Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

iftarim
2 kasık pilav
1 porsiyn firinda tavuk
1 kâse tarhana
çoban salata
şimdi de çayla 1 ceviz 3 tane badem
bi isirikcik tulumba

tatlicadi beni grubtan amazsin insalh ya ben böyle değilim rmazanin etkisi herhalde ben azmettm 20 kilo verdm daha da azmetp vercgim insalh bu ayı bi atlatsak insallh

Kız gruptan atmadamı var :-) sen istekli olmasan burada olmaz dın zaten pes etme üzerinde ekleme bir süre vermesenn de olur nolcak(#)

zeynepcm diyeti tm uygulaymdgim icm oyle söyledim ben öyle yaponca sanki buraya ait dgimsm gibi hissedym ckn yazmayı bile inslh buhunden itibren dikkat etcm ne zorluklarla gitti kilolar asla birden almaya izn veremem

Selam kizlarrr herkez iyimi usriyusra ask olsun atarmiyim hic 2 hafta ust uste bildirim yapmayini bile sadece cikariyorum ki sen burda en istikrarli arkadasimsin uzme beni boyle diyerek
neyse telefondan giriyorum iftarimi yazayim;
iftar: 4 kasik barbunya
1kucuk kase yogurt
bir parca tambugday ekmegi
Suyum yaklasik 1.5 lt
1tane tulumba tatlisi
Yemek sonrasi 1buyuk bardak kayisi ve yesilcayimi karistirip ictim

Son düzenleme:
zeynepcm diyeti tm uygulaymdgim icm oyle söyledim ben öyle yaponca sanki buraya ait dgimsm gibi hissedym ckn yazmayı bile inslh buhunden itibren dikkat etcm ne zorluklarla gitti kilolar asla birden almaya izn veremem

Canim yanlis dusunuyorsun ben anlayissiz biri degilim bu ayda ne kadar zorlandigini goruyorum bu hwpimizin basina gelebilir gecici bir durum bence sende bu kadar yuklenme kendine az kaldi bayramdan sonra acisini cikarirsin ben eminim

slm canlarım gıremedim gene bayadır
iftar
bir kase kremalı sebze çorbası
bulgur pilavı 4 kasık kadar
boll salata
iki baklava yicem yapcak bişi yokkk :D:43:
himm kremali corbada kalori cok pilav normal salata harika baklava biraz cis ama tum gun aclik kan sekerini tatliya yonlendiriyor

kızlar şimdi tartıldım 68.7 kğ yum çok şükür 69.9 ada razıyıdım :D ni zamanlar :14:
Oh oh masallah darisi basimiza

Kizlarr ben gekdim
Sabh.iki dilim ekmek peynir bi kasik yagla yapilab kizartma baya yedim
Ara.princ patlagi
Oglen.kepekli tost kahwe
Ara.karpuz
Iftar.dawetliyiz bilmiyorum ama ins fazla kacirmam

hosgeldin...İftarida guzel gecirdiysen menude sıkınti yok
Dün iftardan önce kilom 74.1 di bugün ise iftardan önce 73. 8 :) şu bir haftada küsürleri atsam :) daha ne isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaparsin yaparsin kendine inandigin surece herseyi yaparsin kilolarimizda yakin seninle guzel yarislarda yapariz hem

Tastatlıcadım alakan için teşekkür ederim

Rica ederim canim

Bende, bende eminim

eveet olacağız sonrada bu yazdıklarımıza bakıp aman allahım neler yazmışım ama bak şimdi nasıl zayıfladım :32: manken olacağız manken :46::46:

buarada ben oruç tutamıyorum maalesef iş dolayısıyla:43::43: oyüzden sabah evdeydim 5-6 kaşık yoğurt yedim sadece sonra koşuşturmaca başladı oğlumu okula götürdüm ordan önümüzdeki sene için anaokuluyla görüşmeye gittim ama olmadı tekrar işe geldim :30: dedim koşarken yağlarım yansın istedim de oyüzden sonra işe gelince sade nescafe içtim bide bol bol su öğlene bir elma düşünüyorum:26:buaralar böyle yapıyorum çünkü geçen hafta çok aksattım oyüzden bi nevi şok diyet çünkü kilo vermemde durmuştu şaşırtayım dedim vücudumu:53::53: oyyss gene çok konuştum:54::54:

Bu arada iftarda sebzeli makarna yedim orta porsiyon ve salata... Bunun yanında sadece iftar sofrasında 1.5 litre su gitti valla :D

Masallah ya harika su icmissin bende bi suyu hayal ediyorum,ben menunu sevdim dozunda yemissin
Iftar:
1 kase sehriyeli tavuk suyu çorba
2 yemek kaşığı etli barbunya
2 yemek kaşığı arpa sehriye pilavi
Karpuz
Salata
Az pide

Vienna harikasin canim menun en guzel ve ornek menu olmus cesit cok hersey dozunda

eveet olacağız sonrada bu yazdıklarımıza bakıp aman allahım neler yazmışım ama bak şimdi nasıl zayıfladım :32: manken olacağız manken :46::46:

buarada ben oruç tutamıyorum maalesef iş dolayısıyla:43::43: oyüzden sabah evdeydim 5-6 kaşık yoğurt yedim sadece sonra koşuşturmaca başladı oğlumu okula götürdüm ordan önümüzdeki sene için anaokuluyla görüşmeye gittim ama olmadı tekrar işe geldim :30: dedim koşarken yağlarım yansın istedim de oyüzden sonra işe gelince sade nescafe içtim bide bol bol su öğlene bir elma düşünüyorum:26:buaralar böyle yapıyorum çünkü geçen hafta çok aksattım oyüzden bi nevi şok diyet çünkü kilo vermemde durmuştu şaşırtayım dedim vücudumu:53::53: oyyss gene çok konuştum:54::54:

Konusan insani severim oncelikle oglusunu Allah bagislasin kac yasinda beninde var oglusum bizde seneye dusunuyoruz ,neyse aman sok diyeti yaparken gucsuz dusme bol su ic

Son düzenleme:
Konusan insani severim oncelikle oglusunu Allah bagislasin kac yasinda beninde var oglusum bizde seneye dusunuyoruz ,neyse aman sok diyeti yaparken gucsuz dusme bol su ic

tamam sevindim ozaman canım ben çok konuşurum :46: amin canım cümlemizinkini 4 yaşında benim eşşek sıpam :emir_bebek: bende seneye diyodum aslında 2 sene gitmesin diye ama etraftan hep dediler gitsin onun yararına diye bende öyle karar verdim bizim burda ilçedeyimde ben yarı devlet yarı özel bi okul var oraya göndereyim dedim ama dolmuş kayıtlar gelin yine ön kayıt yapalım dediler sabah gittim olmadı şimdi bi daha gideceğim artık :34:

yok canım güçsüz kalmıyorum suyumu çok çok içiyorum şok olupta tam şok değil benimki yarı zamanlı şok :34:

Selam kizlar bi suredir giremiyorum. Oruc tutmaya basladim tekrar, sahur az ekmekle kahvalti. Dun abartmistim biraz annemle teyzem ekmek yaptilar onu yiyince aksam yemek yememistim sadece sahur yaptim dun gece. Yarin diger teyzemde geliyor spor aletleri var baslarim insallah sporada.
Yepyeni arkadaslar gelmis, hosgelmis, sefalar getirmisler. Dilerim bu mesakkatli yolda hepimiz hedeflerimize saglikli bir sekilde ulasiriz..

tamam sevindim ozaman canım ben çok konuşurum :46: amin canım cümlemizinkini 4 yaşında benim eşşek sıpam :emir_bebek: bende seneye diyodum aslında 2 sene gitmesin diye ama etraftan hep dediler gitsin onun yararına diye bende öyle karar verdim bizim burda ilçedeyimde ben yarı devlet yarı özel bi okul var oraya göndereyim dedim ama dolmuş kayıtlar gelin yine ön kayıt yapalım dediler sabah gittim olmadı şimdi bi daha gideceğim artık :34:

yok canım güçsüz kalmıyorum suyumu çok çok içiyorum şok olupta tam şok değil benimki yarı zamanlı şok :34:
Oda guzelmis yarizamanli şok :9: oyyy sipalar akranlar benimde sipam 4 girdi Allah bagislasin cumlesini

Selam kizlar bi suredir giremiyorum. Oruc tutmaya basladim tekrar, sahur az ekmekle kahvalti. Dun abartmistim biraz annemle teyzem ekmek yaptilar onu yiyince aksam yemek yememistim sadece sahur yaptim dun gece. Yarin diger teyzemde geliyor spor aletleri var baslarim insallah sporada.
Yepyeni arkadaslar gelmis, hosgelmis, sefalar getirmisler. Dilerim bu mesakkatli yolda hepimiz hedeflerimize saglikli bir sekilde ulasiriz..

Oyyy kimgelmis guzeller guzeli ogretmenimiz bende bugun yazcaktim nerelerdesin diye nasil gidiyor havalar nasil

Selam canlarrrr şükür bugün iyi anlattım orucu iftarda arkadaslarla parka serdik ortumuzu serildik çimlere... iki lahmacun iki pet bardak ayran içtim sahur iki dilim tam buğday ekmeği peynirli omlet iki çatal kadar. Çay ve peynir haaa parktan 10 dk kadar lunapark a yürüdük en sonda eve 25 dk yürüdüm

Back