- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.221
Oda guzelmis yarizamanli şokoyyy sipalar akranlar benimde sipam 4 girdi Allah bagislasin cumlesini
Selam canlarrrr şükür bugün iyi anlattım orucu iftarda arkadaslarla parka serdik ortumuzu serildik çimlere... iki lahmacun iki pet bardak ayran içtim sahur iki dilim tam buğday ekmeği peynirli omlet iki çatal kadar. Çay ve peynir haaa parktan 10 dk kadar lunapark a yürüdük en sonda eve 25 dk yürüdüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım aynı yaştalar biz tam 4 olmadık dahada olsun sonuçta 2010 luyuzkasıma bişey kalmadı amin canım amin herkesin evladını koruşun anasına babasına bağışlasın allahım inşallah
Ohhh sefaniz olsun ne guzel iftar yapmissiniz oyle
Amin canim , eee biraz anlatsana kendini yakindan taniyalim seni
Allah bagislasin evlatlarini benin oglanda2010 lubenim buyuk kıızımda 2010 lu
minak kzımda 2013 lü
iftar belli oldu ballar
çorrba bir kase kremasız
fırrında az yag ile yapılmış karnıyarık
2 kasık pirinç pilavı
buyuk ihtimalle iki kase cacık
oruçluyum diye iraz fazla fazla yazıyorum sonra çabucak doyuyorum bunlar yenmıyor
buarada tatlı olarakta sütlaç
yapın bakem yorumlarınızı tatlış hanımyerim sizi yaaa
Gel canım beraber olsun...
28 yaşındayım çalışıyorum 15 mayısa kadar sınırlarımı zorlayacak kadar şişmandım hatta obezdim ben demiyorum ideal kilo ağırlığım diyodu şimdi de kilolu diyo ama bi 5 kilo sonra normal diyecek6 yıllık evliyim 1 tane oğluşum var izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum aklıma gelenler bunlar yeri geldikçe anlatırım daha çenem kapanmaz benim
tamda oyle yapıcam taze nane ve buz ımmmm mısmıs
Evde bisuru yemek var Allah olmayanada versin kendi yemegim dun bitti annemin yaptigi yemekler var ee ben az yiyorun umarim yemekler bozulmadan biter bir suru ekmek var offff dert oldu bana bir suru meyva var hadi onlari degerlendiririm birazini sıkcam murdum erigindende surup yapcam
tarif istersen veriyim
aynı durumdayım suan
gel canım beraber olsun bak benim nnem edirnede hersene bize yapar getirir eriği komposto gibi pişirir kavanozlaa sıcakken koyar kışlık
bizde ypıcamız zaman acar içine damak tadımıza göre seker atar misler gii içeriz ben bunu pazardan alıp fazla gelen her meyveye yaparım hemen hemen şimdide kiraz .taze fasulye ve bamya dolaba gidicek pazardan çok almışımallah affetsin ekmekleride buzluga koyuyorum yemeden 3-4 saat once cıkarıyorum tazecik oluyorkek börek kurabiyeyide oyle yaparım hep
Bende diyorum neden tuttu elektirigim bende izmirliyim
Fikirlere tariflereee cokkkkk acigim ozellikle bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?