- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.761
hosgeldiniz .d bende yeniyim burda birlikte bol bol kilo vermelere ins.dselam kızlar çooook uzun bi aranın ardından ben yine geldim kabul ederseniz tabikii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldiniz .d bende yeniyim burda birlikte bol bol kilo vermelere ins.dselam kızlar çooook uzun bi aranın ardından ben yine geldim kabul ederseniz tabikii![]()
hoşbuldum canım sende hoşgeldin :)hosgeldiniz .d bende yeniyim burda birlikte bol bol kilo vermelere ins.d
selam kizlar cok sukur zor da olsa telden girebildim siteye herzaman laptopu acamiyorum.
sabah klasik kahvalti abartilmadi.
oglen yarim porsiyon firinda balik aksam firinda pismis patlican kiyma ve bol salata. ara yapmadim gun boyu toplamda 5 tane badem sekeri bir bardak limonata, su 2.5lt, spor yarim saat yuruyus sadece(
valla bi kere tesadüfen girdim şimdi yine giremiyorum telden. sinir oldum ya motive falan sıfır yani.. site sayesinde verdiğim kiloları yine site sayesinde geri alacam sanırım:)canım ya nasıl girebildin tel.den ben hala giremiyorum....![]()
heyt beee. aslansın valla gulsencim.. 3 km koşu ne demek ya off maşallah sana kız nazar değmesin:)kizlar bugunku monum
sabah ilik su icildi
kahvlti 1 dilim ekmk 1 yumurrta 3 zeytin iki catal peynir sekersz cay
arA kuru uzum 4~5 adet
ogle yarim tabak taze fasulye
ara 50gr uzum.d
aksm 6 kask tava yemegi
ara cay
spor: 3km kosuldu
45 dk kosu sporu yapldi
30mekik cekldi
2.5ltre su icildi ve yesil cay 1 buyuk kupa![]()
ay saol tatlm ama kilo vermem duruo ne yapmam lazm bazi diyetisyenler 1 veya 3 gunluk sok diyet yapin dioheyt beee. aslansın valla gulsencim.. 3 km koşu ne demek ya off maşallah sana kız nazar değmesin:)
canm benim ya haklisin bliomusun bende hafta sonu bozfum kendimi motive olamiyorum sizlerde yoksunuz giremiosnz die ne yedigimi yazmiom kendimi hafta sonu saldm tatlim ama bilgisayardan girsende menunu yaz takip edrrm yorumlarim hadi bu ptesi toparlanalm uzulmek yok hadi bakalim canm benim guveniyorum sana kilo bizden korksunvalla kızlar hem sitenin durumundan hem benim moralim yüzünden motive falan kalmadı söyliyim saldım gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. sizi çok özlüyorum sürekli yaptığımız paylaşımları, pazartesi bildirimimizde haftanın kazananını merak etmeyi, sohbetlerimizi, yiyip içtiklerimizi takip etmeyi, birbirimizi gaza getirmelerimizi.... herşeyi çok özlüyorum. sitenin durumundan dolayı telden sürekli girip takip edemiyorum, bilgisayarı sürekli açıp takip edemiyorum e haliyle motive yerlerde tabi...
çok kötüyüm ya göbek çıktı yine, malum okullar açılacak, koca bir göbekle okula başlamak istemiyorum yaaaa ooofff. kızıyorum kendime çok kızıyorum hemde.. bütün çabalar boşa gitti... umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama toparlayamıyorum da kendimi... kızlar siz ne alemdesiniz. bir ben miyim bu kadar kötü olan acaba.. gülsen seni biliyoruz canım sen son sürat gidiyorsun maşallah, nazarlar değmesin inşallah..
işte böyle bende.. of canım iyice sıkılda bak şimdi.. neyse haydi öperim herkesi...
bence diyetine yeni bişey ekle mesela sabahları ılık su içiyorsun bu olmaz. form çayları içmiyorsan form çayı ekle mesela. yada spor saatlerini değiştir. en iyi spor saatleri sabah aç karnına ve gece yatmadan önce yapılanlarmış. bu saatlerde yapabilirsin sporlarını... şok diyet bende hiç bir işe yaramadığı için sevemedim boşu boşunada eziyet çektim o ayran detoksuylaay saol tatlm ama kilo vermem duruo ne yapmam lazm bazi diyetisyenler 1 veya 3 gunluk sok diyet yapin dio
toparlarsın seeeeen:)canm benim ya haklisin bliomusun bende hafta sonu bozfum kendimi motive olamiyorum sizlerde yoksunuz giremiosnz die ne yedigimi yazmiom kendimi hafta sonu saldm tatlim ama bilgisayardan girsende menunu yaz takip edrrm yorumlarim hadi bu ptesi toparlanalm uzulmek yok hadi bakalim canm benim guveniyorum sana kilo bizden korksun![]()
aynen canım aynen...slm kızlar giremiyrm kusura bakmayın şimdi de bi yerdeyım de bilgsayrdan girıyrum özlüuyrm burayı ya
tammdir canm degisklik yapaym ozmn besi bir arada caya baslim artkbence diyetine yeni bişey ekle mesela sabahları ılık su içiyorsun bu olmaz. form çayları içmiyorsan form çayı ekle mesela. yada spor saatlerini değiştir. en iyi spor saatleri sabah aç karnına ve gece yatmadan önce yapılanlarmış. bu saatlerde yapabilirsin sporlarını... şok diyet bende hiç bir işe yaramadığı için sevemedim boşu boşunada eziyet çektim o ayran detoksuyla
sen bildiğim kadarııyla sabahları sirkeli su içiyorsun ılık limonlu suya geçebilirsin. mısır püskülü suyuna çok iyi diyorlar menüne bunu ekleyebilirsin.
sürekli aynı şeyleri yaparsan ve yersen vücut ve metabolizma buna alıştığı için bir süre sonra kilo verimi duruyormuş. değişiklik şart, sende de sanırım bu oluyor.