Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

meyvelerden kendi meyve suyunu da yapabilirsin canım ben eskiden çok yapardım kaynatıp süzüyorum çok şahane oluyo:21: ekmekler için naçizane fikrim benim yaptığım bazen küp küp yapıyorum bazen dilim şeklinde fırınlıyorum küp küp olanlar domates çorbasında harika oluyo ama ben bütün çorbalarda kullanıyorum dilimleride ister rondodan geçir ister poşette ezip galeta unu yapıyorum köftede falan kullanıyorum :21:
Aclikdan olen bi kuru ekmege bu kadar muhtac varken herseyi degerlendirmek lazim murdum erigini kaynattim kendine saglikli esim ve ogluma normal yaptim

buğün sütcüden süt aldım kaynattım üzerindeki kaymağıda alıp dolaba attım herhafta yaparım doğal kaymak sahurda afiyetle yicem inş hem kiloda yapmaz :D margarin vs katılmamış dogal ramazanda ne hamaratlaştım sormayın :D
evet masallahin var hamarat arkidisim

oo ne kaddanda güzel hemşehrim benim :23::23:

:16: :16:

Son düzenleme:
Sagol canim yemis kadat oldum ekmegi iyi hatirkattin sagolsun annem gecen gelmisti yemekleride yaninda getirmis ye ye bitmez once kendi yemeklerimi bitirdim dun bitti bugun onlara baslicam olduda bitmezse pismis yemekde konurmu buzluga?
Bende pazardan gelince yemeklikleri dograrim hatta dolmalik biberlerin icini doldurur cigden posetler atarim o hafta yersem cikaririm yemezsem kisa kalir boyle boyle birikir

Canım ben kalan yemeklerimi ikinci gün yenmediyse küçük saklama kaplarında dondurucuya atarım yemegim olmadığında çıkartıp bir daha kaynatirim birde yanına çorba tamamdır...

Son düzenleme:
Slm arkadaslar
Ins yarin bende basliyorum oruca
Sabh.iki dilim ekmek peynir yogurt bi kasik iki zeytin kahwe
Ara.bi princ patkagi
Oglen yarim lahmacun
Ara.iki biskuwi kahwe
Aksam.kabak dolmasi uc tane yogurtlu
Iftar.karpuz

Masallah ya harika su icmissin bende bi suyu hayal ediyorum,ben menunu sevdim dozunda yemissin

Vienna harikasin canim menun en guzel ve ornek menu olmus cesit cok hersey dozunda

Teşekkür ederim tatlı cadı :) böyle devam ederim inşallah. Bu arada eminim Seninle yarışmak eğlenceli olur :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba :) daha sofrayi toplamadan bi hızla yazıyorum :) heves işte
Bi kase ayran aşı
Bi porsiyon salata
Küçük bi dilim pizza ve yarım parça etimek ve sadece 1 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi aksamlar kızlar
yediklerim size çok gibi gelebilir ama hepsinden sadece azar aAr yedim
corbadan yarım kâse
barbunya dan 3 kasık
borulce salatası 3 çatal
çoban salatası 2 çatal
ve tavada pizza hadi ondan da küçük bir parça

İyi geceler kızlar iftar davetindeydik bugün yine
Küçük bir kase mercimek çorbası, iki kaşık güveç, iki kaşık pilav az coban salata bol su sadece iftarda 1 litre gitti su ana kadarda 1litre içtim sahurada anacağızım fırın böreği yapmış göndermiş ondan yerim. Aaaaa bir tanede Tulumba tatlısı yedim

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar
yediklerim size çok gibi gelebilir ama hepsinden sadece azar aAr yedim
corbadan yarım kâse
barbunya dan 3 kasık
borulce salatası 3 çatal
çoban salatası 2 çatal
ve tavada pizza hadi ondan da küçük bir parça

Canım gayet normal sen hep daha az yemeye alışkın olduğun için sana çok geliyo bence. Gayet iyisin biraz motiven düştü oysa anormal bişey yok malum ramazan kilo veremeyebilirsin topla kendini 20 kiloyu nasıl verdiysen en kötü bayramdan sonra gene aynı devam eder bize örnek olursun sen ben inanıyorum öptüm seni.

Son düzenleme:
Back