- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.321
Beni de yazıverseniz , ben de kilo vermek istiyorummm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aranıza katılmak istiyorum evlendiğimden beri 24 kg aldım. 4 yıllık evliyim. Henüz çocuğum da yok. Artık anne olmak istiyorum ama 82 kg ile hamileliğe başlamak istemiyorum. Sürekli mutsuz ve huzursuzum. Toplum içine çıkmak istemiyorum. Ama bunun için bir çaba da sarfetmiyorum. Sürekli eşimin artık beni beğenmediğini ve benden utandığını düşünüyorum.uzun süredir görmeyenler sana ne olmuş diyorlar. ( evlendikten sonra 3 yıl psikolojik tedavi gördüm ve ilaçlar beni sürekli uyuttu) bana bir yol gösterin ve yardımcı olun kızlar,😪😥😭
demek ki her yerde insanlar aynı. bir de her gördüklerinde sinsi bir gülümsemeyle aaa hamile misin demezler mi? ya kilo alıyorum sende görüyorsun işte daha neyin peşindesin arkadaş :)
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,900[/td]
[td]72.900[/td]
[td]0,00[/td]
[td]4,700[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]69[/td]
[td]68,5[/td]
[td]500 [/td]
[td]5,500[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]87,700[/td]
[td]86,700[/td]
[td]1,000[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,300[/td]
[td]85,500[/td]
[td]+200 [/td]
[td]1,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]70,400[/td]
[td]68,700[/td]
[td]1,700[/td]
[td]6,200[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
kızlar tablomuzu 2 eksik ile yayınlıyorum eddaxy öğleden sonra bildirim yapacak vienna'yı bilmiyorum kızlar ramazan sebebiyle geç liste yayınlıyorum sizden tek isteğim ramazandan sonra önemli bir neden olmadığı sürece en geç öğlene kadar bildirim yapalım ki öğleden sonra listeyi yayınlıyalım
gelelim tablo kritiği yapmaya ;
haftanın birincisi tabloya göre 1,700 gr ile zeynepazra arkadaşımızı gerçi haftalık bir sonuç değil bir müddet tablomuzda yoktu elbet ama yinede birincimizi tebrik ediyorum devamı gelsin inşallah ayrıca 6 'lı rakamların hayırlı olsun
izninizle bir birinci daha ilan etmek istiyorum çünkü haftalık bir gelişme 1,000 kg ile fezay arkadaşımız senide tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 500 gr ile usriyusra arkadaşımız senide canı gönülden tebrik ederim
kilo alan arkadaşıma'da moral bozmak yok yola devam diyorum gerçek'den zor bir ay olsada haftaya telefisi var diyorum![]()
bu hafta geçmiş ama haftaya bende listende yer alabilirmiyim acep???
maviay'cım asayış berkamel mi????
selam canım elbette eklerim seni haftaya p.tesi özel mesaj bölümünden hedef kilon başlangıç ve p.tesi günkü kilonu yazarsan senide eklerim canım![]()