- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.401
eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.
Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee
Sakın aklından geçeni ( mutfağa giripte öyle bi şey) yapma sabırlı ol vericez bu killoları zayıflama içinn yapılan tahlılleri yaptırdınmı
fezay hiç canını sikma duraklma olur bi diyetisyene gitmen de fayda var yada beslenmeni degistr spora daha çok ağırlık ver bir anda almdik bu kiloları ve bir andada vermyczKizlar moreleim.cok bozuk
Yeni tarti alfik bugun we benim tartim yanlismis 3 kilo eksik tartiomus ben suanda 86 deil 89 kiloyum cok uzuldum rabbim baska dert wermesin ama banada sabirlar wersin
Iftar.sarma bi kepce corba karpuz
Ara cay bi sakizli seker bi kase firin sutlac
Sahur bi dilim ekmek kahwalti
Ama cok mutsuzusm
Tebrikler bisikleti günde kaç saat kullandınız da bu kadar etkili oldu
Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee[/ benım kılo verme durumlarım cok karısık hamılelıkten once 20 kılo vermıstım elıptık bısıkletle dogumdan sonra 65 kg ıdım 2 3 aydır spor yapıyorum 55 56 kgyum. adımsayarlardan aldım sureklı hareket halındeyım tavsıye ederım kalorı harcadıgımı gordukce spor yapasım gelıyo.ınsulın drencın varmı?yanlıs yaptıgın bıseyler vardır mutlaka elınden geldıgınce az ekmek tuket cok su ıc
Canm nasil okadar kilo werdin nekadar zmanda allhm bugun okadar kotuyum ki mutfaga girip herseyi yamak istiyorum deli gibi napcam bilmiom neden kilo weremiyorum ya kanima.baktirdim bi sorun yok ama neden weremiyorum anlamiyorum napcagimi sasirdim galiba cok kafama takiyorum nolur motiweeee[/ benım kılo verme durumlarım cok karısık hamılelıkten once 20 kılo vermıstım elıptık bısıkletle dogumdan sonra 65 kg ıdım 2 3 aydır spor yapıyorum 55 56 kgyum. adımsayarlardan aldım sureklı hareket halındeyım tavsıye ederım kalorı harcadıgımı gordukce spor yapasım gelıyo.ınsulın drencın varmı?yanlıs yaptıgın bıseyler vardır mutlaka elınden geldıgınce az ekmek tuket cok su ıc
Ekmek sadece sahurda bi dilim cok tatlida sewmem sadece sutlaca dayanamiorum okadar su desen zaten bol tuketiyorum ewet spor yapmam.lazim ama oructa cok zor hayirlisi ins werebilirim saolun kizlar motuweler icin iyiki burdayim cookkk istahli olmama ragmen iki kase sutlacla atlattim olayi napayim artik sahuru hafif atlatcam
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,900[/td]
[td]72.900[/td]
[td]0,00[/td]
[td]4,700[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]69[/td]
[td]68,5[/td]
[td]500 [/td]
[td]5,500[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]87,700[/td]
[td]86,700[/td]
[td]1,000[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,300[/td]
[td]85,500[/td]
[td]+200 [/td]
[td]1,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]70,400[/td]
[td]68,700[/td]
[td]1,700[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
Mavi ay sen neler yapıyosun düzenli uyguladığın bir program varmı
canım benim uyguladığım bir program yok zaten yolun daha başındayız. bi kaç kez girişimde bulundum ama olmadı. 93 kiloya kadar çıktım dukanla 87ye düştüm ama maalesef kabızlık sorunu hat safhada olduğu için bıraktım. 1 yıl boyunca almadım. ŞİMDİ SIRA VERME ZAMANI.
sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum. haftada 2 gün 1 dilim ekmek ve yumurta yemeyi planlıyorum bayram sonrası.
öğlen karbonhidratı azaltıp düzenli beslenmeyle bu iş olacak inanıyorum..
Canm dukandan memnunnkalfindinmi peki kabizlik disinda bende dukana baslamak istiyorum sen nekadar uyguladin dukani benim bayramdan sonra 1 ayim kalio
Canm dukandan memnunnkalfindinmi peki kabizlik disinda bende dukana baslamak istiyorum sen nekadar uyguladin dukani benim bayramdan sonra 1 ayim kalio
Kizlar moreleim.cok bozuk
Yeni tarti alfik bugun we benim tartim yanlismis 3 kilo eksik tartiomus ben suanda 86 deil 89 kiloyum cok uzuldum rabbim baska dert wermesin ama banada sabirlar wersin
Iftar.sarma bi kepce corba karpuz
Ara cay bi sakizli seker bi kase firin sutlac
Sahur bi dilim ekmek kahwalti
Ama cok mutsuzusm
eliptik bisikleti yenimi aldiniz?ben 3yildir kullaniyorum cok memnunum evin bir kosesine atma durumu tamamiyle kisinin tembel olmasindan spor askiyla yanip tutusmamasindan kaynaklaniyor.ben bu aleti ilk aldigimda herkez kullanmaz vs vs dedi gorumceminde varmis koymus bi koseye vs vs ama ben aksini kanitladim bir sene evvel 80 kusur kg ile doguma girdim suan 55 56 kgyum selulit savar bir alet duzenli kullanildiginda cok ise yariyor.
merhaba canım bende 25 30 kilo vermek istiyorum destek olalım birbirimize verelim hep beraber şu kiloları .)
Selam kizlarhepimize keyifli saglikli hafta sonlari dilerim yeni dostlar yol arkadaslari gelmis sefalar getirmis dilerim hersey gonlunuzce olur insallah
dunku menum :
1kepce yogurt corbasi
1kucuj tabak domates soslu makarna
su yaklasik 1.5 lt
ara: dondurma
sahur : 500ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?