- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.421
canım dukan gerçekten güzel ama dikkat etmek gerekiyor. tahlillerini mutlaka yaptırmalısın öncesinde ve sonrasında benim zaten böbrek problemim var. o yüzden riske atmak istemedim. bi kere verdiğin kiloyu çok çok abartmadıkça almıyosun. ben iki defa yaptım biri 13 gün 4 kilo verdim. kabızlık yüzünden bıraktım. 2 ay sonra 1 ay kadar daha yaptım 3 kilo verdim ama tam anlamıyla yaptım diyemem. tahlillerde keton pozitif çıktı bende korktum.sonra birde kabızlık sorunu başka rahatsızlık çıkardı :) bende bıraktım ama hala yemekleri yaparken dukanda öğrendiklerimi uyguluyorum. mesela ben tavuk ve eti yağsız yapıyorum artık :))) orda öğrendiğim bi kaç yemek tarifi var onları çok seviyorum. fakat kepek sorunu var bide onu yemek biraz sıkıntılı. yalnız mantıken şöyle bir şey var : dukanda ilk atak evresi kilo yani ödem gidiyo ondan sonra haftada 1 1,5 kilo yani bununla uğraşıcağıma düzenli ve sağlıklı yer yine veririm o kiloyu. çok konuştum ama napim problemlere rağmen bir dukan severim :)))
Ewet canm hakilisin onla ugrasilcagini normal diyet yaparim.ama sahur yapmicam artik karar werdim sadece bi meywe yicem yaticam belki ole su son gunler kilo werebilirim hayirili bakalim dugune kadar bari 80 olaydim