Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

iftar
1kase ezo gelin çorbası
orta porsiyon patlıcan kebabı
bi dilim tatlı
1 lt su
iftar sofrasında meyvenin dozunu kaçırdım bu sebepten şişkinlik şu ana kadar devam etti. bu sebepten sahuru sadece karışık salata ile tamamladım ve 3 nektarin .....iftar öncesi kilom 73.4 :) hadi hayırlısı :D

kızlar bişey sorayım sizlere ben çalışırken pratik oluyo diye şu tek içimlik hazır kahvelerden tüketiyorum da hani selülit falan yapıyo diyolar ya şüpheye düşüyorum bazen acaba içsemmi içmesemmi diye:44::44: ne yapayım sizce:44:

hazır olan her şey zararlı zaten :) türk kahvesine gelince onu da içer telvesini de basenlerine sürersen bırak selülit oluşmasını :) niyeti varsa dahi bozulur :D

günaydın kızlaaarrr
çoookk sıcak bi gün daha...

iftar : az yayla çorba, bir kaşık taze fasulye, bir servis kaşığı fırında patatesli tavuk, iki kaşık pilav ve az şekerli erik hoşafı bir bardak anne yemeği gibisi yok yaaa :16: aynı şekil aynı usül yapıyorum gene olmuyo gene olmuyo benim...
sonra bir bardak light kola içtim valla dayanamadım

sahur :) iki dilim köy ekmeği (normal ekmeğin dilimi kadar ) az peynir, zeytin, çay ve bir tane biber dolması

bu akşamda işyerinin iftarı var bakalım hayırlısı :))) gerçi kır bahçesinde yapıyoruz sonrasında top oynuyoruz ip atlıyoruz 3 yıldır ama yinede fazla kaçırmamaya çalışıcam inşallah :)) öptüm sizleri..

Selam kizlarr hayirli hafta sonlari dunku menum;
Kalan bulgur pilavinin icine yesillik domates salatalik ekledim limon sıkıp cakma kisir gibi yedim yaninda 1 bardak light cola
1tulumba tatlisi
Ara : kayisili yesilcayli karisimim

Su 1.5lt

sahur; 1murdum erigi
1cay bardagi sut yarim yagli
500ml su

Son düzenleme:
Selam;
Sahur, 4 tane övelemec(parcalanmis yufka ekmekle yapilir peynir sogan domates maydanoz falan konur icine, bizdeki adı bu), cay, cok az yesil zeytin..

Selam;
Sahur, 4 tane övelemec(parcalanmis yufka ekmekle yapilir peynir sogan domates maydanoz falan konur icine, bizdeki adı bu), cay, cok az yesil zeytin..

Canım netten baktım çok güzel görünüyor... siz nasıl yapıyorsunuz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh bende bayılırım kahveye şekersiz çmeye çalışıyorum ama olmuyo o yüzden diyete başladım başlayalı 3 kere içtim :(((

aslında gayret etseniz zamanla alışırsınız şekersiz içmeye... mesela ben çay ve kahveye şeker katılınca normal tatlı su içiyormuşum gibi geliyor... yani amacı kayboluyor. bi de kahvenin damla sakızlısını deneyin onun şekersiz içilmesi daha kolay ve osmanlı kahvesi denilen bi kahve var menengiç kahve diye biliniyor. bunları deneyin ilk başta :) hem bunlar çokta salıklı kahveler

Slm arkadaslar yatili misafirim wardi giremedim
Iftar.biraz et kawurma iki kofte patates bi kabak dolmasi karpuz cacik
Ara.cay iki haribo
Sahur.kahwalti iki dilim ekmekle

Iftar:
1 kase corba
2 yemek kaşığı etli taze fasulye
1 adet izgara pirzola
1 servia kasigi pirinc pilavi
Karpuz
Salata
1 kase cacik

Iftardan sonra
1 sise soda
Yarim kase sutlac
Sekersiz dibek kahvesi

slm kızlar dünkü iftarim
2 tane kıymalı biber dolma
bi.kaç kasık salara ve bur kâse çorba
bir dilim ekmek
bir tane ev kurabiyesi
biraz kuruyemisle
bir hurma

şimdi de aahur yapcam
aynen bi haslma yumurta
peynir domates ve bir dilim ekmek yiycm

ben pek giremiym kizlr bu saate anca gorusurz kızlar

Selam kızlar
İftar az etli çorba kavurma ve iki kaşık pilav ve ayran
Sahur üç dilim kızarmış ekmek az peynir iki zeytin çay iki bardak ramazan şerbeti
Bol bol su
Spor :) işyeri ile kır bahçesine gittik iftara yaklaşık bir saat voleybol ortada sıçan, futbol oynadık veeee ilk kez kızlarla dorderli gruplar halinde Trambolin e bindik ama yok böyle bişey insanın heryerimi çalışır hic terlemeyen ben sırf su oldum yani.... eve uygunlarindan alsammi diye düşünüyorum

Canım netten baktım çok güzel görünüyor... siz nasıl yapıyorsunuz....

Canim yufka ekmegi kucuk kucuk kiriyorsun, ufaliyorsun iyice. İcine peynir kucuk dogranmis domates, sogan naydanoz ve siviyag koyup iyice karistiriyorsun elinle eze eze. Sonrada ayni mercimekli kofte sıkar gibi sekil veriyorsun. Afiyet olsun:))

Dunku iftarim firinda borek biraz abarttim, bol salata, bir porsiyon gullac.
Sahur aksamsan kalan borek, yarim kaseden az komposto(sadece suyunu ictim meyvelerinden yemedim)
Aksam yemek okadar agir geldiki erkenden yattim 9 bucuk gibi. Kizimla annem ilgilenmis, ben oglani uyuttum yattim. Ama oyle bir uykumu almisimki kizlar sormayin:))

slm kızlar dünkü iftarim
2 tane kıymalı biber dolma
bi.kaç kasık salara ve bur kâse çorba
bir dilim ekmek
bir tane ev kurabiyesi
biraz kuruyemisle
bir hurma

şimdi de aahur yapcam
aynen bi haslma yumurta
peynir domates ve bir dilim ekmek yiycm

ben pek giremiym kizlr bu saate anca gorusurz kızlar

Coook guzel bir menu, bayildim bendemi bugun dolma yapsamki:))

Saglikli mutlu pazarlar dun kayinvalideme iftara gittik ramazan boyunca 2.kez bu kadar cok yedim
iftar;
Yarim kepce sehriye corbasi
kayinvalidemin harika soslu kofte ve patateslerinde baya yedim
1.5 kase cacik
2kasik bamya
Bir parca pide
1bardak gazoz
ay yazarken yoruldum hepsi cokkkk guzeldi birde sonraki pismanlik olmasa neyse 1.5lt su
giderken ve donerken yuruduk

sahur ;1murdum erigi
500ml su

Saglikli mutlu pazarlar dun kayinvalideme iftara gittik ramazan boyunca 2.kez bu kadar cok yedim
iftar;
Yarim kepce sehriye corbasi
kayinvalidemin harika soslu kofte ve patateslerinde baya yedim
1.5 kase cacik
2kasik bamya
Bir parca pide
1bardak gazoz
ay yazarken yoruldum hepsi cokkkk guzeldi birde sonraki pismanlik olmasa neyse 1.5lt su
giderken ve donerken yuruduk

sahur ;1murdum erigi
500ml su

Tastatlipazarlar olsun sanada canim:))
Okadarda cok degil ya, vicdan yapma bosuna afiyet olsun. Ustelik sahurda o arayi kapatmissin uzulme...

Back