Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

selam kızlar..
2 bardak normal ılıklıkta su içtim. klasik kahvaltı.
ara karpuz bir dilim..
öğlen 5 tane sarma, 3 kaşık makarna, bir kase yoğurt.
akşam 15 sarma, lebeni...
su 2.5 lt
spor maalesef yok:(

günaydınn kızçeler :KK36: herkes mutlu mesuttur umarım:D haftasonu tatilinden çıkmanın üzüntüsüne bide sapıtık yemenin suçluluğuyla an itibariyle isveç diyetine başlamış oluyorum:KK62: şu 13 gün bari toparlayayım kendimi çünkü düğün var düğünn:mad: bu arada hemen bildirimimi yapayımda tatlışımı kızdırmayayım:KK24:

geçen hafta;74.5
bu hafta; 74:KK43:
hedef kilo; 65

mutsuzum mutsuzz oysaki ne hayallerim vardı:KK61::KK61:

günaydn canlar

bu sabah gec uy anmam itibryle sporu yapamadım çok uzgunum
kızlar yeni tartı aldım dijital ama sürekli rakamlar farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor kafam karisti sizler hep aynı yerde mi tartlynz

gunaydin canolar hepimize hayirli saglikli mutlu bol eksili haftalar dilerim bugun gec kalktim biraz malun temizlik gunum bi selam vereyim temizlige baslayayim dedim umarum herkez bildirimini bugunden yapar ogleden sonra girerim bilsirimler tamamsa listemi yaparim , bu arada usri yusra rumuzunun anlamina bayildim

DEDİĞİN GİBİ BİRDE SPORLA TAÇLANDIRSAYDIM İYİYDİ AMA OLMADI. ŞU GRİBİ Bİ ATLATAMADIM YA YAZ GRİBİ EN KÖTÜSÜ HERHALDE, ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYİM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL..:(
canin sagolsun sen iyi ol o da olur bu arada iyimisin simdi?
AKLIMA GELMİŞKEN BU ARALAR YENİDEN KALORİYE TAKMIŞ BULUNUYORUM VE KENDİME YEMEK LİSTESİ OLUŞTURUYORUM. YANİ KALORİSİ DÜŞÜK TARİFLERİ NOT EDİYORUM BİR KENARA.. SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM ARA ARA...
MESELA BU ARALAR KURABİYEYE TAKTIM Kİ ÇOK SEVERİM ÖLÜMÜNE YERİM YANİ O DERECE:) MÜTHİŞ BİR TARİF BULDUM. DAHA DOĞRUSU BEN UYDURDUM, DAHA ÖNCELERİ TARİFİ ORİJİNAL HALİYLE YAPIYORDUM SÜPER KALORİLİYDİ ŞİMDİ SADELEŞTİRDİM.
YULAF KEPEĞİ İLE YAPILIYOR OYLE ÖLÇÜ FALAN YOK GÖZ KARARI YAPIYORUM.
YAKLAŞIK 1SU BARDAĞI YULAF KEPEĞİ, 1YUMURTA, AZ KEPEKLİ UN(KIVAMI TUTTURMAK İÇİN), LİGHT SÜT YADA YOĞURT OLABİLİR ÇOK AZ.(1YEMEK KAŞIĞI YOĞURT YADA YARIM ÇAY BARDAĞI SÜY GİBİ) 1YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER, KABARTMA TOZU. YAĞ TARİFTE VAR AMA BEN KOYMUYORUM. BUNLARI KARIŞTIRIYORSUN SERT BİR HAMUR OLMUYOR ZATEN, BAYAĞI BİR YUMUŞAK HAMUR OLUYOR. KAŞIKLA ALIP KOYUYORSUN TEPSİYE YANİ ÖYLE. VE BİR TANESİNDE SADECE 15-20 ARASI KALORİ OLUYO.. TATLI KRİZİNE BİREBİR.. TOK TA TUTUYOR. YANİ MERAKLISINA SÖYLİYİM DEDİM..:)

tarif on numara seker orabi az sence onun yerine pekmez , bak hada hurma puresi koyabilirmiyiz hepden saglikli olsun ?

günaydn canlar

kızlar yeni tartı aldım dijital ama sürekli rakamlar farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor kafam karisti sizler hep aynı yerde mi tartlynz

sen sadece bu sabah yapamamışsın ben en son ne zaman yaptığımı unuttum ya şekerim:110: ama bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendi yönetimime:KK62:
canım tartı olayına gelirsek dijital ya bunlar beyinleri pek sağlam olmuyo sen tatlıcadının dediği gibi sabitle bi yere pek kaldırma benimkide hep banyoda duruyo hep aynı çıkıyo yani

canin sagolsun sen iyi ol o da olur bu arada iyimisin simdi?

tarif on numara seker orabi az sence onun yerine pekmez , bak hada hurma puresi koyabilirmiyiz hepden saglikli olsun ?
sağol canım daha iyi olmaya çalışıyorum. yulaf kepeğinin tadı biraz şekerli zaten ama sen istiyorsan biraz daha şeker koyabilirsin tabi neden olmasın..

eveeettt... gelelim benim moral bozukluğuma.. arkadaş bu nasıl bir iştir ya.. veremediğim gibi almışım. 66.2 maalesef:(
ben anlamıyorum artık bu hafta öyle çok abartmadım da. tamam sporumu ihmal ettim demekki benim için spor herşey, sporsuz olmuyor... güya bi hırsla başlamıştım. yazık bana, tüh bana.. kızın bağırın çağırın nolur!!!!!

günaydınn kızçeler :KK36: herkes mutlu mesuttur umarım:D haftasonu tatilinden çıkmanın üzüntüsüne bide sapıtık yemenin suçluluğuyla an itibariyle isveç diyetine başlamış oluyorum:KK62: şu 13 gün bari toparlayayım kendimi çünkü düğün var düğünn:mad: bu arada hemen bildirimimi yapayımda tatlışımı kızdırmayayım:KK24:

geçen hafta;74.5
hedef kilo; 65
canm bak ayran detoksunu uygulayablrsn dugune az kalmis galiba snrada isvece devam edersn baya farkeder

günaydn canlar

tatlim benmkide djital fayans olan bi yerde tartil bence ve djitalde bi yere hizli vurunca 2 kg farkedio sen kapansn yavasca bidaha ac farki goreceksin

gunaydin canolar hepimize hayirli saglikli mutlu bol eksili haftalar dilerim bugun gec kalktim biraz malun temizlik gunum bi selam vereyim temizlige baslayayim dedim umarum herkez bildirimini bugunden yapar ogleden sonra girerim bilsirimler tamamsa listemi yaparim , bu arada usri yusra rumuzunun anlamina bayildim
gunaydn canm cook kolay gelsin
eveeettt... gelelim benim moral bozukluğuma.. arkadaş bu nasıl bir iştir ya.. veremediğim gibi almışım. 66.2 maalesef:(
ben anlamıyorum artık bu hafta öyle çok abartmadım da. tamam sporumu ihmal ettim demekki benim için spor herşey, sporsuz olmuyor... güya bi hırsla başlamıştım. yazık bana, tüh bana.. kızın bağırın çağırın nolur!!!!!
canm spor cok etki edio buna inan uzulme ama smdi daha ski baslama zamani.d

hiç moralini bozma bugün bu şekilde de mutlu olmaya bak

geçen hafta;74.5
hedef kilo; 65

sorunada cvp vereyim ben banyo fanyansinda tartiliyorum hep ayni yerde tartin hic oynama yapmicak yani sallanma yapmicak
yaa bende onu yaptım benim eski tartı daha güzel sevmedim dijitallri
gunaydn kizlar tartm gunu bugun umarim vermisizdir
gecen hafta 76
smdiki 74.800
hedef 65 kizlar :-)
gülşen süpersn

bu arada Kahvaltim
1yumurta
yarım salatalık
yarım domates
1 kasık lor
1dilim.t.b.ekmegi
kızlar dün ben kendime zulmetm oy oy ben bilseydim yermiydm adana kebap ona öyle kalorisi yüksek şok oldum tam 857 kaloriyms bida yermym ya

evet sadece spora ağırlık vermen lazım olur inşallah canını sikma

tatlcadi sana özendm temizlik yapmaya kalkştm normalde bugün temizlik günüm değil spor yapmadim yerine geçsin diye misafrm var yapamadım
öğle yemeği
yine süt nesfit

Back