- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.781
günaydın,
selam kızlar
üç gündür diyet falan pek yok sayılır özellikle cumartesi ve dün
cumartesi gelsin mercimek köfteleri gitsin dondurmalı pastalar,
dün de malum iş için bursaya gittik yolda yediklerimiz hak getire, eee bursaya gidilir İskender yenilmezmi yenilir![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
ee siteden sizlerden kopulur bide bunlar yenilirse sonuç ne olur + 600![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
bakmayın böyle vurdumduymazlık giib oldu ama için için kemiriyor beni.. bakalım hayırlısı artık yaz dönemi iş temposu uzun saatler diyet bana göre değil galiba inişler çıkışlar falan filan... Allah sonumu hayır etsin. Bugün ayran detoksuna başlıyorum, iki gün sonra durumu göreceğiz.. 10 gün kaldı yeğenimin düğünü var 79,9 olsam daha ne istiyim sonra zaten okul açılacak falan kışın daha kolay olacak umut ediyorum.
hadi yeni hafta yeni umutlar.... öptüm sizi![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
selam kızlar
üç gündür diyet falan pek yok sayılır özellikle cumartesi ve dün
cumartesi gelsin mercimek köfteleri gitsin dondurmalı pastalar,
dün de malum iş için bursaya gittik yolda yediklerimiz hak getire, eee bursaya gidilir İskender yenilmezmi yenilir
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
ee siteden sizlerden kopulur bide bunlar yenilirse sonuç ne olur + 600
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
hadi yeni hafta yeni umutlar.... öptüm sizi
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)