- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.741
Slm kizlar nerdesiniz
Bugun yediklerimi yazsambmi bilmiyrm dedgimgibi kardesim burda hergun cikinca yeme icme duzeni de bozuldu sabah kahvaltida
1 yumurta
2 yesil zeytin
Lor peynri ve llabne
Sut
Ara. Yesil cay incir
Öğlen de nesfit sut
Disardqydim bugunde cocuklarin yemedgini ben yedim
Bir kac tane elma dilimi patates
Yarim dilim pizza
Yarim bardak ayran
aldim abla ya cokskr sporumuda yaptmda bizim topige neoldu kimse yok baktm kimse yokgulsencim guzel ilik bir dus ya papatya cayi yada adacayi ic gevsersin aksama dogruda hafif bir yuruyus yaparsin
ins toparlarsin canm benimsaglik sorunlari o bu derken kendimi ihmal ettim bugun beyinen bedenen dinlenip yarin duzenime gecmek istiyorum
sporun super ya reglken hemde, masallah sana:))iyi aksamlar kizlar:-D
bugunku monum
sabah bir bardak ilik su
kahvalti 1 dilim ekmek yarim yumurta iki dilim peynir 1zeytn salata uc catal karpuz kavun sekersiz cay
ara 6 adet kuru uzum
ogle uc adet patlicn kebabi yarim dilim ekmek
ara yarim muz bir buyuk kupa yesil cay
aksam 6kasik taze fasulye kavurmasi
ara birbardak tarcnli sut icerm
spor: 2km 700m tempolu yurudum 100mekik 50gogus inceltme hareketi 20 dk simit karin egzersizi yapildi
2lt su ictm aksama kadar 2.5 olur gtsin kilocuklar
canim takip edemedim cok sitenin durumundan dolayi. hayirdir kotu bisey yokya saglik sorunu demissinsaglik sorunlari o bu derken kendimi ihmal ettim bugun beyinen bedenen dinlenip yarin duzenime gecmek istiyorum
selam kizlar cok sukur zor da olsa telden girebildim siteye herzaman laptopu acamiyorum.
sabah klasik kahvalti abartilmadi.
oglen yarim porsiyon firinda balik aksam firinda pismis patlican kiyma ve bol salata. ara yapmadim gun boyu toplamda 5 tane badem sekeri bir bardak limonata, su 2.5lt, spor yarim saat yuruyus sadece(
hayirlisi cannm cokskr .dgulsencim genelde sayfalarda olur boyle seyler tatil yaz sicak genelde kisin yogun olur zaten ya kopmalar yazin olur neyse bu topik ya toparlancak yada dahilcak kaybolcak hayirlisi
selam kizlar nasilsiniz hayirli cumalar hepimize
eddaxy benim degil esim disinde sıkınti var ister istemez benide etkiledi uykusuz kaldim henuz nezleyi yeni atlatmisken birde uyumamak beni etkiledi sen nasilsin canim
tassyyy hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?