Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Kizlarrrrr giremiorum.kusura bakmayin yaa zaten telden girmeye calisorum.zor oluyo bide misafirlerim wardi yatili hic giremedim ozur dilerim tekrardan suanki kilom 88 bi weriom.bi aliom anlicaginiz hep yerimde sayiyorum ama bugun itabariyle bi karar aldim 58 olana kadar dewam birakmicam cok azimliyim bu sefer ole sok diyetlwrle dwil kendime has diyetlerle ins hafatya pazartesi turkiyey gidiyorum kilo bildirimi yapamicam tastalicadim izinliyim ordan girebilirmiyim bilmiorum ama kesin kararliyim gelince sporda yazilcam ve 58 olana kadar dewam edicem

evet cnim sabah 1saatlik egzerszjrm var
ohh super canm

Kizlarrrrr giremiorum.kusura bakmayin yaa zaten telden girmeye calisorum.zor oluyo bide misafirlerim wardi yatili hic giremedim ozur dilerim tekrardan suanki kilom 88 bi weriom.bi aliom anlicaginiz hep yerimde sayiyorum ama bugun itabariyle bi karar aldim 58 olana kadar dewam birakmicam cok azimliyim bu sefer ole sok diyetlwrle dwil kendime has diyetlerle ins hafatya pazartesi turkiyey gidiyorum kilo bildirimi yapamicam tastalicadim izinliyim ordan girebilirmiyim bilmiorum ama kesin kararliyim gelince sporda yazilcam ve 58 olana kadar dewam edicem
oo gel canm inss ya seni beklioz destegn lazm bize :-)

Evet malesef hepımzde oyle
Cnm diyet noktasında en ıyı karar bencede ıkı katı kilo alacğına hiç ugrasma sok dıyetlerle
Bende hedefıme ulaşıncaya kadar burdayım bekleyıruz ınşlh iyı tatiller

canm blmiyorum ya bukdr kistigm halde kilo aliyorum cildircam resmen ya okdr sporda yapiom.
gulşencım hiç pes etme vucudun resmen savaş açıyr
Sen diyetıne de sporuna devam et ama vucudu sasırtman lazım bır ıkı gun yuksek kalorili beslen çok kaçırmadan ertesi gün tam diyetine devam edebilirsn

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,400[/td]
[td]600[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65,5[/td]
[td]65[/td]
[td]500 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]88[/td]
[td]400[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,4[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]600[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]83,900[/td]
[td]84,500[/td]
[td]+600 [/td]
[td]2,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,000[/td]
[td]800[/td]
[td]1,800[/td]

[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table][/QUOTE]

kızlar günaydın mutlu sağlıklı hayırlı günler dilerim tablomuzun yeni hali yine bir eksiğimiz var artık herkezde istek bitti yani topik adına gerek mevsim gerek kk yenilenmesi ve alışamamak iyice kopardı şahsen bende topikden keyif alamıyorum yalış anlamayın sizle alakası yok tamamen siteyle neyse benim içimdeki kilo verme isteği bitmedi yavaşda olsa kilo veriyorum sporumu yapıyorum hayatıma dikkat ediyorum kızlar ben fac.de daha aktifim isteyen olursa fac.de bi sayda açabiliriz düşünün isteyen olursa özelden yazsın neyse gelelim tabloya;

haftanını birincisi 800 gr ile gülsen arkadaşımız tebrik ederim devamı gelsin inşallahh
haftanını ikinicisi 600 gr ile ben devamı hep gelsin inşallah.
haftanını üçüncüsü 500 gr ile usriyusra senide tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah

kilo veren herkesi tebrik ederim, kilo alan arkadaşlarda yola devam pes etmek yok...

tassyyy 'cim malum görüyorsun tapiğin halini heran dahılma durumu var bu durumdan rahatsız değilsen senide hemen eklerim benim için sakınca yok

selam kizlar dun milli egitimde isimiz vardi sabahtan ogleden sonraya kadar kosturduk durduk esimle malum tayinim cikmisti yeni gorev yerimde basladim, milli egitim eski okul yeni okul derken aksami bulduk birde grip olmusum cok kotuyum pazartesi bildirimimi simdi yspiyorum 65.9:( 500 gr almisim kendimden iyice nefret etmeye basladim.
tastatlicadim face bana uyar, ozelden mesajlasalim canim.

[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,400[/td]
[td]600[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65,5[/td]
[td]65[/td]
[td]500 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]88[/td]
[td]400[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,4[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]600[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]83,900[/td]
[td]84,500[/td]
[td]+600 [/td]
[td]2,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,000[/td]
[td]800[/td]
[td]1,800[/td]

[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

kızlar günaydın mutlu sağlıklı hayırlı günler dilerim tablomuzun yeni hali yine bir eksiğimiz var artık herkezde istek bitti yani topik adına gerek mevsim gerek kk yenilenmesi ve alışamamak iyice kopardı şahsen bende topikden keyif alamıyorum yalış anlamayın sizle alakası yok tamamen siteyle neyse benim içimdeki kilo verme isteği bitmedi yavaşda olsa kilo veriyorum sporumu yapıyorum hayatıma dikkat ediyorum kızlar ben fac.de daha aktifim isteyen olursa fac.de bi sayda açabiliriz düşünün isteyen olursa özelden yazsın neyse gelelim tabloya;

haftanını birincisi 800 gr ile gülsen arkadaşımız tebrik ederim devamı gelsin inşallahh
haftanını üçüncüsü 500 gr ile usriyusra senide tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah

kilo veren herkesi tebrik ederim, kilo alan arkadaşlarda yola devam pes etmek yok...

tassyyy 'cim malum görüyorsun tapiğin halini heran dahılma durumu var bu durumdan rahatsız değilsen senide hemen eklerim benim için sakınca yok[/QUOTE]

sağol canım
bu arada benim face yok malesef

günaydın herkese sabah sporu yapıldı
size bir tavsiye belki aramızda yapıyor olan vardır.içtiğiniz suyun içine bir tane tarçın koyun çok faydasını göreceksiniz metabolizma calistirir bi de her yemekten sonra içilen yeşil çay o an aldığınız yağı harekete geçirip yakıyor
kahvaltim da herzaman ki gibi
bir dilim ekmek
peynirim kalmadı mecbur süzme peynir yiyecegim
2 yeşil zeytin
yumurta

selam kizlar dun milli egitimde isimiz vardi sabahtan ogleden sonraya kadar kosturduk durduk esimle malum tayinim cikmisti yeni gorev yerimde basladim, milli egitim eski okul yeni okul derken aksami bulduk birde grip olmusum cok kotuyum pazartesi bildirimimi simdi yspiyorum 65.9:( 500 gr almisim kendimden iyice nefret etmeye basladim.
sorun etme canım verirsin zaten görevine başlayınca kosustrcn

gulşencım hiç pes etme vucudun resmen savaş açıyr
Sen diyetıne de sporuna devam et ama vucudu sasırtman lazım bır ıkı gun yuksek kalorili beslen çok kaçırmadan ertesi gün tam diyetine devam edebilirsn
tamm canm bi sok diet yapm iki gunluk ins dahada veririz hepimiz:-) saol canm valla moralimi duzelttn

[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,400[/td]
[td]600[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65,5[/td]
[td]65[/td]
[td]500 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,400[/td]
[td]88[/td]
[td]400[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,4[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]600[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]83,900[/td]
[td]84,500[/td]
[td]+600 [/td]
[td]2,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76,000[/td]
[td]800[/td]
[td]1,800[/td]

[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

tassyyy 'cim malum görüyorsun tapiğin halini heran dahılma durumu var bu durumdan rahatsız değilsen senide hemen eklerim benim için sakınca yok[/QUOTE]
saol kaptan brlki izindekiler gelirse daha iyi olur benim facem var ozelden yazablrm canm
canm moralini yuksek tut bakalim soyle dkkt edelim kilolu durmak istemeyiz demi saglikli olmak fit olmak elimizde hadi bakalm senden bi hirs bekliyorum:-)

size bir tavsiye belki aramızda yapıyor olan vardır.içtiğiniz suyun içine bir tane tarçın koyun çok faydasını göreceksiniz metabolizma calistirir bi de her yemekten sonra içilen yeşil çay o an aldığınız yağı harekete geçirip yakıyor
bir dilim ekmek
2 yeşil zeytin
yumurta
ooo cokgsl canm bunu deneyecegm gunaydnlae bu arada .:-) kahvaltnda super

ya kızlar bana ödül mesajları geliyor nedir bileniz varmı beni site bagimlisi yapmışlar
canm banada gelio :-) anlamadm gtti

selam kızlar bu saat oldu anca gelebildim. dün ayran detoksuna başladım ama saat 14,30 a kadar yoğunluktan müşterilerden faturalardan kafa kaldıramadığım için sadece bir kase içebildim. tadı şu bildiğimiz lebeni çorbası gibi müthiş bişey ama zaman işte tek problem o. pazar günü evde yapma kararı aldım... gelelim bugün yediklerime
sabah iki dilim kep. ekmeği az peynir ve domates salatalık
ara :yarım paket kadar lıght süt.
öğle : birazdan yiyeceğim ama yazayım bide giremezsem. tavuk sote, bulgur pilavı salata

bir dilim ekmek
2 yeşil zeytin
yumurta

canım benim valla senin azmine hayranım ne sporundan ne diyetinden vazgeçmiyosun. darısı başıma...

Back