Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kızlar beni affedin ama önemli sağlık sorunlarımdan dolayı sizden ayrılmak zorundayım. bana bol bol dua edin bu aralar buna çok ihtiyacım var
ama muhakkak arada uğrıycam sizi özlerim çnkü
allaha emanet olun..:2::2::2:

Canm hayr ola korktum simdi rabbim yardimcin olsun sifa wersin ins

SelaM kizlar bikac gundur net sorunumuz vardi birturlu giremiyordum pazartesi tartilamadim bu hafta beni affedin haftaya tarsusa gidecem tartilirim ama hic umudum yok aldikca aldim burda. Operim herkesi...
tmm canim p.tesi yaparsin bildirim

Slm kizlar
Iftar.iki serwis kasigi pilaw iki parca tawuk salata karpuz
Ara.cay yarim baklawa
Meywe
Sahur kflex
Spor yapamiom hiccc canm istemio
bende bir turlu firsat bulamiyorum spora bu arada menun gayet guzel

Rabbim bu hayirli aylarin yuzu suyu hörmetine sana sifa versin bizi habersiz birakma lutfen aklimiz kalir

günaydın canım,
iftarın harika olmuş, ama sadece suyla nasıl dayanıyosun ben yediğim halde saat 3 ten sonra halim kalmıyor...
canim hic bir sıkıntı olmuyor ama susuzluk kendini hep hissettiriyor

Canim cesit cok olunca fazla yedigini zennediyorsun ama hepsi olculu bence bu arada eline saglik dokturmussun

Canim yediklerin cok az genelde ara ogun tarzinda sanirim calisiyorsun sen bize menu yazmaya basla merak ediyorum tam gun menunu
bu arada kilo vermene sevindim devami hep gelsin insallah

Kizlar selam kusura bakmayin bugun anca girebildim dun sabah buraya yazdikdan sonra annem aradi bulustuk alisveris yaptik sonrada annemlerde iftar yaptik kaldik orada bugun oglen dondum is guc ustune uyudum anca bakabildim herkez iyidir insallah viennaya aklim takildi neyi var kizin acaba umarim sifa bulur aramiza doner tekrar neyse nasil geciyor ramazan?

Canim allah sifa versin kotu birsey yoktur insallah bizi haberdar et mutlaka, opuyorum cok, seni ozlicez...

hayirdir vienna özel değilse bizmle paylasimsn çok üzüldüm rabbim şifa. Versin insallh

Canm hayr ola korktum simdi rabbim yardimcin olsun sifa wersin ins

Rabbim bu hayirli aylarin yuzu suyu hörmetine sana sifa versin bizi habersiz birakma lutfen aklimiz kalir

Canim allah sifa versin kotu birsey yoktur insallah bizi haberdar et mutlaka, opuyorum cok, seni ozlicez...

Ahh kizlar henuz tam teshis konulmadi ama doktorlar cilt kanserinden supheleniyor ne olur dua edin

Kızlar bu arada iftarim dunden kalan yemklerdi miktar aynı
Form cayimi da ictim bi türk kahvesi de artık bi şey yemem insalh

Viennacim canm benim allh yardimcin olsun tam tehsis konulmadi dedi ins yoktur ole bisey rabbim sifa wersin dua edicem sana canm

Canim yediklerin cok az genelde ara ogun tarzinda sanirim calisiyorsun sen bize menu yazmaya basla merak ediyorum tam gun menunu
bu arada kilo vermene sevindim devami hep gelsin insallah

çalışıyorum canım oyüzden pek fazla düzenim yok eskiden daha çok dikkat ediyordum düzenli bi şekilde yiyodum hazırlayıp yanımda getiriyodum ama şimdilerde sıkıldım artık hiç hazırlayıp getiresim gelmiyo yoğurt meyve falan geçiştiriyorum neyse akşam anneme iftara gittik orda yedim biraz 2 kaşık salata 2 köfte 3 hurma 2 dilim karpuz bide dayanamayıp gözümün önünde duran pidenin susamlı yerinden bi çimdik aldım üstüne şekersiz türk kahvesi 2 hurma daha böyle işte

selam kızlar iki gündür pek bi düzenim kaçtı. oruçtan dolayı bi düzene oturtmuştuk ya ne billim oruç tutmayınca bi karıştı herşey sanki.

dünkü menüm

sabah 10gibi : evde kalan ekmekleri ekmek pizzası yapmıştım ondan getirdim 2 dilim onu yedim 1 bardak çay
öğle 14,40 ta :bir simit az peynir ve çay
akşam :yarım kepçe tarhana çorbası, birde karışık kızartma yaptım bir porsiyon kadarda yoğurtla onu yedim
gece 12 de : nescafe

su 2 2,5 litre olmuştur.

bu sabah : bir karışık tost ve çay

işyerinde çoğunluk oruçlu yemekde olmayınca öyle böyle geçiyo

Ahh kizlar henuz tam teshis konulmadi ama doktorlar cilt kanserinden supheleniyor ne olur dua edin
canim insallah birseyin yoktur moralini yuksek tutmaya calis suan ne diyecegimi bilemiyorum bu hayirli aylarin yuzu suyu hörmetine rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin

Iftar.20 tane sarma bi kasik yogurt karpuz
Ara.cay bi sakizli seker
Ara.bi kase firin sutlac az sekerli
Shur.kflex
Menun cok leziz ama 20 sarmanin kalorisi ne kadar merak ettim

Sahurda
1 haslama yumurta
1.5 dilim ekmk
Lor ve salatalık
ne guzel istikrarli sahur yapiyorsun
masallah

Aslinda haklisin hem havalardan hemde hergun dusunmekden insan sıkılıyor bu arada aksam ogunun gayet guzel

Gunun gayet guzel ozellikle aksam ogunun en sevdigim severek yedigim ne kadar doya doya yiyemesemde kizartmaya bayiliyorum neyse hele ideal kiloma geleyim yicem ertesi gun telafi edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…