Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Sahur.um
Omlet
Peynir
Bir dilim ekmek
Yarım çay bardagi süt
Bir kasık nesfit
Bir dilim domates ve salatalık

Bende aranıza katılmak istiyorum evlendiğimden beri 24 kg aldım. 4 yıllık evliyim. Henüz çocuğum da yok. Artık anne olmak istiyorum ama 82 kg ile hamileliğe başlamak istemiyorum. Sürekli mutsuz ve huzursuzum. Toplum içine çıkmak istemiyorum. Ama bunun için bir çaba da sarfetmiyorum. Sürekli eşimin artık beni beğenmediğini ve benden utandığını düşünüyorum.uzun süredir görmeyenler sana ne olmuş diyorlar. ( evlendikten sonra 3 yıl psikolojik tedavi gördüm ve ilaçlar beni sürekli uyuttu) bana bir yol gösterin ve yardımcı olun kızlar,😪😥😭

Canm sakin kendini yipratma bende ayni senin gibi oldum bende 23 yasindayim ewlendim almanyay geldim we 2 yil icinde hamilelik hastaliklar derken 40 kilo aldim belki imkansiz gelebilir ama ewlendigimde 55 kiloydum we doguma girdigimde 95kiloydum bi baktim fark etmedn 95 kilo olmusim acaib piskolojim bozuldu disari cikmadim aynaliri kaldirdim.ewden we oglum 2 yasina girdiginde ben ustune bi kilo daha almistim 96 kilo.sonra dur dedim.kendime we 6 kilo wererek bu gruba katildim suan 86.7 kiloyum.istedikten sonra herswy oluyo yani sadece sabir we azim once kafada bitirmek lazim herseyi allh hepimizin yardimcisi olsun ben kafama taktim ama bi gram werwmedim simdi sikinti yapmiorum kendime rabbi baska sikinti wermesin kilo nedirki ins kararlaazimle diyet spor herseyi atlatiriz rabbim sana hayirli bi cocukta nasip etsin ins.
Cok yazdim kafiniz sisirdim ama arkadasin yazdiklari tam beni anlatti icim doldu hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz ins

Sıkıntımı paylaşacak birilerini bulmak ne güzel. çok mutlu oldum. insan kimseyle de paylaşamıyor. ya espri konusu oluyorsun ya da her gördüklerinde daha da mı aldın sen diyorlar. inş hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız.

selam kızlar haftasonu abartmış dün çıldırmış olarak yediklerimden sonra gram oynamayan kilomla (tartılmadımda eminim öyledir) yine geldim bayram yaklaştı daha sıkacağıma bi rahatladım ki sormayın karpuz ve dondurmaya dayanamıyorum ama yaaçok kötüyüm çookk

Canım hoşgeldin. Önce kafandaki olumsuz düşünceleri kaldır at. 24 kilo akmadan önce kimsen yine osun. O soru soran insanların saçma bakışlarını yargılayan gözlerini çok iyi bilirim. Bende senin gibi ilaç kullanımı artı düzensiz yemek sonucu kilo aldım. O bakışları atanlar önce kendi üzümlerinin çöpüne bakacak. Eşine gelince öyle düşündüğünü sanmıyorum yada ihtimal vermek istemiyorum. Ama herseyden önce kendimiz için kendimize olan saygımiz için. Kaybedilen özgüvenlerin geri gelmesi için bu kilolardan kurtulucaz tamam mı. Sonra bak gör neler olacak... Kendine inan ve söz ver.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yardımlarınızla başaracağımdan eminim.:) sayenizde kendimi çok iyi ve güçlü hissettim. bugün iftarla birlikte diyetime başlıyorum. hergün 50 mekik çekiyorum 1 haftadır. yürüyüşe de başlıcam inşallah. işyerinde bende artık elbiseler giymek , en önemlisi bir çocuk sahibi olmak istiyorum.

İşte buna çok sinir oluyorum... oylelerine diyecek çoook laf var ama susuyoruz. Onlara verilecek en güzel cevap kilo vermek. Sana bir tavsiye sakın o insanlara diyet yapıyorum deme daha çok alay konusu oluyorsun. Yaşadım gördüm. Kalabalık bir yerde bile yemiyorum diyetteyim demiyorum ben yeni yedim tokum diyorum tabi bitiyormu hayır aman ne olacak ha bi kilo eksik ha bi kilo fazla ye diye ısrarlar sürüyo al tabağı hanginden canın isterse ondan azıcık ye ceneleri kapansın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demek ki her yerde insanlar aynı. bir de her gördüklerinde sinsi bir gülümsemeyle aaa hamile misin demezler mi? ya kilo alıyorum sende görüyorsun işte daha neyin peşindesin arkadaş :)

demek ki her yerde insanlar aynı. bir de her gördüklerinde sinsi bir gülümsemeyle aaa hamile misin demezler mi? ya kilo alıyorum sende görüyorsun işte daha neyin peşindesin arkadaş :)

Alay etmenin bebeğim alay etnenin. Haaa bizde hata hatta iki kere bizde bir: buna bogazimizi tutamayip buz mahal veriyoruz iki: bu insanlara çok taviz vermisiz. Artık yeter :))))

kızlar tablomuzu 2 eksik ile yayınlıyorum eddaxy öğleden sonra bildirim yapacak vienna'yı bilmiyorum kızlar ramazan sebebiyle geç liste yayınlıyorum sizden tek isteğim ramazandan sonra önemli bir neden olmadığı sürece en geç öğlene kadar bildirim yapalım ki öğleden sonra listeyi yayınlıyalım

gelelim tablo kritiği yapmaya ;
haftanın birincisi tabloya göre 1,700 gr ile zeynepazra arkadaşımızı gerçi haftalık bir sonuç değil bir müddet tablomuzda yoktu elbet ama yinede birincimizi tebrik ediyorum devamı gelsin inşallah ayrıca 6 'lı rakamların hayırlı olsun

izninizle bir birinci daha ilan etmek istiyorum çünkü haftalık bir gelişme 1,000 kg ile fezay arkadaşımız senide tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallah

haftanın ikincisi 500 gr ile usriyusra arkadaşımız senide canı gönülden tebrik ederim

kilo alan arkadaşıma'da moral bozmak yok yola devam diyorum gerçek'den zor bir ay olsada haftaya telefisi var diyorum

Son düzenleme:

bu hafta geçmiş ama haftaya bende listende yer alabilirmiyim acep???

günaydın arkidişlerim herkez umarım iyidir inşallah,yeni arkadaşlarım gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş umarım herşey gönlünüzce olurdünkü iftarıma gelirsek çatıda komşularımla açtık böyle kalabalık iftar sofralarına bayılıyorum neyse gelelim menüme;

2 kepçe mercimek çorbası (kepçe küçüktü)
komşumla sardığım sarmalardan 6-7 tane
1 küçük biber dolması
2 kaşık yoğurt
3 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi
1 parça pide
1 bardak cola

su ne kadar içtim bilmiyorum dışarda yemek yiyince hesaplayamıyorum
dün tüm gün temizlik yemek derken baya hareketli geçti günüm

sahur:
1mürdüm eriği
500 ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…