Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ewet canm hakilisin onla ugrasilcagini normal diyet yaparim.ama sahur yapmicam artik karar werdim sadece bi meywe yicem yaticam belki ole su son gunler kilo werebilirim hayirili bakalim dugune kadar bari 80 olaydim

Ewet canm hakilisin onla ugrasilcagini normal diyet yaparim.ama sahur yapmicam artik karar werdim sadece bi meywe yicem yaticam belki ole su son gunler kilo werebilirim hayirili bakalim dugune kadar bari 80 olaydim

sen ayran detoksu yapmışmıydın canım. ben bayram sonrası düşünüyorumda.

Canım yoğurt çorbası mudavimi oldun sende. Ramazan sonrası üç gün ayran detoksu yapmak istiyorum ben. Ondada bu çorba varmış fikrin varmı.

Sorma ilk gunden beri yapmak istiyordum bi firsat bulamadim sonunda yaptim .
Ayrn detoksu yaptim ben yanlis hatirlamiyorsam 1.5kg kadar vermistim sagliksiz olmadigi icin tavsiye ederim

Canım yoğurt çorbası mudavimi oldun sende. Ramazan sonrası üç gün ayran detoksu yapmak istiyorum ben. Ondada bu çorba varmış fikrin varmı.

Sorma ilk gunden beri yapmak istiyordum bi firsat bulamadim sonunda yaptim .
Ayrn detoksu yaptim ben yanlis hatirlamiyorsam 1.5kg kadar vermistim sagliksiz olmadigi icin tavsiye ederim

Kesinlikle katiliyorum tatlim, kalori hesabi+spor...
Bitti gitti...

Kizlar moralim sifirin altinda..
Tarsusa donduk, annemlerde baskul var, gelir gelmez tartildim ve soktayim, bildirim icin pazartesiyi beklicem ama bildigin kilo aldim((
Sil bastan herseye baslamak zorundayim, allahim ben ne yapmisim diyorum simdi kendi kendime, allah saglik sihhat versin tabi ama su kilolarimizida saglikli bir sekilde alsin yani verelim artik ya cok sıkıldım, istedigim kiloya ramak kalmisken su olanlara bak, tek tesellim beni goren herkesin ne kadar zayiflamissin demesiydi, aslinda daha zayiftim burda aldim dedigimde yok canim boyle iyisin daha verme demeleri hosuma gitti ama yok olmaz boyle, bugunu milat kabul ediyorum ve yeniden basliyorum rejime, hadi hayirlisi bakalim..
Pismanlik ve uzuntu icinde operim herkesi...

Ayran detoksunu yaptim ben hani su icine haslanmis dogme salatalik nohut vs koyulandan. Ve gram veremedim, spor yapmamistim ama o sporla yapilinca etkili oluyormus, midemin bulanmasida cabasi, 2 gunluk bir detokstu yaptim ve pisman oldum. Bana sorarsaniz ben tavsiye etmem, daha saglikli bir sekilde zayiflama yontemi deneyin derim. Gerci verebiliyorsaniz deneyin 2 gun zaten bise olmaz ama dedigim gibi degmez o mide bulantilarina...

Ya kizlar su kalori diyetini nasil uapiosunuz ger yediginizin kalorisinimi hsapiliyosunuz gunluk nekadar alinmali kalori.
Iftar.matarli makarna bi taabak karpuz iki kasik corba
Ara.cay bi kase sutlac az skerli
Sahur.meywe su
Hedefim su kalan 8 gun icinde 86 olamk ins olurum imkansiz gibi ama bakicaz artik iftardan sonra spora basladim we sahur yapmicam sadece bi meywe yicem bakalim sonuc ne olcak

Fezay ozelden mesaj çektim bi bak ıstersen

İyi geceler kızlar ÖNCELİKLE İZMİRDE BULUNAN ARKDSLARA GEÇMİŞ OLSUN Bİ DEPREM OLDU VE ÇOK KORKTUK RABBİM ZORDA BIRAKMASIN İNSALH
İFTARA DAVETLİYDİK YEDİKLERM
3 TANE PATLİCAN KEBABI NDAN
3 KASIK PİLAV ÜSTÜNE HASLNMİS TAVUKTN BİR PARÇA
BİR KÂSE. MERCİMEK ÇORBA
BİR KASIK TAZE FASULYE YEMKTN SONRADA Bİ ÇATAL SOBİYET TATLI

Sisttttt moral bozmak yok tmm uzuldun bitti gitti hep diyorum olumsuzlukda kiloyu etkiler zaten herseyin farkindasin artik daha dikkatli olursun olur biter

İstersen.olursun en azindan gayret et menun guzel karpuz ne kadar yedin bilmiyorum karpuz su icerenbi meyvada olsada cogu zarar seker icerdigi icin direk yaga donusuyor

Sagol canim 3 gundur deprem oluyor hic birini hissetmedim hissedenler cok korkmus zaten depremin oldugu merkez ustundeyiz Allah korusun beterinden

Selam canlar giremedim akşam nihayet bugün orucluyu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menüyü yazayım
Sabah bur simit ve çay
Öğle 5 köfte iki dilim ekmek ve ayran
Akşam iftar davetindeydik yine az Şehriye çorbası az güveç cok az iki parca etinden yedim iki kaşık pilav. Kozlenmis patlucan ve biber salatası biraz iki hurma birde şekeri az kurabiye ve tatlı arası bişey di ama çok hafif ve güzel olmuş. Iki küçük parcada ondan yedim. Ne yemisim bee. :)
Sahur uc dilim ekmek az peynir çay ve bir yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…