Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

saolsun canm ins devami gelir.d
sabahin ilk isiklariyla yuruyus yaptim artk her sabahta yuruyus yapilacak.d geceden kalma yaglari yakiomus.d
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,500[/td]
[td]72,000[/td]
[td]500[/td]
[td]5,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,400[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,5[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]500[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,400[/td]
[td]83,900[/td]
[td]500 [/td]
[td]2,800[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,800[/td]
[td]1,000[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

Tablomuzun son hali gülsen aramıza ve tablomuza tekrar hoşgeldin

haftanın birincisi 1 kilo ile uriyusra ve gülsen ayrı ayrı tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 500 gr ile maviay ve ben aynı şekilde bizi tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallah[/QUOTE]

saolsun canm ins devami gelir.d
sabahin ilk isiklariyla yuruyus yaptim artk her sabahta yuruyus yapilacak.d geceden kalma yaglari yakiomus.d
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,500[/td]
[td]72,000[/td]
[td]500[/td]
[td]5,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,400[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,5[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]500[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,400[/td]
[td]83,900[/td]
[td]500 [/td]
[td]2,800[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,800[/td]
[td]1,000[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

Tablomuzun son hali gülsen aramıza ve tablomuza tekrar hoşgeldin

haftanın birincisi 1 kilo ile uriyusra ve gülsen ayrı ayrı tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 500 gr ile maviay ve ben aynı şekilde bizi tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallah[/QUOTE]

QUOTE="TASTATLICADIM, post: 36475125, member: 590313"]hadi kizlar izmirde hava fena degil buyrun kahve keyfi yapalim[/QUOTE] ohh tabi dün temizliği yaptın bugün rahatsn cook sıcak
cadicim afiyet olsun

bu nasıl bir sistem arkadaş ya telefondan giremedim sayfada tadilat falan var diyor. tesadüf bilgisayardan girdim ama inanın hiçbir şey anlamadım yeni düzeni de sevmedim hiç. pazartesi günü tartıldım geçte olsa kilo bildirimi: 65.4 maalesef:((( sadece 100 gr verebilmişim. spor şart arkadaş diyip diyip yapmıyorum o da ayrı bir muamma:))

ya kızlar eskiden son yazılan mesajları ben ayarlamıştım ilk sayfada görünüyordu, şimdi son yazılanlar son sayfada görünüyor ve ben ayarlayamadım. bilen varmı nasıl yapacaz bunu???

EDDAXY
FEZAY

bildirim yapmadınız umarım iyisinizdirr

zeynepazra geçen hafta bildirim yapcam demişti yoğundu afti olamam ama bildirim yaparım demişti sanırım yapmadı bende listeden çıkardım kendini hazır hissettiği tamam artık burdayım dediği gün tekrar eklerimm

kızlar birde 2 hafta üst üste mazeretsiz girmeyeni, bildirim yapmayanı artık tablodan çıkaracağım lütfen topiğimize biraz daha ilgili olalım

canım ben kilo bildirmini yaptım. 65.4 Telden giremedim sitede sorun var zannediyordum. bilg açınca girdim. o yüzden yapamadım bildirimi. özelden mesaj atmayıda bulamadım bilen varsa anlatsın bi ya:(

kizlar bende tel den giremiyorum herzamanda laptopu acamiorum app den giriodum ins ogrenirim
buraya girmedigim icin motivem yok kizlar uc dort gundur saldim giyorum toparliyamiorum kendimi yardiiiiimmmmmmmmmmm:KK16::mad::mad:

slm kizlar bugun pek giremedm kbakmayn:-) alisveris yaptm az brz kacrdm ama kendimi cezalandirdim :-)
bugunku menum
sabah kalkinca 1 km tempolu yurudum
ilik sirkeli su ictim
kahvalti sebzeli omle,t sekersiz cay birkac dilim kavun karpuz 3 zeytn yendi
ara disardaydm cok az tatli yedm
ogle disarda oldgm icin yarim doner yrdm
ara karpuz
aksam 1 dilim borek yendi
bukdr cok yedm ve ceza olarak 3km 300m kosu bandinda kosuldu mekik prog 6. gun yapldi ayrica 50 mekik daha cekldi 15 dk egzersiz yapildi saat 7 den snra bisi yemedm sadece yrsl cay icildi.d:-) uzgunum :'(

günaydın kızlar kaç gündür yediklerimi yazamıyorum hem site böyle hemde duzensiz oldu yeme içmem sürekli disarda.yim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum
bu sabah 1 saatlik egzersizklrmi yaptım
işallah gorusuruz

selam kızlar valla hiç iyi olmadı bu site böyle.. yani pc den giren arkadaşlar için belki problem yok ama ben tel den girdiğim için çok kötü oldu açılmıyor zaten... her an da pz başında müsait olmuyorum hayırlısı olsun bakalım.. 1300 1500 kalori arasında gidip geliyorum kaç gündür. ama spor mekik programı dışında pek bişey yapamıyorum. çok geç çıkıyoruz işten evde iş bile yapmaya mecalim yok kaç gündür. şimdilik böyle bu site motivasyonu aldı götürdü acil toparlanmam gerek

Slm kizlar nasilsiniz anca alisabiliyorum.bu haline
Buarda bizim dugun ipattal oldu kardesimin dugunu stresse giripte asiri kacirdim cok uzulunce kendimi abur cubura weiyorum neyse bugun topladim kendimi sukur
Sabh.iki dilim ekmek bi yumurta bi dikim peynir domates
Ara.bi seftali
Oglen..kahwe iki diyet biskuwi
Ara.meywe
Aksam et kizartma bi kasik pilaw

kizlar selam bugun anca girdim hem.misafir vardi hemde esimin saglik sorunu vardi herkez iyidir insallah bu arada yeni sistemi herkez yadirgamis benim gibi umarim hepimiz alisiriz neyse kizlar biraz dinlenmem lazim herkeze mutlu saglikli gunler

günaydın kızlar kaç gündür yediklerimi yazamıyorum hem site böyle hemde duzensiz oldu yeme içmem sürekli disarda.yim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum
bu sabah 1 saatlik egzersizklrmi yaptım
işallah gorusuruz

duzene binersin ins canm skma canini sporuda yapiosun azckda dkkt et yeter canm :-)

selam kızlar valla hiç iyi olmadı bu site böyle.. yani pc den giren arkadaşlar için belki problem yok ama ben tel den girdiğim için çok kötü oldu açılmıyor zaten... her an da pz başında müsait olmuyorum hayırlısı olsun bakalım.. 1300 1500 kalori arasında gidip geliyorum kaç gündür. ama spor mekik programı dışında pek bişey yapamıyorum. çok geç çıkıyoruz işten evde iş bile yapmaya mecalim yok kaç gündür. şimdilik böyle bu site motivasyonu aldı götürdü acil toparlanmam gerek
aynen canm site bizi zorluo gremiom surekli

Slm kizlar nasilsiniz anca alisabiliyorum.bu haline
Buarda bizim dugun ipattal oldu kardesimin dugunu stresse giripte asiri kacirdim cok uzulunce kendimi abur cubura weiyorum neyse bugun topladim kendimi sukur
Sabh.iki dilim ekmek bi yumurta bi dikim peynir domates
Ara.bi seftali
Oglen..kahwe iki diyet biskuwi
Ara.meywe
Aksam et kizartma bi kasik pilaw
uzulme canm benim ya herseyin hayirlisi olsun ins sende streslenirsen cips yerine yogurt sut almaya calis cokskr duzennde baslamis canm

kizlar selam bugun anca girdim hem.misafir vardi hemde esimin saglik sorunu vardi herkez iyidir insallah bu arada yeni sistemi herkez yadirgamis benim gibi umarim hepimiz alisiriz neyse kizlar biraz dinlenmem lazim herkeze mutlu saglikli gunler
hem ggecmis olsun hemde kolay gelsn canm aynen herkes alisamadi sanada saglikli gunler

Back