Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

ooooo maşaallah canım harikasın.inş verelim bi daha da almayalım.sağlık için güzelllik için,bi kadın için herşey için:))senin ne kadar kaldı?

aynen canım önemli olan verip bidaha almamak bizde inşallah öyle olacağız vereceğiz almayacağız sağlıklı cillop kadınlar olacağız

21.5muuuu maşallah sana harikasın sen ya...
teşekkür ederim canım benim hepimiz öyleyiz

ay cok guldm tatlim telafi edersn olmaz bisi

vavvvv super nasl verdn ya

supersn
super ya
çok teşekkür ederim canım telafi etmeye çalışıyorum işte 15 mayıstan beri düzenli beslenerek verdim başka bişey yapmadım diyorum kimse inanmıyo ama gerçekten öyle yaptım :)ama bayramdan beri hiç düzenim yok bi yiyorum bi yemiyorum moralman çöküşeteyim yani

tekrardan teşekkür ederim canım eklediğin için site bana da çok değişik geliyo ama napalım alışıyorum yavaş yavaşbu arada menü güzel sporda yapılmış sıcağa rağmen ohh miss

o dediğini bilemedim canım
sana ve tüm kızlarada mutlu musmutlu günler olsun inşallah

Allahım yareppim kilo verme maceramızda bize dirayet irade azim nasip etsin inşallah bu ulu ve uzun yolda çekilen çilenin sonucunu aynaya baktığımızda bize yaşatsın inşallah

mübarek cuma gününde dualarımız kabul olur inşallah aminnnn

AMİİİNNNN

sağol canım benim spora bir başlasan devamı gelir zaten önemli ...
ahhh canım keşke hep kendimi kandırıyorum ogün bugün diye ama iş saatler ve yorgunluk engelliyo beni..

heheheh bende başardım kızlar:) maviaya teşekkürler...
tebrikler tebrikler...

öğlen mantarı az yağda kavurdum yarım biber, bir domatesle..bir dilim ekmekle yedim.
ara bir dilim karpuz..
akşama dolma var 1 tane ondan yerim bol salata yada cacıkla bakalım hangisini yaparsam artık...
süpersin canım bayıldım işte bu dengeyi her zaman saplarsak aşılır herşey...

kizlar ayran detoksumu uyguladm
sabah 1 haslanmis yumurta salata 1 dilim ekmek
12
14
16
18
20 ayran corbasi
birer kase icildi kizlar bagdaydm cok yoruldm anck 14. gun mekik programini yaptm 2.5 ltre su tamamdirr 2 fincan 5 i bir arada
çok merak ettim bu sabah merak edip tartıldınmı...

akşam yemeğinde 1 tabak tavuk yemeği + küçük kase yoğurt + maalesef tatlı isteğimden ve regl döneminde olmamdan dolayı 1 lokum) bol su içtim.yatana kadar da içmeye devamm
hiç ekmek yemedim
canım benim gayet güzel o lokuma takılma pek olur arada..
senin menülerine sporuna hayranım zaten ne diyimki yine süpersin...

evet önce alıntılar sonra ben
dün akşam menmü yazmadım
akşam saat 21 de : az patlıcan yemeği iki kaşık kadar yoğurt ve bir dillim ekmek
su : dün tammm 3 litre içtim
bu sabah kahvaltı : yarım simit az bi parça zeytinli açma çay ve peynir
ara: kayısılı form çayı içiçem şimdi
öğle : bugün işyerinde fırın makarna ve patates var o yüzden yanımda getirdim ama saat 13 gibi yiyicem
yarım tavuk göğsü 2 çay kaşığı yağda kavurdum. birde teflonda çay kaşığı yağda mantar kavurdum ondan getirdim..
ve bugün kim olduğunu hatırlayamadım ama sanırım usriyüsra arkadaşımdı tarçınlı su demişti onu uyguluyorum... işte böyle şimdilik öptüm hepinizi

tartildimcanm ilk gundeki degisim inanilmaz ilk tartimimda 76.4 dum smdi 74.7 oldm ve birgun uygulamamin sonucu bu bugunde uygulucm bakalm sonuc ne olcak

ohh supersin tatlim ya masallah

Kahvaltım:
1/2 ince kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates - salatalık
6 zeytin
az peynir
şekersiz çay
gayet guzel baslamissin canm

aksam saat 9 da yemek biraz tehlikeli ama sanirim anca vakit buldun isden gucden neyse gayet hafif kararinda yiyorsun tebrikler tarcinli suya bende baslicam gecen cok ciddi rahatsizligi olan bi ablamiz perrizde ve kan sekeri dengelensin diye tarcinli su iciyor eee bu aralar yogunsun nasil gidiyor

aminnn canm ecmain

kahvaltıda yarım simit ve bi parça peynir yedim 2fincan çay arada da 1fincan sade n.kahve içtim.
buarada çook uzun zamandan beri simit yemiyodum yarımı bile beni çatlatmak üzere sanırım midem gerçekten küçülmüş

ben uzun zamandan beri bardağıma çubuk tarçın koyuyorum üstüne su ekleye ekleye içiyorum seviyorum öyle ben güzel oluyo sanada afiyet olsun tatlış

aaaa oylede mantikli ben toz tarcin koymustum hadi bakalim faydasini gorelim insallah

ay bugun simit gunu bende yedim ama gercek bir izmirli gibi diyeyim bende bugun gevrek yedim valla ben yarim degil ama tam yedim ama oglen yemicem oyle dengelicem

bilmem ki canım hangisi daha faydalı onu araştırmadım bak hiç ama rahat oluyo içimi sakar ben toz tarçını muhakkak boğazıma kaçırırım ohh miss gevreklerimizi yedik sıcak sıcak benimde öğlene yerim yok akşamada allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…