Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Canım ben kalan yemeklerimi ikinci gün yenmediyse küçük saklama kaplarında dondurucuya atarım yemegim olmadığında çıkartıp bir daha kaynatirim birde yanına çorba tamamdır...
ohhh pratik ev hanimina bak sen iyi oldu bunlari bilmek ben genelde az yemek yapiyorum ama kendi yemegimle annemin yemegi bir olunca cok oldu neyseki bitiriyoruz

Slm arkadaslar
Ins yarin bende basliyorum oruca
Sabh.iki dilim ekmek peynir yogurt bi kasik iki zeytin kahwe
Ara.bi princ patkagi
Oglen yarim lahmacun
Ara.iki biskuwi kahwe
Aksam.kabak dolmasi uc tane yogurtlu
Iftar.karpuz
menunu begendim canik

Teşekkür ederim tatlı cadı :) böyle devam ederim inşallah. Bu arada eminim Seninle yarışmak eğlenceli olur :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim oruclar bitsin yeme icme spor ve sonucunda kim fazla verdi yarisiriz

Merhaba :) daha sofrayi toplamadan bi hızla yazıyorum :) heves işte
Bi kase ayran aşı
Bi porsiyon salata
Küçük bi dilim pizza ve yarım parça etimek ve sadece 1 lt su

menun gayet guzel canim bitki cayi iciyormusun

iyi aksamlar kızlar
yediklerim size çok gibi gelebilir ama hepsinden sadece azar aAr yedim
corbadan yarım kâse
barbunya dan 3 kasık
borulce salatası 3 çatal
çoban salatası 2 çatal
ve tavada pizza hadi ondan da küçük bir parça
Dedigin gibi gayet iyi cesit cok hepsi dozunda
çayla birlikte
1 ceviz 5 tane badem
sadecw 1 litre su icebiliyrm

Ne guzel ara ogun yapiyorsun bende o yok

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar iftar davetindeydik bugün yine
Küçük bir kase mercimek çorbası, iki kaşık güveç, iki kaşık pilav az coban salata bol su sadece iftarda 1 litre gitti su ana kadarda 1litre içtim sahurada anacağızım fırın böreği yapmış göndermiş ondan yerim. Aaaaa bir tanede Tulumba tatlısı yedim
Menun gayet guzel ,ahh bende annemin kendi yaptigi hamurdan sac da yaptigi gozlemelerden istedi sen diyince
Canlar ben geldim
Sahur
Kahvaltı 🍳
Cay ☕
Ekmik �do🍞
🍞
Salatalık
Ne guzel sahur yapiyorsun ben 3-4 gun sahur yaptim simdi bi su iciyorum neyse sahurun gayet hafif

sahurum
azcik omlet
lor peyniri
salatalık
bir dilim ekmek
bir dilim karpuz

Masallah harika bir sahur
işten zaman bulsam takip edeceğim ve kararla diyeti uygulayacağım ama zaman kısıtlı...

Her zaman bekleriz

Oyyy kimgelmis guzeller guzeli ogretmenimiz bende bugun yazcaktim nerelerdesin diye nasil gidiyor havalar nasil

Selam canim valla havalar super burda tahmin edersin:) oruc hic bilinmiyor ne acikiyorsun ne susuyorsun. Sen nasilsin canim benim, benim ilham kaynagim, azim melegim...
Dunku iftarima gelince;
Bir porsiyon bulgur pilavi, bir kase yogurt cirbasi icinde hamur kesmesi oldugu icin ekmek yemedim. Ve bol salata..
Cayin yaninda iki dilim kek( dayanamadim yedim pismanim)
Sahur yok, okadar tok hissediyordumki yemeden tuttum. İyiyim simdilik bakalim. Bugunki iftarimiz belli degil, yazarim insallah. Operim herkesi;)

kızlar bişey sorayım sizlere ben çalışırken pratik oluyo diye şu tek içimlik hazır kahvelerden tüketiyorum da hani selülit falan yapıyo diyolar ya şüpheye düşüyorum bazen acaba içsemmi içmesemmi diye:44::44: ne yapayım sizce:44:
canim bende cok kahve selulut yapar diye duydun ama diyetisyerler gunde 1yada 2 sekersiz turk kahvesini oneriyor kahve metabolizmayi canlandiri sindirimi kolaylastirir hatta ben icine cok az ekliyorum acligi bastiriyor , neyse o tek icimlik turk kahvesini biliyorum dedigim gibi sekersiz en fazla 2 fincan turk kahvesini oneriyor doktorlar

Selam canim valla havalar super burda tahmin edersin:) oruc hic bilinmiyor ne acikiyorsun ne susuyorsun. Sen nasilsin canim benim, benim ilham kaynagim, azim melegim...
Dunku iftarima gelince;
Bir porsiyon bulgur pilavi, bir kase yogurt cirbasi icinde hamur kesmesi oldugu icin ekmek yemedim. Ve bol salata..
Sahur yok, okadar tok hissediyordumki yemeden tuttum. İyiyim simdilik bakalim. Bugunki iftarimiz belli degil, yazarim insallah. Operim herkesi;)

Bilmezmiyim dusuncesi bile serinletti beni ama bizi ihmal etme operim herkezi ile biten.msj.larini ozletme emi
o kadar guzel havada tertemiz havada yine az kacamak yapmissin su yogurt corbasini bi ben yapamadim yemekler biterse yapcam

Dunku iftarima gelince;

Bu arada cok guzel seyler yazmissin cok tesekkur ederim cokkkkkk zarifsin :16:

Ben de burdayım bacılarrr bekliyorum çoook acıktım

Iftar:
Yarim kase sehriyeli tavuk çorba
2 yemek kaşığı etli barbunya
1 adet ızgara tavuk pirzola
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Karpuz salata

Cok gorunebilir ama herseyden tadimlik yiyorum kizlar. Gercekten 1 ya da 2 yemek kasigi yaziyorsam gercekten o kadar yiyorum
Sonunda kendimi frenlemeye başladım
Pideyi iftarda yemiyorum yesem bile 2 lokma canim çekince
Bir de sahuru azaltirsam kilo verebilirim

Son düzenleme:
Iftar:
Yarim kase sehriyeli tavuk çorba
2 yemek kaşığı etli barbunya
1 adet ızgara tavuk pirzola
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Karpuz salata

Cok gorunebilir ama herseyden tadimlik yiyorum kizlar. Gercekten 1 ya da 2 yemek kasigi yaziyorsam gercekten o kadar yiyorum
Sonunda kendimi frenlemeye başladım
Pideyi iftarda yemiyorum yesem bile 2 lokma canim çekince
Bir de sahuru azaltirsam kilo verebilirim

Yoo bence hicte cok degil canim, afiyet olsun..

Gelelim benim iftara:
2tane pirzola, biraz pilav(cok degil), patlican salatasi, 2 catal bogrulce..
Soda icmeyi dusunuyorum yada kayisili form cayi olabilir kararsizim. Bu arada teyzemler geldi kosu bandi varmis, cocuklardan firsat bulabilirsem iftara 1saat kala gitmeyi dusunuyorum. Nasilsa annem yanimda yemekler ona ait:))
Hade operim herkesi..

Bilmezmiyim dusuncesi bile serinletti beni ama bizi ihmal etme operim herkezi ile biten.msj.larini ozletme emi
o kadar guzel havada tertemiz havada yine az kacamak yapmissin su yogurt corbasini bi ben yapamadim yemekler biterse yapcam

Kesinlikle tavsiye ederim canim hem tok tutuyor hemde dusuk kalorili e soguk soguk olmasida cabasi tabi:))

iftarim
barbunya
bulgur pilavı
ton balıklı salata
bir kâse yayla çorba
yar dilim ekmek sonrasin da da bir donduma

Iftarla sahur arasi
Yesil kahve
Armut
Su

Sahur:
Biraz pidenin icine domates salatalik peynir salam koyup yedim