Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.

Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee

Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee

Sakın aklından geçeni ( mutfağa giripte öyle bi şey) yapma sabırlı ol vericez bu killoları zayıflama içinn yapılan tahlılleri yaptırdınmı

Sakın aklından geçeni ( mutfağa giripte öyle bi şey) yapma sabırlı ol vericez bu killoları zayıflama içinn yapılan tahlılleri yaptırdınmı

Yok canm ama troid bezlerime baktirdim bi sorun yok demirim dusuk ama diyetosyene gitmek istiom ama ben almanyadayim burdakilwr biraz farkliymis ama bi denicem bide ben stres yapiorum bi bucuk ayim kaldi kardesimin dugunu war bende dugune kadar 78 kilo olmak istiyorum suan 89 kiloyum werebilirmiyim

Kizlar moreleim.cok bozuk
Yeni tarti alfik bugun we benim tartim yanlismis 3 kilo eksik tartiomus ben suanda 86 deil 89 kiloyum cok uzuldum rabbim baska dert wermesin ama banada sabirlar wersin
Iftar.sarma bi kepce corba karpuz
Ara cay bi sakizli seker bi kase firin sutlac
Sahur bi dilim ekmek kahwalti
Ama cok mutsuzusm
fezay hiç canını sikma duraklma olur bi diyetisyene gitmen de fayda var yada beslenmeni degistr spora daha çok ağırlık ver bir anda almdik bu kiloları ve bir andada vermycz

Bu arada yeni arkaslar da hosgelmisler
Kızlar ben yemkte insalh ekmek yemem demistma bir parça pide yedim
Cikolatali dondumayi da götürdüm bi kaç tane badem ewet ne yaptgmin farkindym ve çok.pismn oldm bugünkü kalori lmitm 1170 lerde fln

Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee[/ benım kılo verme durumlarım cok karısık hamılelıkten once 20 kılo vermıstım elıptık bısıkletle dogumdan sonra 65 kg ıdım 2 3 aydır spor yapıyorum 55 56 kgyum. adımsayarlardan aldım sureklı hareket halındeyım tavsıye ederım kalorı harcadıgımı gordukce spor yapasım gelıyo.ınsulın drencın varmı?yanlıs yaptıgın bıseyler vardır mutlaka elınden geldıgınce az ekmek tuket cok su ıc

Son düzenleme:
Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee[/ benım kılo verme durumlarım cok karısık hamılelıkten once 20 kılo vermıstım elıptık bısıkletle dogumdan sonra 65 kg ıdım 2 3 aydır spor yapıyorum 55 56 kgyum. adımsayarlardan aldım sureklı hareket halındeyım tavsıye ederım kalorı harcadıgımı gordukce spor yapasım gelıyo.ınsulın drencın varmı?yanlıs yaptıgın bıseyler vardır mutlaka elınden geldıgınce az ekmek tuket cok su ıc

Ekmek sadece sahurda bi dilim cok tatlida sewmem sadece sutlaca dayanamiorum okadar su desen zaten bol tuketiyorum ewet spor yapmam.lazim ama oructa cok zor hayirlisi ins werebilirim saolun kizlar motuweler icin iyiki burdayim cookkk istahli olmama ragmen iki kase sutlacla atlattim olayi napayim artik sahuru hafif atlatcam

M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,900[/td]
[td]72.900[/td]
[td]0,00[/td]
[td]4,700[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]69[/td]
[td]68,5[/td]
[td]500 [/td]
[td]5,500[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]87,700[/td]
[td]86,700[/td]
[td]1,000[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,300[/td]
[td]85,500[/td]
[td]+200 [/td]
[td]1,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]70,400[/td]
[td]68,700[/td]
[td]1,700[/td]
[td]6,200[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

merhaba canım bende 25 30 kilo vermek istiyorum destek olalım birbirimize verelim hep beraber şu kiloları .)

Mavi ay sen neler yapıyosun düzenli uyguladığın bir program varmı

canım benim uyguladığım bir program yok zaten yolun daha başındayız. bi kaç kez girişimde bulundum ama olmadı. 93 kiloya kadar çıktım dukanla 87ye düştüm ama maalesef kabızlık sorunu hat safhada olduğu için bıraktım. 1 yıl boyunca almadım. ŞİMDİ SIRA VERME ZAMANI.
sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum. haftada 2 gün 1 dilim ekmek ve yumurta yemeyi planlıyorum bayram sonrası.
öğlen karbonhidratı azaltıp düzenli beslenmeyle bu iş olacak inanıyorum..

canım benim uyguladığım bir program yok zaten yolun daha başındayız. bi kaç kez girişimde bulundum ama olmadı. 93 kiloya kadar çıktım dukanla 87ye düştüm ama maalesef kabızlık sorunu hat safhada olduğu için bıraktım. 1 yıl boyunca almadım. ŞİMDİ SIRA VERME ZAMANI.
sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum. haftada 2 gün 1 dilim ekmek ve yumurta yemeyi planlıyorum bayram sonrası.
öğlen karbonhidratı azaltıp düzenli beslenmeyle bu iş olacak inanıyorum..

Canm dukandan memnunnkalfindinmi peki kabizlik disinda bende dukana baslamak istiyorum sen nekadar uyguladin dukani benim bayramdan sonra 1 ayim kalio

Kızlar ben 6 aydır 21 kilo verdim her zamn soyluyrm şimdi de soyluyrm zayiflamanin en kolay yolu kalori hesabı yapmk ve en çok destek olarak da spordur kızlar kesinlikle sporsuz olmuyr

Hiç canınızı sikmayin bende o yollardan geçtim ve artık herşeyin bilincine vardm tam gaz da devam edcm insalh hep birlikte nunu başaracağız giyemdgimiz kiyafetlri dusunelim cocuklarmizla yeteri kadar hareket etmeyip onları yarı yolda biraktgimiz anları dusunelim ve bu kilolar gideck diye inad edelim insallh

Canm dukandan memnunnkalfindinmi peki kabizlik disinda bende dukana baslamak istiyorum sen nekadar uyguladin dukani benim bayramdan sonra 1 ayim kalio

canım dukan gerçekten güzel ama dikkat etmek gerekiyor. tahlillerini mutlaka yaptırmalısın öncesinde ve sonrasında benim zaten böbrek problemim var. o yüzden riske atmak istemedim. bi kere verdiğin kiloyu çok çok abartmadıkça almıyosun. ben iki defa yaptım biri 13 gün 4 kilo verdim. kabızlık yüzünden bıraktım. 2 ay sonra 1 ay kadar daha yaptım 3 kilo verdim ama tam anlamıyla yaptım diyemem. tahlillerde keton pozitif çıktı bende korktum.sonra birde kabızlık sorunu başka rahatsızlık çıkardı :) bende bıraktım ama hala yemekleri yaparken dukanda öğrendiklerimi uyguluyorum. mesela ben tavuk ve eti yağsız yapıyorum artık :))) orda öğrendiğim bi kaç yemek tarifi var onları çok seviyorum. fakat kepek sorunu var bide onu yemek biraz sıkıntılı. yalnız mantıken şöyle bir şey var : dukanda ilk atak evresi kilo yani ödem gidiyo ondan sonra haftada 1 1,5 kilo yani bununla uğraşıcağıma düzenli ve sağlıklı yer yine veririm o kiloyu. çok konuştum ama napim problemlere rağmen bir dukan severim :)))

bu arada benimde bayramdan sona 28 ağustosta yeğenimin düğünü var. en az 6 7 kilo vermem gerek. daha fazlası zaten yanlış olur..

Kizlar moreleim.cok bozuk
Yeni tarti alfik bugun we benim tartim yanlismis 3 kilo eksik tartiomus ben suanda 86 deil 89 kiloyum cok uzuldum rabbim baska dert wermesin ama banada sabirlar wersin
Iftar.sarma bi kepce corba karpuz
Ara cay bi sakizli seker bi kase firin sutlac
Sahur bi dilim ekmek kahwalti
Ama cok mutsuzusm

Kiyamam uzme kendini o farki kapatacaksin ben eminim

eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.

Yeni sayilir bende cok memnunum ne guzel sendede iyi sonuclar vermis tebrik ederim

merhaba canım bende 25 30 kilo vermek istiyorum destek olalım birbirimize verelim hep beraber şu kiloları .)

Elbette Olalim canim cok memnun olurum ben o 25-30 kg en kisa surede vereceginede inaniyorum

Selam kizlarhepimize keyifli saglikli hafta sonlari dilerim yeni dostlar yol arkadaslari gelmis sefalar getirmis dilerim hersey gonlunuzce olur insallah

dunku menum :
1kepce yogurt corbasi
1kucuj tabak domates soslu makarna
su yaklasik 1.5 lt

ara: dondurma
sahur : 500ml su

Kizlar ne cabuk gecti ramazan bu aylari cok seviyorum neyse ben borcsuz oruc tutmak icin regl geciktiriyorum normalde regl zamanim gelmisti

Son düzenleme:
Selam kizlarhepimize keyifli saglikli hafta sonlari dilerim yeni dostlar yol arkadaslari gelmis sefalar getirmis dilerim hersey gonlunuzce olur insallah

dunku menum :
1kepce yogurt corbasi
1kucuj tabak domates soslu makarna
su yaklasik 1.5 lt

ara: dondurma
sahur : 500ml su

Canım yoğurt çorbası mudavimi oldun sende. Ramazan sonrası üç gün ayran detoksu yapmak istiyorum ben. Ondada bu çorba varmış fikrin varmı.

Back