Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kizlar bugunku monum :-)
sabah ilik su icildi
kahvlti 1 dilim ekmk 1 yumurrta 3 zeytin iki catal peynir sekersz cay
arA kuru uzum 4~5 adet
ogle yarim tabak taze fasulye
ara 50gr uzum.d
aksm 6 kask tava yemegi
ara cay
spor: 3km kosuldu
45 dk kosu sporu yapldi
30mekik cekldi
2.5ltre su icildi ve yesil cay 1 buyuk kupa:-)

selam kızlar günaydınlar herkese :KK25: kaç günden beri düzenim yoktu oyüzden yazmıyodum bugün sabah kalkınca 2 büyük bardak suyumu içtim işe gelincede 1 fincan yeşil çayımı canım henüz bişey istemediğinden kahvaltı yapmadım daha bakalım nezman ne yiyeceğim:KK64:bu arada akşam düğün var bir yakınımızın sanırım çok bişey yemem zaten kocaman olan göbişim iyice çıkmasın diye:eek:

selam kizlar cok sukur zor da olsa telden girebildim siteye herzaman laptopu acamiyorum.
sabah klasik kahvalti abartilmadi.
oglen yarim porsiyon firinda balik aksam firinda pismis patlican kiyma ve bol salata. ara yapmadim gun boyu toplamda 5 tane badem sekeri bir bardak limonata, su 2.5lt, spor yarim saat yuruyus sadece:KK43:(

canım ya nasıl girebildin tel.den ben hala giremiyorum.... :mad::mad:

selam kızlar... üzgünüm hala cepten olmuyo nedense.... pek fena gitmiyorum en azından dikkat ediyorum. 2 gün misafirim vardı bugünde ben yemeğe davetliyim, yarında iş gezisi için şehir dışına çıkıcaz pek dikkat edemem sanırım. artık hyırlısı pazartesiye aynı kiloda kalıyım başka bişey istemiyorum. pazartesi salı da ayran detoksu yapıcam dua edin benim için...

slm kızlar benim misafirim vardı bu aralar hiç dikkat etmedim artık yarından itibaren tam gaz devam edeceğim bi de rahat.likla siteye de gireblsm çok iyi olur

kizlar bugunku monum :-)
sabah ilik su icildi
kahvlti 1 dilim ekmk 1 yumurrta 3 zeytin iki catal peynir sekersz cay
arA kuru uzum 4~5 adet
ogle yarim tabak taze fasulye
ara 50gr uzum.d
aksm 6 kask tava yemegi
ara cay
spor: 3km kosuldu
45 dk kosu sporu yapldi
30mekik cekldi
2.5ltre su icildi ve yesil cay 1 buyuk kupa:-)
heyt beee. aslansın valla gulsencim.. 3 km koşu ne demek ya off maşallah sana kız nazar değmesin:)

valla kızlar hem sitenin durumundan hem benim moralim yüzünden motive falan kalmadı söyliyim saldım gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. sizi çok özlüyorum sürekli yaptığımız paylaşımları, pazartesi bildirimimizde haftanın kazananını merak etmeyi, sohbetlerimizi, yiyip içtiklerimizi takip etmeyi, birbirimizi gaza getirmelerimizi.... herşeyi çok özlüyorum. sitenin durumundan dolayı telden sürekli girip takip edemiyorum, bilgisayarı sürekli açıp takip edemiyorum e haliyle motive yerlerde tabi...:(
çok kötüyüm ya göbek çıktı yine, malum okullar açılacak, koca bir göbekle okula başlamak istemiyorum yaaaa ooofff. kızıyorum kendime çok kızıyorum hemde.. bütün çabalar boşa gitti... umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama toparlayamıyorum da kendimi... kızlar siz ne alemdesiniz. bir ben miyim bu kadar kötü olan acaba.. gülsen seni biliyoruz canım sen son sürat gidiyorsun maşallah, nazarlar değmesin inşallah..
işte böyle bende.. of canım iyice sıkılda bak şimdi.. neyse haydi öperim herkesi...

slm kizlar ya motivem gerckten dusuo bu hafta sonlarini hic sevmiyorum borek su bu derken kendimi toplayamiorum bide kilo vermem dirdugu icin artk bunlari yiyorum gelin ptesi daha ski baslayalm :-(

valla kızlar hem sitenin durumundan hem benim moralim yüzünden motive falan kalmadı söyliyim saldım gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. sizi çok özlüyorum sürekli yaptığımız paylaşımları, pazartesi bildirimimizde haftanın kazananını merak etmeyi, sohbetlerimizi, yiyip içtiklerimizi takip etmeyi, birbirimizi gaza getirmelerimizi.... herşeyi çok özlüyorum. sitenin durumundan dolayı telden sürekli girip takip edemiyorum, bilgisayarı sürekli açıp takip edemiyorum e haliyle motive yerlerde tabi...:(
çok kötüyüm ya göbek çıktı yine, malum okullar açılacak, koca bir göbekle okula başlamak istemiyorum yaaaa ooofff. kızıyorum kendime çok kızıyorum hemde.. bütün çabalar boşa gitti... umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama toparlayamıyorum da kendimi... kızlar siz ne alemdesiniz. bir ben miyim bu kadar kötü olan acaba.. gülsen seni biliyoruz canım sen son sürat gidiyorsun maşallah, nazarlar değmesin inşallah..
işte böyle bende.. of canım iyice sıkılda bak şimdi.. neyse haydi öperim herkesi...
canm benim ya haklisin bliomusun bende hafta sonu bozfum kendimi motive olamiyorum sizlerde yoksunuz giremiosnz die ne yedigimi yazmiom kendimi hafta sonu saldm tatlim ama bilgisayardan girsende menunu yaz takip edrrm yorumlarim hadi bu ptesi toparlanalm uzulmek yok hadi bakalim canm benim guveniyorum sana kilo bizden korksun :-)

ay saol tatlm ama kilo vermem duruo ne yapmam lazm bazi diyetisyenler 1 veya 3 gunluk sok diyet yapin dio
bence diyetine yeni bişey ekle mesela sabahları ılık su içiyorsun bu olmaz. form çayları içmiyorsan form çayı ekle mesela. yada spor saatlerini değiştir. en iyi spor saatleri sabah aç karnına ve gece yatmadan önce yapılanlarmış. bu saatlerde yapabilirsin sporlarını... şok diyet bende hiç bir işe yaramadığı için sevemedim boşu boşunada eziyet çektim o ayran detoksuyla:(
sen bildiğim kadarııyla sabahları sirkeli su içiyorsun ılık limonlu suya geçebilirsin. mısır püskülü suyuna çok iyi diyorlar menüne bunu ekleyebilirsin.
sürekli aynı şeyleri yaparsan ve yersen vücut ve metabolizma buna alıştığı için bir süre sonra kilo verimi duruyormuş. değişiklik şart, sende de sanırım bu oluyor.

y
canm benim ya haklisin bliomusun bende hafta sonu bozfum kendimi motive olamiyorum sizlerde yoksunuz giremiosnz die ne yedigimi yazmiom kendimi hafta sonu saldm tatlim ama bilgisayardan girsende menunu yaz takip edrrm yorumlarim hadi bu ptesi toparlanalm uzulmek yok hadi bakalim canm benim guveniyorum sana kilo bizden korksun :-)
toparlarsın seeeeen:)

Slm arkadaslar nasılsınız
Sanırım bu gidişle yediklerımı yazamıycm hem giremiyrm hemde intrrnt hakkım yok şu an eşimn telinden giriyrm burdan rahatlıkla girebilyrm siteye
Artık mobil uygulama olmayacakmiş üzüldüm

bence diyetine yeni bişey ekle mesela sabahları ılık su içiyorsun bu olmaz. form çayları içmiyorsan form çayı ekle mesela. yada spor saatlerini değiştir. en iyi spor saatleri sabah aç karnına ve gece yatmadan önce yapılanlarmış. bu saatlerde yapabilirsin sporlarını... şok diyet bende hiç bir işe yaramadığı için sevemedim boşu boşunada eziyet çektim o ayran detoksuyla:(
sen bildiğim kadarııyla sabahları sirkeli su içiyorsun ılık limonlu suya geçebilirsin. mısır püskülü suyuna çok iyi diyorlar menüne bunu ekleyebilirsin.
sürekli aynı şeyleri yaparsan ve yersen vücut ve metabolizma buna alıştığı için bir süre sonra kilo verimi duruyormuş. değişiklik şart, sende de sanırım bu oluyor.
tammdir canm degisklik yapaym ozmn besi bir arada caya baslim artk:-) umarim ise yarar

Back