4[/td]
[td]65,9[/td]
[td]+500[/td]
[td]100[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]83,900[/td]
[td]84,500[/td]
[td]+600 [/td]
[td]2,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]tassyyy[/td]
[td]???[/td]
[td]95[/td]
[td]77,500[/td]
[td]74,500[/td]
[td]3,000[/td]
[td]20,500[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,000[/td]
[td]800[/td]
[td]1,800[/td]

[/tr]
[tr][/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr]

[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr]

[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

tassyyy resmi olarak hoşgeldin hedef kilo göremedim ama

alıntıyı başardıkdan ve tassyyy ekledikden sonra hepimize günaydın yeni sisteme alışıyoruz ama herşey çok pembe gözüme hala daha iyi gelmiyor neyse dünkü menüm

aç karnına ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış tambuğday ekmeğinde sucuklu tost içinde 4 ince sucuk ve yarım domates vardı
ara: yeşil çay
öğlen : 1 havuçlu tarçınlı kek,1 küçük kase patates salatası ,2 bardak çay görüldüğü gibi kalori şeyler yediğim için akşam yemedim

su ne kadar içtim ölçmedim
spor: 33 dk eliptik

kızlar eskiden bilg girildiğide aşada kim var kim yok görülürdü yada profil yanında online oluup olmadığı şimdi göremiyorum neysee herkeze keyifli günler gideyim kahvaltı yapayım hayırlı cumalar hayırlı günler

Back