Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Slm kizlar nerdesiniz
Bugun yediklerimi yazsambmi bilmiyrm dedgimgibi kardesim burda hergun cikinca yeme icme duzeni de bozuldu sabah kahvaltida
1 yumurta
2 yesil zeytin
Lor peynri ve llabne
Sut
Ara. Yesil cay incir
Öğlen de nesfit sut
Disardqydim bugunde cocuklarin yemedgini ben yedim
Bir kac tane elma dilimi patates
Yarim dilim pizza
Yarim bardak ayran:KK17::KK17::oops::oops::oops::oops::oops::KK23:

Slm kizlar nerdesiniz
Bugun yediklerimi yazsambmi bilmiyrm dedgimgibi kardesim burda hergun cikinca yeme icme duzeni de bozuldu sabah kahvaltida
1 yumurta
2 yesil zeytin
Lor peynri ve llabne
Sut
Ara. Yesil cay incir
Öğlen de nesfit sut
Disardqydim bugunde cocuklarin yemedgini ben yedim
Bir kac tane elma dilimi patates
Yarim dilim pizza
Yarim bardak ayran:KK17::KK17::oops::oops::oops::oops::oops::KK23:

afiyet olsun canim arada olur boyle seyler

iyi aksamlar kizlar:-D
bugunku monum
sabah bir bardak ilik su
kahvalti 1 dilim ekmek yarim yumurta iki dilim peynir 1zeytn salata uc catal karpuz kavun sekersiz cay

ara 6 adet kuru uzum

ogle uc adet patlicn kebabi yarim dilim ekmek

ara yarim muz bir buyuk kupa yesil cay

aksam 6kasik taze fasulye kavurmasi

ara birbardak tarcnli sut icerm

spor: 2km 700m tempolu yurudum 100mekik 50gogus inceltme hareketi 20 dk simit karin egzersizi yapildi
2lt su ictm aksama kadar 2.5 olur gtsin kilocuklar

selam kizlar cok sukur zor da olsa telden girebildim siteye herzaman laptopu acamiyorum.
sabah klasik kahvalti abartilmadi.
oglen yarim porsiyon firinda balik aksam firinda pismis patlican kiyma ve bol salata. ara yapmadim gun boyu toplamda 5 tane badem sekeri bir bardak limonata, su 2.5lt, spor yarim saat yuruyus sadece:((

iyi aksamlar kizlar:-D
bugunku monum
sabah bir bardak ilik su
kahvalti 1 dilim ekmek yarim yumurta iki dilim peynir 1zeytn salata uc catal karpuz kavun sekersiz cay

ara 6 adet kuru uzum

ogle uc adet patlicn kebabi yarim dilim ekmek

ara yarim muz bir buyuk kupa yesil cay

aksam 6kasik taze fasulye kavurmasi

ara birbardak tarcnli sut icerm

spor: 2km 700m tempolu yurudum 100mekik 50gogus inceltme hareketi 20 dk simit karin egzersizi yapildi
2lt su ictm aksama kadar 2.5 olur gtsin kilocuklar
sporun super ya reglken hemde, masallah sana:))

selam kizlar cok sukur zor da olsa telden girebildim siteye herzaman laptopu acamiyorum.
sabah klasik kahvalti abartilmadi.
oglen yarim porsiyon firinda balik aksam firinda pismis patlican kiyma ve bol salata. ara yapmadim gun boyu toplamda 5 tane badem sekeri bir bardak limonata, su 2.5lt, spor yarim saat yuruyus sadece:((

cok abartmamissinki canm benim menun cok gusel badem sekeride ara yerine gecmis hem cok iyi :-)

selam kizlar nasilsiniz hayirli cumalar hepimize

eddaxy benim degil esim disinde sıkınti var ister istemez benide etkiledi uykusuz kaldim henuz nezleyi yeni atlatmisken birde uyumamak beni etkiledi sen nasilsin canim

tassyyy hosgeldin canim

gulsen ben fena degilim sen nasilsin

gulsencim genelde sayfalarda olur boyle seyler tatil yaz sicak genelde kisin yogun olur zaten ya kopmalar yazin olur neyse bu topik ya toparlancak yada dahilcak kaybolcak hayirlisi

selam kizlar nasilsiniz hayirli cumalar hepimize

eddaxy benim degil esim disinde sıkınti var ister istemez benide etkiledi uykusuz kaldim henuz nezleyi yeni atlatmisken birde uyumamak beni etkiledi sen nasilsin canim

tassyyy hosgeldin canim

hoşbuldum tatlışım :KK15: çok çok geçmiş olsun size acil şifalar olsun diş çok zor oluyo korkudan gidemeyen biri olarak iyi bilirimağrısını acısını:KK17::KK17:

Back