- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.341
umarım canımtamam canım teşekkür ederim pazartesi sabah erkenden yazacağım umarım vermiş olarak yazarım mutlu mutlu
canım iftarın gayet güzel ama sahurun evlat eli değdiği için daha güzel ne mutlu sanaselam kızlaaaar,
önce kilo veren herkesi tebrik ediyorum azminize hayranlığımı bi daha söyliyim, gelelim bana son iki gün biraz salınca kendini böyle oluyo bide üstüne regl olmuşum zamansız sonuç ortada.
gelelim dünkü iftara,
iftar
iki kaşık yeşil mercimek
bir servis kaşığı mantı iki kaşık yoğurt
üç kaşık piyaz
bol su.
sahur eşimle bir bardak çay bir parçacık kek (kızımın kendi elleriyle yaptığı kek)
sabah : saat 9,3 da bir küçük tost bir bardak çay
yarım litre su
umarım canım
canım iftarın gayet güzel ama sahurun evlat eli değdiği için daha güzel ne mutlu sana
ahh sağol canım bal katmış içine o minicik elleriyle, pazar günü tutturmuş kurabiye yapcam diye kekle sıyrıldık. darısı tüm herkesin başına. rabbim acılarını göstermesin.
Amin canim ne mutlu sana bi oglum var cok sukur birde kizim olsa daha ne isterimki Allah nerde varsa isteyen nasip etsin hayirli bi evlar enim icinde bir parca ye kekden
Kızlar bende iftarda 2 hurma
salata + 2 köfte
1 şeftali
1 nugger dondurma (170 kalori)
çay, kahve ve 2 lt su. kabızlık sorunum var. bu nedenle kayısı form çay içiordum. ama bende kusma ishal yaptı. ayrıca tansiyonumu da düşürdü. kabızlık için daha farklı bir çözüm yolu bulmalıyım.
kayisili form çay bende ise yaradı deneyin isterseniz bi de salatalarima yogurduma keten tohumu koyuyorum
Gunaydin kizlar guzel bir gun bizim olsun insallah dun yine iftari yukarda yani catida actik komsumla menum ;
2 kucuk gozleme
Domates, tel peynir
2 bardak cay
Bir kasik zeytin yaginda patates
su ne kadar ictim bilmiyorum
İftarda asa yukari cok ciktim indim surekli hareket halindeyim yani
Ara; kullahda dondurma
sahur; 500 ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?