Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

çok güldüm ya şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım lafına:)
abarttım deyince bende dedim bayağı bi kaçırdı herhalde aman ya bir dilim ekmekten bişe olmaz o kadarda olsun, sonunu iyi getirmişsin ama kendini ve sınırını biliyorsun anladığım kadarıyla kaçırınca hemen cezanı kesiyorsun bu iyi bir şey:)
biraz kaçtı kaçtı ama tuttumda :) bu arada bu 1 dilim bildiğimiz dilimlerden değil:KK43: ee öğrendim artık 3 aydan beri ne yapmam gerektiğini bi de bu aralar öyle daha çok yapıyorum eskiden olsa amaan nasıl olsa bozuldu sal gitsin yapardım artık öyle değilim çok şükür:KK76: bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum inşallah çünkü yiyip yiyip biriktirdiğimiz için almıyomuyuz kiloları oysaki bi gün çoksa ertesi gün azaltsak olmayacak bişey bunu anlatamıyoruz kendimize:KK12:

kestim gitti cezamı bende:KK62:

biraz kaçtı kaçtı ama tuttumda :) bu arada bu 1 dilim bildiğimiz dilimlerden değil:KK43: ee öğrendim artık 3 aydan beri ne yapmam gerektiğini bi de bu aralar öyle daha çok yapıyorum eskiden olsa amaan nasıl olsa bozuldu sal gitsin yapardım artık öyle değilim çok şükür:KK76: bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum inşallah çünkü yiyip yiyip biriktirdiğimiz için almıyomuyuz kiloları oysaki bi gün çoksa ertesi gün azaltsak olmayacak bişey bunu anlatamıyoruz kendimize:KK12:

kestim gitti cezamı bende:KK62:
aynen bunu anlamak ve kabul etmek çok güzel tassyyycim

ohh be guzel ogretmen sendw gaza gelmissin biliyormusun evdeki aynalar yalanci bende ilk bi magazanin aynasinda nasil kilo aldigim gormustum sok olmusss ayrica ara verdigin icin ilk bir kac gun spora yuklwnme hem agrin olur hem bikkinlik olur onemli olan spora tekrar alisman cok optum
sagol canım benim.. spora çok yüklenmiyorum ama çok hırslıyım bakalım nolacak hayırlısı:)

keşke sporla telafi edebilsem ama maalesef yapamıyorum masa başı çalışıyorum akşam eve gittiğimde halim olmuyo ancak ev işleri yapıyorum sonrada çocuk ve yatış :KK12: spor yapan sizlere de çok imreniyorum yanii:KK52:
diğer topkteki arkadaşların çoğu çalışandi genel de wc de squat bel çevirme gibi hareketlrni yaparlardı deneyblrsn

bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay

gunaydin saglikli mutlu gunler dilerim dun erkenden izmir disina ciktim tum gun yoktum k.bakmayin nasil gidiyor diyet bugun itibariyle menu spor paylasip kalori sepetine tekrar bakmaya karat verdim hadi bakalim yavas yavas gaza gelmeyede baslanmis bu guzel haber ben simdi gecmisi okuyayim
cadıcım hoş geldin.. bak ne güzel toparlanıyoruz... dağılmak yok... dağılmaya izin yok.. hepimiz elimizden gelenin biraz fazlasını yaparsak daha iyi olacak inşallah...
günaydın kızlar :KK36:

kızın bana kızın:KK62: nekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar:mad: yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini :KK61:oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artık:KK34:ama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık:KK17:

şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedim:oops: kusura bakmayın artık:oops:
tünaydın canım... oluyo bazen arada önemli olan bilincinde olmak buda zaten hepimizde var.. daha iyi olacak herşey yeter ki azmimiz kaybolmasın..

herneyse çoklu alıntıyla sonra ilgileniriz...
sabah ılık limonlu suyla güne başlandı. iki dilim normal ekmek, bugun light alacam. birer salatalık domates, çok az peynir, yarım yumurta ve bir çay kaşığı kiraz reçeli...
ara bir salatalık bir acur..
aradan önce yarım saat spor yapıldı. daha doğrusu oğluşla beraber müzik kanalında çalınan şarkılara oynadık ama nasıl ter attım varya..
bi yarım saat daha mekik+pilates+yan bel hareketleri yapılacak birazdan..
haydi öperim herkesi....
canımm h.geldin maşallah çok güzel.. tadını çıkar tatilin çalışmaya başlayınca daha zorlaşıyor herşey... dua edin benim için şu spor denen şeyi bende yapayım alışayım müdavimi olayım bırakamayayım yoksa iki ileri bi geri gidip gelicem...

evettt alıntılardan sonra gelelim düne öğlen giremedim yazamadım
dün öğle yemeği : az fırında patlıcan 3 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
ara : nescafe
akşam : 3 sarma, iki incecik dilim havuçlu kek çay... kızım annemde kaldığı için yazın iki arada koşturmaktan evde kalmaya bile vaktim olmuyo yaa :KK43: kuzumun onca ısrarına rağmen dondurma yemedim buda bişey

bu sabah kahvaltı : iki ince dilim salçalı ekmek, az peynir ve duble çay..
ara : şimdi kayısılı form çayı içiyorum...
öğle yemeğini de şimdiden yazayım :) yeşil mercimek var bugün işyerinde iki üç kaşık ondan alırım.. birde fırın poşetinde köfte kızartması var aşçıyı kafaya aldım. :KK70::KK70: en azından tavada kızartmıyor :KK28: domates biber kızartıyo yanına onlardan yemem.. birde yoğurt :) öptüm hepinizi... seviyorum siziiiiii

diğer topkteki arkadaşların çoğu çalışandi genel de wc de squat bel çevirme gibi hareketlrni yaparlardı deneyblrsn
vaaayyy bu ilginç bir fikir ama ben zaten gün boyunca 4 katı defalarca inip çıkıyorum yani hareketli bir işim var ama zamanla monotonlaşmış oluyo tabi ... olsun en azından yan hareketlerini 50şerli setler halinde yapsam fırsat bulunca kar kardır

gel canım gel.. hoş geldin...

tabi canm hosgeldin :-) kendinden bahsetsene bize.d

hoşbuldummm teşekkürlerr.aslında ben kısa bir zaman önce diyet yaparak verdim çoğu kilomu.son haftalarda da sıkı bir diyet uyguladım.4 kilo falan kaldı vermem gereken.ama sıkı olmasa da ömür boyu yapmam gereken bir diyetim var.çünkü aşırıııı kilo almaya meyilliyim.senelerdir bir veriyorum bir alıyorum bıktım veee dahası vücudum mahfoluyor.yani desteğe ihtiyaç var inş hep beraber.....

olabilir aslında canım teşekkür ederim önerine :)

bu arada Kahvaltim
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
1kasık lor
yarım domates
ara
1 çay bardagi tarçın süt tabi kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay

kahvaltında çok iyiimiş :)

akşam : 3 sarma, iki incecik dilim havuçlu kek çay... kızım annemde kaldığı için yazın iki arada koşturmaktan evde kalmaya bile vaktim olmuyo yaa :KK43: kuzumun onca ısrarına rağmen dondurma yemedim buda bişey

öğle yemeğini de şimdiden yazayım :) yeşil mercimek var bugün işyerinde iki üç kaşık ondan alırım.. birde fırın poşetinde köfte kızartması var aşçıyı kafaya aldım. :KK70::KK70: en azından tavada kızartmıyor :KK28: domates biber kızartıyo yanına onlardan yemem.. birde yoğurt :) öptüm hepinizi... seviyorum siziiiiii

menülerin süper azmin harika:KK9:poşette köfte fikrinide tuttum:KK66:

vaaayyy bu ilginç bir fikir ama ben zaten gün boyunca 4 katı defalarca inip çıkıyorum yani hareketli bir işim var ama zamanla monotonlaşmış oluyo tabi ... olsun en azından yan hareketlerini 50şerli setler halinde yapsam fırsat bulunca kar kardır

biz yapalımda erimeyen yağlar kasa dönüşemeyenler utansın:KK62:

hoşbuldummm teşekkürlerr.aslında ben kısa bir zaman önce diyet yaparak verdim çoğu kilomu.son haftalarda da sıkı bir diyet uyguladım.4 kilo falan kaldı vermem gereken.ama sıkı olmasa da ömür boyu yapmam gereken bir diyetim var.çünkü aşırıııı kilo almaya meyilliyim.senelerdir bir veriyorum bir alıyorum bıktım veee dahası vücudum mahfoluyor.yani desteğe ihtiyaç var inş hep beraber.....

hoşgeldin canım:KK25: ahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:

son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim:rolleyes::confused:)

hoşgeldin canım:KK25: ahh o kilolar ahh ama yeniyoruz biz onların hepiciğini merak etme sen:KK63:

son 4 kilo dediğin nedirki gülüm 24ünü yemiş bitirmiş biri var karşında evvelallah vereceğiz (buarada 24 değil 21.5 uyumu bozmayayım diye öyle dedim:rolleyes::confused:)
ooooo maşaallah canım harikasın.inş verelim bi daha da almayalım.sağlık için güzelllik için,bi kadın için herşey için:))senin ne kadar kaldı?

harika gidiyorsun yola devam
olabilir aslında canım teşekkür ederim önerine :)

kahvaltında çok iyiimiş :)
teşekkür ederim

menülerin süper azmin harika:KK9:poşette köfte fikrinide tuttum:KK66:

biz yapalımda erimeyen yağlar kasa dönüşemeyenler utansın:KK62:

Back