Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam kizlar hayirli mutlu huzurlu gunler dilerim umarim herkez iyidir dunku menum

1kepce yogurt corbasi ( sonunda yaptim )
3 kasik yumurtasiz menemen
Ufak parca pide
Ara : biraz cigdem ve cips malesef canim cok cekti
1bardak kayisi cayi
sahur : 1 kucuk kase nesfit

Ahh kizlar henuz tam teshis konulmadi ama doktorlar cilt kanserinden supheleniyor ne olur dua edin

Dualarimizdasin viennacim allah sifa versin insallah, bizi habersiz birakma.
Kesin teshis degil demissin, insallah onemli bir sorun cikmaz, seni tekrar neseli, mutlu bir sekilde aramizda gormek istiyoruz, ona gore...

Gunun gayet guzel ozellikle aksam ogunun en sevdigim severek yedigim ne kadar doya doya yiyemesemde kizartmaya bayiliyorum neyse hele ideal kiloma geleyim yicem ertesi gun telafi edecegim

ahhh canım kim sevmez kızartmayı... bende öyle bir normale döneyim, ölçüyü aşmadan herşeyi yiyeceğim inşallah..

Selam kizlar hayirli mutlu huzurlu gunler dilerim umarim herkez iyidir dunku menum

1kepce yogurt corbasi ( sonunda yaptim )
3 kasik yumurtasiz menemen
Ufak parca pide
Ara : biraz cigdem ve cips malesef canim cok cekti
1bardak kayisi cayi
sahur : 1 kucuk kase nesfit

senin menüm herkesten güzel boşuna verilmiyor bu kilolar...

Kızlar iftarda
2 kasık bulgur pilavı
3 ksik barbunya
1 kâsemantar çorbası ve smizotu salatası yiycm insalh ekmek yemem

Arkadaşlar önceki göndetilerinizi okudum ben burda yeniyim ve kk ve sizlerin sayesinde kilo vereceğime inanmıyorum bende çok hıts yaptım 100.8 kiloyum .boy160 ysş 24 doğum ve daha öncesindwki kilolarımı vetmek istiyorum benide aranıza alın . Çünkü bendw düzenli bildirim yapıp fikirlerini alabileceğim arkadsşlar arıyoyum

Arkadaşlar önceki göndetilerinizi okudum ben burda yeniyim ve kk ve sizlerin sayesinde kilo vereceğime inanmıyorum bende çok hıts yaptım 100.8 kiloyum .boy160 ysş 24 doğum ve daha öncesindwki kilolarımı vetmek istiyorum benide aranıza alın . Çünkü bendw düzenli bildirim yapıp fikirlerini alabileceğim arkadsşlar arıyoyum

Hoşgeldin arkadaşım. Ne kadar istikrarlı olursak o kadar kolay olacak işimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileligimde cok kilo aldim we eskiden manken gibiydimmmm boyum 1.78 kilom 63-64 du simdi kimseye soylemiyorum gerci 3 ayda 11 kilo werdim diyetisyen kontrolunde daha gitmesi gereken kilolar war we hedef 60 kilo olmak :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar moreleim.cok bozuk
Yeni tarti alfik bugun we benim tartim yanlismis 3 kilo eksik tartiomus ben suanda 86 deil 89 kiloyum cok uzuldum rabbim baska dert wermesin ama banada sabirlar wersin
Iftar.sarma bi kepce corba karpuz
Ara cay bi sakizli seker bi kase firin sutlac
Sahur bi dilim ekmek kahwalti
Ama cok mutsuzusm

Bende hiç zayıf olmadım hamile likten önce97kiloydum hamile kalmak için 10 kilo verdim 87ile hamileliğe başladım112 ile doğuma girdim çıktığımda106 kiloydum 1 2aydan beri uğraşıyorum çok şükür 99 .6 gördüm bu gün sizlerde başarabişirdiniz bu arada hedefim 65 :)

Evet 30 dk eliptiğimi yaptım kan ter içinde kaldım bu aletten beklentim büyük şimdilik herşey yolunda umarım evin bir köşesine askılık gibi kullanmam
bu arada kahvaltımı'da yaptım 2 dilim çavdar ekmeğine domates ve peynir iler tost yaptım yarım bardakda ayran içtim

eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.

eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.

Tebrikler bisikleti günde kaç saat kullandınız da bu kadar etkili oldu

Sevgili vienna hosgeldin, kabul edermisin demissin elbette kabul ederim benim saglam bir yol arkadasina ihtiyacim var hedefledigim kiloya ineseye kadar yoluma devam edecegim kimse yazmasa bile ama guclu azimli bir arkasimla olmak daha keyifli vermemize neden olur ben simdiden hosgeldin diyorum

kızlarrrrrr bende geldim kurtulalım şu ağırlıklardan bende mini etek giymek istiyorum göbeksiz bir hayat istiyorum yaaaa ne olur destek neler yapmalıyız yapacağız nasıl veriyoruz destek destek destek lütfen :)

Back