Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

İftarim
Yarım porsiyn bamya
5.6 tane bulgur kofte sarimsakliyogurtlu
Bi kâse domates çorba salata vemalesef bi dil lm ekmek
2 kasık sutlac
Bi incir bi kaç tane de badem ymisim Baya sonum hayırlı olsn insalh bklim

eliptik bisikleti nasil kullaniyosun buda onemli?mesela benimki 9 kademeli kilo vermek istiyorsan en dusuk kademede yapicaksin kademeyi artirirsan kas yaparsin ve kg veremezsin benim gibi bende son zamanlarda veremiyorum bacaklarim kas yapti baya

Selam kızlar,
Ramazan'ı da bitiriyoruz yine başladı derken bitti bile... yenilerine erelim hep beraber inşallah. Seneye ramazana kiloları vermiş hatunlar olarak girelim de. Hoş sohbetler için bir araya gelelim inşallah. Gelelim menüye
İftar az çorba salata ve dunden kalan ızgaralardan iki parça tavuk.
Sahur üç parça tereyağli pide biraz peynir dört zeytin çay ve su 1.5 litre falan spor yok. Haydi öptüm sizi...

🙏 🙏 çok özür dilerim 😒 oldum şimdi kusura bakma canm yoğunluktan şimdi aklıma geldi pazartesi olduğu yataktan fırladım 📝 yazıyom kilom aynı malesef

Günaydın kızlar 👭 😂 😂 mutlu sabahlar ınız olsun inşallah artık tamamen topiğime döndüm an be an buradayım bugün kendime beyinen arınma detoks u yaptım 💆🙈🙉🙊🌹
Hiç uyumadım sırf sabah erken kalkamam diye saat 5 te yatıp ögleden sonra 2 de kalkıyordum zombi gibi geziyordum sonra hadi uyanın artık Sizde ⏰ ☀ 💕

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,900[/td]
[td]71.300[/td]
[td]1,600[/td]
[td]6,300[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]68,5[/td]
[td]67[/td]
[td]1,500 [/td]
[td]7,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]86,700[/td]
[td]88,200[/td]
[td]???[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]66[/td]
[td]+1,000[/td]
[td]0,00[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,500[/td]
[td]84,700[/td]
[td]800 [/td]
[td]2,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]68,700[/td]
[td]68,700[/td]
[td]0,00[/td]
[td]6,200[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]
[/QUOTE]

kızlar eksik bildirimler bittiğine göre tablomuzu yayınlıyabilirim
yalnız FEZAYIN bildiriminde soru işareti var, yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz günlerde tartı yanlış ölçmüş meğer şu kilodaymışım demişti şimdi ben emin olmak istedim bu arada o kilo kaçtı ??? ona göre o rakamdan düşeyim

evet haftanın analizi:9::9::9:

haftanın birincisi 1,600 kg ile ben olmuşum çok sevindim umarım bu hafta güzel bir mucize olurda 6'lı rakamları görerim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 1,500 kg ile usri yusra kıl payı ile birinciliği kaçırmış ,ben ayrıca toplam'da en fazla kiloyu verdiği içinde tebrik ederim 7 kilo ile en fazla kilo verenimiz devamı gelsin inşallah:16:
haftanını üçüncüsü 800 ile maviay tebrik ederim devamı gelsin inşallah :16:

ve kilo alan- koruyan arkadaşlarım hafifden silkelenip yolumuza hızla devam ediyoruz moral bozmak yok:34:

Tünaydın kızlar herkez iyidir inşallahh tablomuzu yayınladım dünkü menümüde yazıp çıkayım

iftarım:

2 kepçe bitmek bilmeyen yogurt çorbam inşallah bugün bitecek
4-5 tane sarma
yarım kase cacık
birazda patates aktif fry pişirdim sayı olarak saymadım ama fazla yemedim
1 bardak asitli portakal suyu (marka bim)

1.5 lt su
1 fincan kayısı suyu
1 fincan yeşil çay

aktivite olarak temizlik günümdü hareketliydim yani

sahur: 1 mürdüm eriği
700 ml su

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,900[/td]
[td]71.300[/td]
[td]1,600[/td]
[td]6,300[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]68,5[/td]
[td]67[/td]
[td]1,500 [/td]
[td]7,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]86,700[/td]
[td]88,200[/td]
[td]???[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]66[/td]
[td]+1,000[/td]
[td]0,00[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,500[/td]
[td]84,700[/td]
[td]800 [/td]
[td]2,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]68,700[/td]
[td]68,700[/td]
[td]0,00[/td]
[td]6,200[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

kızlar eksik bildirimler bittiğine göre tablomuzu yayınlıyabilirim
yalnız FEZAYIN bildiriminde soru işareti var, yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz günlerde tartı yanlış ölçmüş meğer şu kilodaymışım demişti şimdi ben emin olmak istedim bu arada o kilo kaçtı ??? ona göre o rakamdan düşeyim

evet haftanın analizi:9::9::9:

haftanın birincisi 1,600 kg ile ben olmuşum çok sevindim umarım bu hafta güzel bir mucize olurda 6'lı rakamları görerim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 1,500 kg ile usri yusra kıl payı ile birinciliği kaçırmış ,ben ayrıca toplam'da en fazla kiloyu verdiği içinde tebrik ederim 7 kilo ile en fazla kilo verenimiz devamı gelsin inşallah:16:
haftanını üçüncüsü 800 ile maviay tebrik ederim devamı gelsin inşallah :16:

ve kilo alan- koruyan arkadaşlarım hafifden silkelenip yolumuza hızla devam ediyoruz moral bozmak yok:34:[/QUOTE]

Canm ewet tartim yanlismis 89.8 falan cikmstim simdi88.2:31::18:

Günaydın kızlar 👭 😂 😂 mutlu sabahlar ınız olsun inşallah artık tamamen topiğime döndüm an be an buradayım bugün kendime beyinen arınma detoks u yaptım 💆🙈🙉🙊🌹
Hiç uyumadım sırf sabah erken kalkamam diye saat 5 te yatıp ögleden sonra 2 de kalkıyordum zombi gibi geziyordum sonra hadi uyanın artık Sizde ⏰ ☀ 💕

Ooo hadi bakalim hayirlisi ben erken kalkarim normalde ramazanda uyku duzenim bozuldu ramazandan sonra normale donerim

Fezaycim tel.den giriyorum pc acinca duzeltirim canim

Slm arkadaşlar kilo veren veren arkdaslari tebrik ederin tastatlicadi masallh 100 gr ondesin o zamn benim bir an önce dijital baskul almam gerek neyse sahurrda
Nesfit yulaf karışık
2 dilim domates yarım dilim ekmekle
2 gündür deli gibi temizlik yapiyrm hiç halim yok çok sıcak

selam kızlar:36::36::36: nihayet kardeşimin yeri belli oldu kafam çok daha rahat artık İskenderun da deniz er i olarak yapıcak askerliği çookkk mutluyum.

önce kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bayram sonrası inşallah sporla birlikte bende çok çok vermek istiyorum kiloları şimdi bir uyku halii uykuya doymuyorum miskinlik var üstümde çok. dua edin bayram sonra toparlanıp spora başlıyayım bende...

bugün iftarımı erken yazıcam çünkü evde işim çok iki gündür evde durmadım hiç akşamları işler birikti. onları halledip erken yatmayı planlıyorum... şimdiden de menüm belli
iftar 3 4 kaşık semizotu, iki dolma ve yoğurt yemeyi düşünüyorum... farklı bişey olursa yarın sabah yazarım... öptüm sizi....

Oncelikle kilo weren arkadaslari tebrik edoyoru.
Iftar.iki kasik pilaw bi kase corba iki kauburga bi kucuk icli kofte boraz zeytin yagli taze fasulye cok oldu ama dunden kalan yemwk laerim war onlari bitirmeye calisioz
Ara.cay ceyrek halka tatlisi
Meywe
Sahur.iki dilim.ekmekle kahwalti
Kizlar neler hayal etmistim ramazanin sonunda 83 olurum diyosum ama daha 88 kiloyum cok sinir oluyorum napcam bil.iom yaa bari bu hafta iki kilo weesem vaktim cok azaldi agustosun sonunda gidiyorum bi ayim kaldi yani

Oncelikle kilo weren arkadaslari tebrik edoyoru.
Iftar.iki kasik pilaw bi kase corba iki kauburga bi kucuk icli kofte boraz zeytin yagli taze fasulye cok oldu ama dunden kalan yemwk laerim war onlari bitirmeye calisioz
Ara.cay ceyrek halka tatlisi
Meywe
Sahur.iki dilim.ekmekle kahwalti
Kizlar neler hayal etmistim ramazanin sonunda 83 olurum diyosum ama daha 88 kiloyum cok sinir oluyorum napcam bil.iom yaa bari bu hafta iki kilo weesem vaktim cok azaldi agustosun sonunda gidiyorum bi ayim kaldi yani

Canim uzulme insallah verirsin senij sucun yok ki tartinin sucu ,demek yola senle ilk basladigimizda 90 lardaymisin insallah vereceksin

selam kızlar:36::36::36: nihayet kardeşimin yeri belli oldu kafam çok daha rahat artık İskenderun da deniz er i olarak yapıcak askerliği çookkk mutluyum.

önce kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bayram sonrası inşallah sporla birlikte bende çok çok vermek istiyorum kiloları şimdi bir uyku halii uykuya doymuyorum miskinlik var üstümde çok. dua edin bayram sonra toparlanıp spora başlıyayım bende...

bugün iftarımı erken yazıcam çünkü evde işim çok iki gündür evde durmadım hiç akşamları işler birikti. onları halledip erken yatmayı planlıyorum... şimdiden de menüm belli
iftar 3 4 kaşık semizotu, iki dolma ve yoğurt yemeyi düşünüyorum... farklı bişey olursa yarın sabah yazarım... öptüm sizi....

Ohh masallah cok sevindim sag salim gitsin ve donsun.
İftarin gayet saglikli cok begendim

Slm arkadaşlar kilo veren veren arkdaslari tebrik ederin tastatlicadi masallh 100 gr ondesin o zamn benim bir an önce dijital baskul almam gerek neyse sahurrda
Nesfit yulaf karışık
2 dilim domates yarım dilim ekmekle
2 gündür deli gibi temizlik yapiyrm hiç halim yok çok sıcak

Aynen katiliyorum 2 gundur bende cok halsizlik yasiyorum ve cok sicak

Kızlar ben tatilden dondum dun gece itibariyle maalesef kayinvalidemde oldugum icin pek rejim yapamadim mecburen yedim zorlama coktu ama bol su sicakta terlemek ve benim kiz emeklemeye baslayinca kosturmam artti
Bu sayede 1 ayda kilo alacagima cok sukur 600 gr daha zayiflamisim
Bu gun itibariyle 68.0 kilo ciktim
Topigi az cok okudum kilo veren herkesi tebrik ederim yeni gelenlerde hosgelmisler
Onumuzde esas seker bayrami var zorlu olan herkes tatlı ikram edecek allah yardımcımız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İftarmi yazayim
2 kasık kabak yemeği 2 kasık bulgur pilavı bi kâse corba bi kâse cacık bi dilim ekmek
Yemktn sonrada bi hurma bi incir

Back