Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

selam kızlaaaar,

önce kilo veren herkesi tebrik ediyorum azminize hayranlığımı bi daha söyliyim, gelelim bana son iki gün biraz salınca kendini böyle oluyo bide üstüne regl olmuşum zamansız sonuç ortada.

gelelim dünkü iftara,

iftar
iki kaşık yeşil mercimek
bir servis kaşığı mantı iki kaşık yoğurt
üç kaşık piyaz

bol su.

sahur eşimle bir bardak çay bir parçacık kek (kızımın kendi elleriyle yaptığı kek)

sabah : saat 9,3 da bir küçük tost bir bardak çay
yarım litre su

tamam canım teşekkür ederim pazartesi sabah erkenden yazacağım umarım vermiş olarak yazarım mutlu mutlu :52::23:
umarım canım

selam kızlaaaar,

önce kilo veren herkesi tebrik ediyorum azminize hayranlığımı bi daha söyliyim, gelelim bana son iki gün biraz salınca kendini böyle oluyo bide üstüne regl olmuşum zamansız sonuç ortada.

gelelim dünkü iftara,

iftar
iki kaşık yeşil mercimek
bir servis kaşığı mantı iki kaşık yoğurt
üç kaşık piyaz

bol su.

sahur eşimle bir bardak çay bir parçacık kek (kızımın kendi elleriyle yaptığı kek)

sabah : saat 9,3 da bir küçük tost bir bardak çay
yarım litre su
canım iftarın gayet güzel ama sahurun evlat eli değdiği için daha güzel ne mutlu sana

ahh sağol canım bal katmış içine o minicik elleriyle, pazar günü tutturmuş kurabiye yapcam diye kekle sıyrıldık. darısı tüm herkesin başına. rabbim acılarını göstermesin.

Amin canim ne mutlu sana bi oglum var cok sukur birde kizim olsa daha ne isterimki Allah nerde varsa isteyen nasip etsin hayirli bi evlar enim icinde bir parca ye kekden

slm kızlar twbrik için saol bebegim ama seninde dediğin gibi 2 haftalık souç :(
bugun kayınvalidem misafir çagırıyor oradayız
yarım kase mercimek çorbası
azpilav et patates çok az ama
salata
komposto tabşi böle yazıyorum iftarda bi suya dadanıp hepsi kalıyor olsun yemiyim daha iyiii
kızlar sunu farkettim eskisi kadar yed,iklerime ramazan dolayısıyla hiç dşkkat etmiyorum ama kilo sabit kalıyor ramazn bitince 1 aylına yazlıga gidicem orada evle denizin arası rahat gidiş geliş 4-5 km eriticem bu göbegi eyluldede 1 ay daha spora sonra kış geliyo zaten sadece yemeğe diikkat edicem napım:37:

Slm kizlar
Iftar.bi kepce mercimekcorbasi
Iki kasik bulgur pilawi
Iki kasik zeytinyagli fasulye
Bi parca kaburga
Salata bi poaca
Iftara dawetliyiz bugun
Ara.kahwe cay bi dilim kek ince dilim
Karpuz
Shur k flex ayran

Kızlar bende iftarda 2 hurma
salata + 2 köfte
1 şeftali
1 nugger dondurma (170 kalori)
çay, kahve ve 2 lt su. kabızlık sorunum var. bu nedenle kayısı form çay içiordum. ama bende kusma ishal yaptı. ayrıca tansiyonumu da düşürdü. kabızlık için daha farklı bir çözüm yolu bulmalıyım. :50:

Kızlar bende iftarda 2 hurma
salata + 2 köfte
1 şeftali
1 nugger dondurma (170 kalori)
çay, kahve ve 2 lt su. kabızlık sorunum var. bu nedenle kayısı form çay içiordum. ama bende kusma ishal yaptı. ayrıca tansiyonumu da düşürdü. kabızlık için daha farklı bir çözüm yolu bulmalıyım. :50:

Canm bwnimde war kabizlik sorunum napcam bilmiom arkadaslar lutfen bi oneriniz warsa yazin

Bu arada iftarimi yazayim
Bir dilim ekmek
3kasık makarna
Bi porsiyon taze fasulye
Bi kâse tarhana çorbası ve salata
Çayla birlikte bi piko
Ve 3 tane badem azcik da yaban mersini

Şimdi de sahurumu yaptım
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Azcik lor domates ve yarım çay bardagi sütle 2kasık nesfit

Gunaydin kizlar guzel bir gun bizim olsun insallah dun yine iftari yukarda yani catida actik komsumla menum ;
2 kucuk gozleme
Domates, tel peynir
2 bardak cay
Bir kasik zeytin yaginda patates
su ne kadar ictim bilmiyorum
İftarda asa yukari cok ciktim indim surekli hareket halindeyim yani
Ara; kullahda dondurma
sahur; 500 ml su

Gunaydin kizlar guzel bir gun bizim olsun insallah dun yine iftari yukarda yani catida actik komsumla menum ;
2 kucuk gozleme
Domates, tel peynir
2 bardak cay
Bir kasik zeytin yaginda patates
su ne kadar ictim bilmiyorum
İftarda asa yukari cok ciktim indim surekli hareket halindeyim yani
Ara; kullahda dondurma
sahur; 500 ml su

günaydın canım,
iftarın harika olmuş, ama sadece suyla nasıl dayanıyosun ben yediğim halde saat 3 ten sonra halim kalmıyor...

günaydın kızlar
malum dönemde olduğum için,

kahvaltı : 1 açma, yarım salatalık, çay (işyerinde anca böyle oluyo gizli saklı )
öğlen: 1 lahmacun bir ayran az yeşillik saat 15,30 gibi
akşam : annemle teyzem geldiler eşimde yoktu evde kalan yemekleri tükettik
2 kaşık yeşil mercimek, 2 kaşık mantı, (annemin biberleri kurtarma operasyonu vardı evde )
iki üç çatal biber kavurması yoğurtlu ve piyaz 3 kaşık falan

su 3 litreyi bulmuştur
akşam yemekten sonrada kızımı lunaparka götürdük sonra hafif tempoyla yürüdük 1,5 saat kadar

SelaM kizlar bikac gundur net sorunumuz vardi birturlu giremiyordum pazartesi tartilamadim bu hafta beni affedin haftaya tarsusa gidecem tartilirim ama hic umudum yok aldikca aldim burda. Operim herkesi...

Slm kizlar
Iftar.iki serwis kasigi pilaw iki parca tawuk salata karpuz
Ara.cay yarim baklawa
Meywe
Sahur kflex
Spor yapamiom hiccc canm istemio

Kızlar yoksunuz ya
İftara misafirim vardı dozu asmadim çok şükür en azından ben.öyle dusunyrm siz ne dersiniz
Orman.kebabı 3 tane koftesinden garnituurnden yemdim
Firinda tavuk bi but 4 tane de patatesinden
2 kasık pirinç pilavı
Bir kâse mercimek çorbası
3.4 kasık da çoban salatası ymektn sonrada
Bir tane irmik helvası kurabiye
Sahura kadar uyumdigm için saat 12 de 2 dilim karpuz

Sahurda
Çok az sebzeli omlet
Bi çatal peynir bi dilim ekmek
Aslında o.kadar toktum.ama bütün gün halsz dusmym diye

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok:23: ben mutluyum kilo vermişim:8: çünkü buraya da pazartesi belirteceğim artıkın:32: neyse hiç yediklerimi yazmadığımı farkettim gerçi buaralar çok bişey yemiyorum da ama neyse ben oruç tutamıyorum malesef :17::17:

sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içtim yaklaşık yarım saat sonra küçük 2 adet ceviz yedim saat 10 da 1 kase light yoğurdun içine 3tane acı yeşil biber ve 2-3 kaşık yulaf ezmesi koyup onu yedim öğleden sonrada elma yada şeftali düşünüyorum daha ne olsun dimi utandım şimdi:30: ama siz oruçlu ben böyle yazdım:17::26: kusura bakmayın artık:30:

Back