- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.941
ooooo maşaallah canım harikasın.inş verelim bi daha da almayalım.sağlık için güzelllik için,bi kadın için herşey için:))senin ne kadar kaldı?
aynen canım önemli olan verip bidaha almamak bizde inşallah öyle olacağız vereceğiz almayacağız sağlıklı cillop kadınlar olacağız
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
teşekkür ederim canım benim hepimiz öyleyiz21.5muuuu maşallah sana harikasın sen ya...
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
çok teşekkür ederim canımay cok guldm tatlim telafi edersn olmaz bisi
vavvvv super nasl verdn ya
supersn
super ya
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
alıntıyı başardıkdan ve tassyyy ekledikden sonra hepimize günaydın yeni sisteme alışıyoruz ama herşey çok pembe gözüme hala daha iyi gelmiyor neyse dünkü menüm
aç karnına ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış tambuğday ekmeğinde sucuklu tost içinde 4 ince sucuk ve yarım domates vardı
ara: yeşil çay
öğlen : 1 havuçlu tarçınlı kek,1 küçük kase patates salatası ,2 bardak çay görüldüğü gibi kalori şeyler yediğim için akşam yemedim
su ne kadar içtim ölçmedim
spor: 33 dk eliptik
tekrardan teşekkür ederim canım eklediğin için
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK24 :KK24: :KK24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)