- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.281
çocukluktan beri bünye alışınca sorun olmuyor :) hatta içmeyince çarpıntı yapıyor :)Bende turk kahvesine bayilirim fazlasi carpinti yapmiyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocukluktan beri bünye alışınca sorun olmuyor :) hatta içmeyince çarpıntı yapıyor :)Bende turk kahvesine bayilirim fazlasi carpinti yapmiyormu
kızlar bişey sorayım sizlere ben çalışırken pratik oluyo diye şu tek içimlik hazır kahvelerden tüketiyorum da hani selülit falan yapıyo diyolar ya şüpheye düşüyorum bazen acaba içsemmi içmesemmi diye:44::44: ne yapayım sizce:44:
çocukluktan beri bünye alışınca sorun olmuyor :) hatta içmeyince çarpıntı yapıyor :)
Selam;
Sahur, 4 tane övelemec(parcalanmis yufka ekmekle yapilir peynir sogan domates maydanoz falan konur icine, bizdeki adı bu), cay, cok az yesil zeytin..
Selam;
Sahur, 4 tane övelemec(parcalanmis yufka ekmekle yapilir peynir sogan domates maydanoz falan konur icine, bizdeki adı bu), cay, cok az yesil zeytin..
ahh bende bayılırım kahveye şekersiz çmeye çalışıyorum ama olmuyo o yüzden diyete başladım başlayalı 3 kere içtim((
Canım netten baktım çok güzel görünüyor... siz nasıl yapıyorsunuz....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar dünkü iftarim
2 tane kıymalı biber dolma
bi.kaç kasık salara ve bur kâse çorba
bir dilim ekmek
bir tane ev kurabiyesi
biraz kuruyemisle
bir hurma
şimdi de aahur yapcam
aynen bi haslma yumurta
peynir domates ve bir dilim ekmek yiycm
ben pek giremiym kizlr bu saate anca gorusurz kızlar
Saglikli mutlu pazarlar dun kayinvalideme iftara gittik ramazan boyunca 2.kez bu kadar cok yedim
iftar;
Yarim kepce sehriye corbasi
kayinvalidemin harika soslu kofte ve patateslerinde baya yedim
1.5 kase cacik
2kasik bamya
Bir parca pide
1bardak gazoz
ay yazarken yoruldum hepsi cokkkk guzeldi birde sonraki pismanlik olmasa neyse 1.5lt su
giderken ve donerken yuruduk
sahur ;1murdum erigi
500ml su