- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.421
canım dukan gerçekten güzel ama dikkat etmek gerekiyor. tahlillerini mutlaka yaptırmalısın öncesinde ve sonrasında benim zaten böbrek problemim var. o yüzden riske atmak istemedim. bi kere verdiğin kiloyu çok çok abartmadıkça almıyosun. ben iki defa yaptım biri 13 gün 4 kilo verdim. kabızlık yüzünden bıraktım. 2 ay sonra 1 ay kadar daha yaptım 3 kilo verdim ama tam anlamıyla yaptım diyemem. tahlillerde keton pozitif çıktı bende korktum.sonra birde kabızlık sorunu başka rahatsızlık çıkardı :) bende bıraktım ama hala yemekleri yaparken dukanda öğrendiklerimi uyguluyorum. mesela ben tavuk ve eti yağsız yapıyorum artık :))) orda öğrendiğim bi kaç yemek tarifi var onları çok seviyorum. fakat kepek sorunu var bide onu yemek biraz sıkıntılı. yalnız mantıken şöyle bir şey var : dukanda ilk atak evresi kilo yani ödem gidiyo ondan sonra haftada 1 1,5 kilo yani bununla uğraşıcağıma düzenli ve sağlıklı yer yine veririm o kiloyu. çok konuştum ama napim problemlere rağmen bir dukan severim :)))
Ewet canm hakilisin onla ugrasilcagini normal diyet yaparim.ama sahur yapmicam artik karar werdim sadece bi meywe yicem yaticam belki ole su son gunler kilo werebilirim hayirili bakalim dugune kadar bari 80 olaydim
Canım yoğurt çorbası mudavimi oldun sende. Ramazan sonrası üç gün ayran detoksu yapmak istiyorum ben. Ondada bu çorba varmış fikrin varmı.
Canım yoğurt çorbası mudavimi oldun sende. Ramazan sonrası üç gün ayran detoksu yapmak istiyorum ben. Ondada bu çorba varmış fikrin varmı.
sen ayran detoksu yapmışmıydın canım. ben bayram sonrası düşünüyorumda.
Kızlar ben 6 aydır 21 kilo verdim her zamn soyluyrm şimdi de soyluyrm zayiflamanin en kolay yolu kalori hesabı yapmk ve en çok destek olarak da spordur kızlar kesinlikle sporsuz olmuyr
Hiç canınızı sikmayin bende o yollardan geçtim ve artık herşeyin bilincine vardm tam gaz da devam edcm insalh hep birlikte nunu başaracağız giyemdgimiz kiyafetlri dusunelim cocuklarmizla yeteri kadar hareket etmeyip onları yarı yolda biraktgimiz anları dusunelim ve bu kilolar gideck diye inad edelim insallh
Ya kizlar su kalori diyetini nasil uapiosunuz ger yediginizin kalorisinimi hsapiliyosunuz gunluk nekadar alinmali kalori.
Iftar.matarli makarna bi taabak karpuz iki kasik corba
Ara.cay bi kase sutlac az skerli
Sahur.meywe su
Hedefim su kalan 8 gun icinde 86 olamk ins olurum imkansiz gibi ama bakicaz artik iftardan sonra spora basladim we sahur yapmicam sadece bi meywe yicem bakalim sonuc ne olcak
Fezay ozelden mesaj çektim bi bak ıstersen
Canm ozelden nasil oluyo ki ben pek anlamam ole bulabicemmi bakam
Buarada gecmis olsun ne siddette oldu haberlere bakim bi
Canm ozelden nasil oluyo ki ben pek anlamam ole bulabicemmi bakam
Buarada gecmis olsun ne siddette oldu haberlere bakim bi
Kizlar moralim sifirin altinda..
Tarsusa donduk, annemlerde baskul var, gelir gelmez tartildim ve soktayim, bildirim icin pazartesiyi beklicem ama bildigin kilo aldim((
Sil bastan herseye baslamak zorundayim, allahim ben ne yapmisim diyorum simdi kendi kendime, allah saglik sihhat versin tabi ama su kilolarimizida saglikli bir sekilde alsin yani verelim artik ya cok sıkıldım, istedigim kiloya ramak kalmisken su olanlara bak, tek tesellim beni goren herkesin ne kadar zayiflamissin demesiydi, aslinda daha zayiftim burda aldim dedigimde yok canim boyle iyisin daha verme demeleri hosuma gitti ama yok olmaz boyle, bugunu milat kabul ediyorum ve yeniden basliyorum rejime, hadi hayirlisi bakalim..
Pismanlik ve uzuntu icinde operim herkesi...
kızlar slmmm
Ya kizlar su kalori diyetini nasil uapiosunuz ger yediginizin kalorisinimi hsapiliyosunuz gunluk nekadar alinmali kalori.
Iftar.matarli makarna bi taabak karpuz iki kasik corba
Ara.cay bi kase sutlac az skerli
Sahur.meywe su
Hedefim su kalan 8 gun icinde 86 olamk ins olurum imkansiz gibi ama bakicaz artik iftardan sonra spora basladim we sahur yapmicam sadece bi meywe yicem bakalim sonuc ne olcak
İyi geceler kızlar ÖNCELİKLE İZMİRDE BULUNAN ARKDSLARA GEÇMİŞ OLSUN Bİ DEPREM OLDU VE ÇOK KORKTUK RABBİM ZORDA BIRAKMASIN İNSALH
İFTARA DAVETLİYDİK YEDİKLERM
3 TANE PATLİCAN KEBABI NDAN
3 KASIK PİLAV ÜSTÜNE HASLNMİS TAVUKTN BİR PARÇA
BİR KÂSE. MERCİMEK ÇORBA
BİR KASIK TAZE FASULYE YEMKTN SONRADA Bİ ÇATAL SOBİYET TATLI
kızlar slmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?