Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

günaydın,
selam kızlar
üç gündür diyet falan pek yok sayılır özellikle cumartesi ve dün
cumartesi gelsin mercimek köfteleri gitsin dondurmalı pastalar,
dün de malum iş için bursaya gittik yolda yediklerimiz hak getire, eee bursaya gidilir İskender yenilmezmi yenilir:oops::oops:
ee siteden sizlerden kopulur bide bunlar yenilirse sonuç ne olur + 600 :KK47::KK47::KK47: bakmayın böyle vurdumduymazlık giib oldu ama için için kemiriyor beni.. bakalım hayırlısı artık yaz dönemi iş temposu uzun saatler diyet bana göre değil galiba inişler çıkışlar falan filan... Allah sonumu hayır etsin. Bugün ayran detoksuna başlıyorum, iki gün sonra durumu göreceğiz.. 10 gün kaldı yeğenimin düğünü var 79,9 olsam daha ne istiyim sonra zaten okul açılacak falan kışın daha kolay olacak umut ediyorum.
hadi yeni hafta yeni umutlar.... öptüm sizi:KK19:

slm kızlar sabah.tan beri uğraşıyorum giremedim
bugündn itibaren sporuma basladim
1 saat spor ve mekik programini tekrar dan başa aldım
kahvaltim
1 yumurta
lor
1 dilim ekmek
domates

selam kizlar hayirli saglikli mutlu haftalar dilerim umarim herkez iyidir ... neyse tarti gunu bol eksili bir tablo olur insallah herkez bildirimini yapar umarim herkeze kolaygelsin

valla kızlar hem sitenin durumundan hem benim moralim yüzünden motive falan kalmadı söyliyim saldım gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. sizi çok özlüyorum sürekli yaptığımız paylaşımları, pazartesi bildirimimizde haftanın kazananını merak etmeyi, sohbetlerimizi, yiyip içtiklerimizi takip etmeyi, birbirimizi gaza getirmelerimizi.... herşeyi çok özlüyorum. sitenin durumundan dolayı telden sürekli girip takip edemiyorum, bilgisayarı sürekli açıp takip edemiyorum e haliyle motive yerlerde tabi...:(
çok kötüyüm ya göbek çıktı yine, malum okullar açılacak, koca bir göbekle okula başlamak istemiyorum yaaaa ooofff. kızıyorum kendime çok kızıyorum hemde.. bütün çabalar boşa gitti... umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama toparlayamıyorum da kendimi... kızlar siz ne alemdesiniz. bir ben miyim bu kadar kötü olan acaba.. gülsen seni biliyoruz canım sen son sürat gidiyorsun maşallah, nazarlar değmesin inşallah..
işte böyle bende.. of canım iyice sıkılda bak şimdi.. neyse haydi öperim herkesi...

eddaxy cim yazina katiliyorum elimdwn birsey gelmiyor listeye bak yarisi izinde donmedi p.tesi bildirim gunumuz bir kac kisi disinda gununde bildirim yapan yok bir evladim var elimden geldigince listemi yapiyorum bildirimleri benim disinda yorum yapan ender menu yorumlayan yok menu yazip cikiliyor genelde ,icimde topige dair bi heves kalmadi oysa umutla actim oysa neyse biraz daha denicem olmazsa bende birakcam

selam kızlar:KK15:

beni ençok bu pazarlar mahvetti yani:KK53: neyse artık bu gün kendi uydurduğum 3 günlük yoğurt diyetime başladım:KK49: ben tabloda yokum henüz ama bugün yapayım bildirimimi ilk defa olarak tam tamına 75 im :KK54: buna sevinilirmi demeyin 95 ten gelince haliyle insan seviniyo:KK73:

başlangıç kilo;95
güncel kilo; 75

tatlıcım benide yazarsan tabloya çok sevinirim:KK68::KK15::KK68::KK15:

eddaxy cim yazina katiliyorum elimdwn birsey gelmiyor listeye bak yarisi izinde donmedi p.tesi bildirim gunumuz bir kac kisi disinda gununde bildirim yapan yok bir evladim var elimden geldigince listemi yapiyorum bildirimleri benim disinda yorum yapan ender menu yorumlayan yok menu yazip cikiliyor genelde ,icimde topige dair bi heves kalmadi oysa umutla actim oysa neyse biraz daha denicem olmazsa bende birakcam

oo yoo kuzumm:KK20: bende daha yeni başlıyorum ya şekerim bu yapılırmı:KK43: nereye elimi atsam kurutuyorum sanırım bende :KK61:baht yok baht:KK43:

eddaxy cim yazina katiliyorum elimdwn birsey gelmiyor listeye bak yarisi izinde donmedi p.tesi bildirim gunumuz bir kac kisi 0disinda gununde bildirim yapan yok bir evladim var elimden geldigince listemi yapiyorum bildirimleri benim disinda yorum yapan ender menu yorumlayan yok menu yazip cikiliyor genelde ,icimde topige dair bi heves kalmadi oysa umutla actim oysa neyse biraz daha denicem olmazsa bende birakcam

eddaxy cim yazina katiliyorum elimdwn birsey gelmiyor listeye bak yarisi izinde donmedi p.tesi bildirim gunumuz bir kac kisi 0disinda gununde bildirim yapan yok bir evladim var elimden geldigince listemi yapiyorum bildirimleri benim disinda yorum yapan ender menu yorumlayan yok menu yazip cikiliyor genelde ,icimde topige dair bi heves kalmadi oysa umutla actim oysa neyse biraz daha denicem olmazsa bende birakcam

tatlı cadi çok haklısın da be n kendim hiç giremyrm bglantyi komşu dan alıyorum o da cekmiyor bu arada geçen hafta listeye
65 diye ekledin canım 65.5 di
şimdi ki 65.0

neyse kızlar bugün yediklerim
öğle
bir biber dolma yarım porsiyon kabak yemeği yoğurt sal ata
ara ogun
yarım muz 1 tane kestane
akşama da
2 tane icli kofte ayran salata

kizlar bugunku monumu yazaym snra bisi yemiyeyim
sabah sirkeli su icildi
kahvlti ikidlim yumurtali ekmek salata 1zetn 1 parca peynir ve bir dilim kavun yendi
ara sekersz turk kahvesi
ogle 1 tabak alaca corba
ara cay
aksm semizotlu yagsz salata bir tabak
ara 1bardak tarcnli sut icerm
spor 2.200 km tempolu kosuldu
1 km yurudum
12.gun mekik programi yaplldi
15dk egzersz yapldi
suana kdr 2lt su icldi geceyw kdr 2.5 olur inns.d 1 kupa yesl cay icldi

menun de guzel gulsencm biraz az geldi yediklrn cok da kisma ve biraz da ha yesil cayi fazlalastir
kizlar bugunku monumu yazaym snra bisi yemiyeyim
sabah sirkeli su icildi
kahvlti ikidlim yumurtali ekmek salata 1zetn 1 parca peynir ve bir dilim kavun yendi
ara sekersz turk kahvesi
ogle 1 tabak alaca corba
ara cay
aksm semizotlu yagsz salata bir tabak
ara 1bardak tarcnli sut icerm
spor 2.200 km tempolu kosuldu
1 km yurudum
12.gun mekik programi yaplldi
15dk egzersz yapldi
suana kdr 2lt su icldi geceyw kdr 2.5 olur inns.d 1 kupa yesl cay icldi

Back