Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Iftar:
1 kase mercimek çorbası
2 kasik etli taze fasulye
2 kasik mantı
Karpuz
Salata

Ayy sonra o kadar sistim ki soda ictim bir tane
Herzamnki gbi birazdan kahvemi icerim
Sahurda da meyve yicem sadece

Slm
Iftar.iki patates 4 iglo balik yarim kucuk lahmacun karpuz
Ara.cay bi sakizli seker
Sahur.kahwalti bi yumurtayla iki dilim ekmek

İftar;
Bir kase mercimek corbasi, bir tane karniyarik, az pilav bol salata..
Ara bir dilimden az kavun ve karpuz..
Hayirli aksamlar dilerim...
Operim herkesi...

kızlarr listeye eklenmişim :D hadi hayırlısı bakalım ,tatliş sahurda yemiiyosun acıkmıyormusun balım

Sen ekle dersinde ben eklemezmiyim kuzucuk ama bu sefer ihmal etmek yok kilolari verelim bu seferde lay lay topigi acip her telden konuscaz insallah
cnm inan zerre aclik olmuyor ama kendimi gun icinde yormuyorum belki o yuzden acikmiyorum

Kac gundur spor yapamiyorum hele sukur bugun yaptim mutluyum sporsuz icime hic bir sey sinmiyor neyse iftarim
malum buzdolapda bozulmaya yuz tutan seyleri kurtarma operasyonuna girdim bugunku gorevim peynir ve ekmegi kurtarmak
İftarim; 1domates
1salatalik
4-5 minik dilim tuzu ciksin diye suda beklettigim tulum peynirim
roka maydanoz
4dilim kizarmis ( her biri isaret parmagim boyutunda ) tam bugday ekmegi
1fincan cay
suyum 1.5 lt oldu yatasaya kadar biraz da gecer
suan yesil cayla kayisi cayini karistirip iciyorum
veeeeeeeee 37 dakika eliptik 220 kalori yaktim
yatmadan insallah mekigimi cekmeye calisacagim
sahurda muhtamalen 1murdum erigi 500 ml su icerim.
İyi geceler guzeller guzeli fit adayi yol arkadaslarim

Tastatlipazarlar olsun sanada canim:))
Okadarda cok degil ya, vicdan yapma bosuna afiyet olsun. Ustelik sahurda o arayi kapatmissin uzulme...

Canim sagol moral verdigin icin ama gercekden fazla belki daha erken saatte yesem yakmak icin cok zamanim olurdu ama zamanlama gec kofte patatesin ayari kacti zaten neyse bugun telafi ettim

Yarin tarti gunu gectigimiz haftayi degerlendirirsem yeme duzenim biraz kacti spor nerdiyse yapmadim kisacasi kotu gecti ramazanin ilk haftasina nazaran tartilmadim kac kiloyum bilmiyorum ama bu haftadan umudum yok yinede bakcaz yarin duruma ama yeni haftayi degerlendirmek icin elimden geleni yapacagim insallah

Yarin tarti gunu gectigimiz haftayi degerlendirirsem yeme duzenim biraz kacti spor nerdiyse yapmadim kisacasi kotu gecti ramazanin ilk haftasina nazaran tartilmadim kac kiloyum bilmiyorum ama bu haftadan umudum yok yinede bakcaz yarin duruma ama yeni haftayi degerlendirmek icin elimden geleni yapacagim insallah

Ayy negusel bole degerlendirmeler yapmak
Benimde bu hafta iki defa misafirim wardi bi kere biz iftara dawetliydik anlicaniz kacirdim sporda normal sadece bolgesel hareketler ama ben tartiliorum bi kac gun once tartildim nasil yencem bu surkeli tartilma huyumu napsam bi akil werin bana lutfennnn

slm.kızlar buraya girmek için geceyi bekliyorum
yediklerim yazayim
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
2 kasık bulgur pilavı
bir kâse yeşil mercimek corbası çok az salata
yoğurt
ve çayla bi incir bi hurma
sonrasında da oğlum karpuz istedi ona verince bende onunla bi kaç dilim yedim

günaydın kızlar,

hepimize iyi haftalar
her ne kadar tartı öyle demesede :50:

dünkü iftarım
bir kase çorba
bir porsiyon kadar fırında patlıcan yemeği
üç kaşık şehriye pilavı
1 litre su

sonraaa doğumgününe davet edildik

orda bir dilim pasta yedim birde çok az börek
bide küçük bardakla kola içtim

dönüşte kızımla parkta oturduk dondurma yedik
küçük hanım bitirmedi onunkini de ben yedim :(((

sahur 2 parça pide tereyağlı
az peynir
çay
bu arada iftardan sonra sahura kadar 3 kola bardağı su içtim
sahurdada 4 bardak yani 2,5 kilo su içmişim bu iyi bişey çünkü böbreklerim çok fena son günlerde...

valla destan yazdım sanki utanıyorummm bu kaçamak falan değil abartmak yani :43::43::43:

Selam kizlar mutlu saglikli hayirli haftalar dilerim malun temizlik gunu ogleden sonra liste icin girerim 2 kisi bildirim yapmis umarim ogleden sonraya kadar herkez yapar

Selam kizlar mutlu saglikli hayirli haftalar dilerim malun temizlik gunu ogleden sonra liste icin girerim 2 kisi bildirim yapmis umarim ogleden sonraya kadar herkez yapar

Canim selam
Malum bulundugum yerde baskul yok, yarin oglumu asıya goturecem burdan 10km ilerde buyuk yayla var oradaki hastaneye gitcez orada tartilacam ancak ogleden sonra bildirebilirim. Hic umudum yok kilo verme konusunda, ayni baskulde degil farklilik olur ama ben yinede tartilip soylerim canim, opuyorum...

Kizlar iyi geceler k.bakmayin ani kararla apartmandaki komsularla catida iftar actik ogleden sonra sarma sarmakla gecti gunum sonra diger yemekler vs derken daha az once girdim eve yarin oglen tabloyu yayinlarim insallah

Kızlar iftar da ödül mu diyeyim kaçamak artık bilmiyorum yaptım artık bi kere
Bir önce den kalan tavuk sote den
2 kasık
2kasık taze fasulye
Biraz da semizotu salatası
4 tane cig kofte bir parça lavasla
4 tane de felafel dayanamdim
Bi dilim kadar pide

Tabi sonra dan mide.m de rahatsız verdi o ayrı bir mesele
Bu inşallah ders olsun fazla yemek büyük hata

Back