Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam canlarrrr şükür bugün iyi anlattım orucu iftarda arkadaslarla parka serdik ortumuzu serildik çimlere... iki lahmacun iki pet bardak ayran içtim sahur iki dilim tam buğday ekmeği peynirli omlet iki çatal kadar. Çay ve peynir haaa parktan 10 dk kadar lunapark a yürüdük en sonda eve 25 dk yürüdüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhh sefaniz olsun ne guzel iftar yapmissiniz oyle

benim buyuk kıızımda 2010 lu :D

minak kzımda 2013 lü

iftar belli oldu ballar

çorrba bir kase kremasız :D
fırrında az yag ile yapılmış karnıyarık
2 kasık pirinç pilavı
buyuk ihtimalle iki kase cacık
oruçluyum diye iraz fazla fazla yazıyorum sonra çabucak doyuyorum bunlar yenmıyor
buarada tatlı olarakta sütlaç

yapın bakem yorumlarınızı tatlış hanım :D yerim sizi yaaa:38::38::38:

Amin canim , eee biraz anlatsana kendini yakindan taniyalim seni

28 yaşındayım çalışıyorum 15 mayısa kadar sınırlarımı zorlayacak kadar şişmandım hatta obezdim ben demiyorum ideal kilo ağırlığım diyodu şimdi de kilolu diyo ama bi 5 kilo sonra normal diyecek:1: 6 yıllık evliyim 1 tane oğluşum var:emir_bebek: izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum aklıma gelenler bunlar :34: yeri geldikçe anlatırım daha çenem kapanmaz benim:52:

benim buyuk kıızımda 2010 lu :D

minak kzımda 2013 lü

iftar belli oldu ballar

çorrba bir kase kremasız :D
fırrında az yag ile yapılmış karnıyarık
2 kasık pirinç pilavı
buyuk ihtimalle iki kase cacık
oruçluyum diye iraz fazla fazla yazıyorum sonra çabucak doyuyorum bunlar yenmıyor
buarada tatlı olarakta sütlaç

yapın bakem yorumlarınızı tatlış hanım :D yerim sizi yaaa:38::38::38:
Allah bagislasin evlatlarini benin oglanda2010 lu
yok yok bu sefer guzel krema gereksiz yag ve kalori hele cacik demissin canim cekti taze nane ve buzlu cacik

Gel canım beraber olsun...

Ahh keske olsaaa

28 yaşındayım çalışıyorum 15 mayısa kadar sınırlarımı zorlayacak kadar şişmandım hatta obezdim ben demiyorum ideal kilo ağırlığım diyodu şimdi de kilolu diyo ama bi 5 kilo sonra normal diyecek:1: 6 yıllık evliyim 1 tane oğluşum var:emir_bebek: izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum aklıma gelenler bunlar :34: yeri geldikçe anlatırım daha çenem kapanmaz benim:52:

Bende diyorum neden tuttu elektirigim bende izmirliyim

Evde bisuru yemek var Allah olmayanada versin kendi yemegim dun bitti annemin yaptigi yemekler var ee ben az yiyorun umarim yemekler bozulmadan biter bir suru ekmek var offff dert oldu bana bir suru meyva var hadi onlari degerlendiririm birazini sıkcam murdum erigindende surup yapcam

Evde bisuru yemek var Allah olmayanada versin kendi yemegim dun bitti annemin yaptigi yemekler var ee ben az yiyorun umarim yemekler bozulmadan biter bir suru ekmek var offff dert oldu bana bir suru meyva var hadi onlari degerlendiririm birazini sıkcam murdum erigindende surup yapcam

tarif istersen veriyim :D
aynı durumdayım suan

gel canım beraber olsun bak benim nnem edirnede hersene bize yapar getirir eriği komposto gibi pişirir kavanozlaa sıcakken koyar kışlık :D
bizde ypıcamız zaman acar içine damak tadımıza göre seker atar misler gii içeriz ben bunu pazardan alıp fazla gelen her meyveye yaparım hemen hemen şimdide kiraz .taze fasulye ve bamya dolaba gidicek pazardan çok almışım:( allah affetsin ekmekleride buzluga koyuyorum yemeden 3-4 saat once cıkarıyorum tazecik oluyorkek börek kurabiyeyide oyle yaparım hep

gel canım beraber olsun bak benim nnem edirnede hersene bize yapar getirir eriği komposto gibi pişirir kavanozlaa sıcakken koyar kışlık :D
bizde ypıcamız zaman acar içine damak tadımıza göre seker atar misler gii içeriz ben bunu pazardan alıp fazla gelen her meyveye yaparım hemen hemen şimdide kiraz .taze fasulye ve bamya dolaba gidicek pazardan çok almışım:( allah affetsin ekmekleride buzluga koyuyorum yemeden 3-4 saat once cıkarıyorum tazecik oluyorkek börek kurabiyeyide oyle yaparım hep

Sagol canim yemis kadat oldum ekmegi iyi hatirkattin sagolsun annem gecen gelmisti yemekleride yaninda getirmis ye ye bitmez once kendi yemeklerimi bitirdim dun bitti bugun onlara baslicam olduda bitmezse pismis yemekde konurmu buzluga?
Bende pazardan gelince yemeklikleri dograrim hatta dolmalik biberlerin icini doldurur cigden posetler atarim o hafta yersem cikaririm yemezsem kisa kalir boyle boyle birikir

buğün sütcüden süt aldım kaynattım üzerindeki kaymağıda alıp dolaba attım herhafta yaparım doğal kaymak sahurda afiyetle yicem inş hem kiloda yapmaz :D margarin vs katılmamış dogal ramazanda ne hamaratlaştım sormayın :D

Fikirlere tariflereee cokkkkk acigim ozellikle bugun

meyvelerden kendi meyve suyunu da yapabilirsin canım ben eskiden çok yapardım kaynatıp süzüyorum çok şahane oluyo:21: ekmekler için naçizane fikrim benim yaptığım bazen küp küp yapıyorum bazen dilim şeklinde fırınlıyorum küp küp olanlar domates çorbasında harika oluyo ama ben bütün çorbalarda kullanıyorum dilimleride ister rondodan geçir ister poşette ezip galeta unu yapıyorum köftede falan kullanıyorum :21:

Hafif yumusayan murdum eriklerimi karanfil ile surup yaptim 1lt kendime ayirdim cokama cok az seker koydum sogusun dolapa atacagim sonra buz ekleyip icerim oglumla esime olmasi gereken kadar seker koydum hadi bakalim murdumleri kurtardim yarin sabahda diger meyvalari katimeyva sıkacaginda sıkarim pasama

Back