Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

çok yedim ya sayfa yetmz diye bir seferde yazmadım ayrıca bir ceviz 5 tane badem bi dilim de karpuz yedim
sahurda
azcik peynir ve sade omlet bi çay kasgi kadr cikolata bi dilm ekmek
ohh be bitti en sonda:18:

Merhaba bende dahil olmak istiyorum şu an ki kilom 74 boy ise 1.65 en az 15 kilo vermek istiyorum. .. drsteklerinizi esirgemeyin. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza :34: başka günlüklerde de yazmaya çalışıyorum ama kimse istikrarını koruyamıyor:50:bigün var bigün yok herkes baktım siz herdaim aktifsiniz:46:bende 2 aydan beri diyetteyim yanlız başıma:43: destek olacak birilerini arıyo yanında bu saatten sonra :114: öyle işte :1:

Selam kızlar... anca gelebildim. Valla tartılmanın verdiği rehavetten sonra, yedim yedim.
Kötü yaptım suçumu biliyorum. Ama dün bütün gün banka işleriyle uğraştım 8 tane bankayı yürüyerek tek tek dolaştım. Hiç derman kalmadı o kadar zorlandım ki akşam 6 dan sonra ellerim titredi artık neyseee kendimi kandırmak icin mazeret buldum sanırım. Yediklerime geleyim
İftar yarım kepce kadar mercimek çorbası, iki kaşık taze fasulye veee iki servis kaşığı Şehriye pilavı. Bir bardak ramazan şerbeti.. ara iki top dondurma. Sahur iki kaşık Şehriye pilavı uc dilim ekmek cok az peynir. Bir bardak ayran su 1.5 litre olmuştur. 30 da mekik çektim:))) pilavın yarım kaşığı bari gitsin diye...

Merhaba kizlar kusura bakmayin aksama dogru annem aradi hicbirsey yapma biz gelcez yemekde getircez dediler ve gec gittiler ugruyamadim sabah gec kalktim buzluga atmak icin yemeklik ayikliyorum suan , biraz kasiklarimda agri var ustumde agirlik
Yeni arkadaslar gelmis hos gelmis hersey istediginiz gibi olsun kizlar. Simdi telefondan yaziyorum laptopu acinca ayrintili cevap yazarim kizlar su ayiklama isini halledeyim

Ben de Ramazanın başından beri 200 gram verebildim sadece ama moralim bozuluyor. O kadar uğraşıp vermemek insanın sinirini bozuyor :( :(

haklısın canım ama kilo vermek için zor bir ay önemli ola almamak kilomz korumak bile kar bizim için:34:

Iftar:
1 kase mercimek çorbası
2 kasik sehriye pilavi
2 kasik etli türlü
Bol bol salata
Biraz karpuz
Az biraz pide
Simdi yuruyuse çıkacağım

Kimse birsey yazmamis

Sahur:
1 haslanmis yumurta
Kepekli ekmekten tost
Biraz peynirli makarna
iftarında sahurunda güzel canım hemen toparlanmışsın maşallah
slm kızlar sohbetinize ortak olamiyrm durumu amlistim zaten bir süre böyle olack neyse gele yediklerime
iftarda
sebzeli tava 3 kasil
2 kasık pilav
yarım kâse ezogelin çorba
yoğurtlu semizotusalata
bi isirik ekmek dün ilk defa susadim çok aşırı sickti
y:17emektn sonra kücük bi kâse muhallebi ymektn sonraki tatlı krzimi durdusdrMiyrm
umarım bu durum geçicidir seninle'de sohbet etmek isterim
iftarın gayet güzel kararında umarım tatlı sorununu çözersin çok şükür yok öyle dertlerim
çok yedim ya sayfa yetmz diye bir seferde yazmadım ayrıca bir ceviz 5 tane badem bi dilim de karpuz yedim
sahurda
azcik peynir ve sade omlet bi çay kasgi kadr cikolata bi dilm ekmek
ohh be bitti en sonda:18:
hayda noldu sana öle aslında yazdıklarında bir sorunda yok ama sanırım tatlının önünü geçemiyorsun
Merhaba bende dahil olmak istiyorum şu an ki kilom 74 boy ise 1.65 en az 15 kilo vermek istiyorum. .. drsteklerinizi esirgemeyin. ..

sen bize katıldığın sürece biz herzaman destek oluruz tekrar hoşgeldin arkadaşım
merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza :34: başka günlüklerde de yazmaya çalışıyorum ama kimse istikrarını koruyamıyor:50:bigün var bigün yok herkes baktım siz herdaim aktifsiniz:46:bende 2 aydan beri diyetteyim yanlız başıma:43: destek olacak birilerini arıyo yanında bu saatten sonra :114: öyle işte :1:
öncelikle aramıza hoşgeldin dediklerine katılıyorum iyi ekip arkadaşlarla bu süreci daha güzel geçirebiliriz kendi adıma topiği açtığımda beri azmimden bir damla eksilmedi
Selam kızlar... anca gelebildim. Valla tartılmanın verdiği rehavetten sonra, yedim yedim.
Kötü yaptım suçumu biliyorum. Ama dün bütün gün banka işleriyle uğraştım 8 tane bankayı yürüyerek tek tek dolaştım. Hiç derman kalmadı o kadar zorlandım ki akşam 6 dan sonra ellerim titredi artık neyseee kendimi kandırmak icin mazeret buldum sanırım. Yediklerime geleyim
İftar yarım kepce kadar mercimek çorbası, iki kaşık taze fasulye veee iki servis kaşığı Şehriye pilavı. Bir bardak ramazan şerbeti.. ara iki top dondurma. Sahur iki kaşık Şehriye pilavı uc dilim ekmek cok az peynir. Bir bardak ayran su 1.5 litre olmuştur. 30 da mekik çektim:))) pilavın yarım kaşığı bari gitsin diye...
ohh harika spor olmuş ama sıcakda maf olmşsun ,senin menündeki tek sorun pilav, yemeğin dozunda ama pilavı biraz kaçırıyorsun

öncelikle hoşbuldum kızlar:23:ne kadar güzel herkes ne yerse yazıyo ben yerimi buldum sanırım:26: bu arada benim diyete başladığım gün açılmış bi günlük sanırım aynı günde başlamışız:1: bende başladığımda 95 kiloydum şimdi 81 kiloyum:40:hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo almıştım bi an önce dur demeliydim ve o an verdiğim kararla diyete başladım aralardaki bir iki kaçamağı saymassak ogün bugündür diyetteyim ve bu diyet 65 kilo olana kadar devam edecek:128: önceleri 70 yeter diyodum boyum 1.75 çünkü zayıf olmasamda normal görünürüm diyodum çünkü ideal kilo aralığım 76-56 arası ama buraya üye olduktan ve kızların azmini gördükten sonra daha bi sıkı sarıldım diyete şimdi hedefim 65 inşallah en yakın zamanda göreceğim tartıda 65 i:34: ayyy çok konuştum kusura bakmayın artık:54:

öncelikle hoşbuldum kızlar:23:ne kadar güzel herkes ne yerse yazıyo ben yerimi buldum sanırım:26: bu arada benim diyete başladığım gün açılmış bi günlük sanırım aynı günde başlamışız:1: bende başladığımda 95 kiloydum şimdi 81 kiloyum:40:hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo almıştım bi an önce dur demeliydim ve o an verdiğim kararla diyete başladım aralardaki bir iki kaçamağı saymassak ogün bugündür diyetteyim ve bu diyet 65 kilo olana kadar devam edecek:128: önceleri 70 yeter diyodum boyum 1.75 çünkü zayıf olmasamda normal görünürüm diyodum çünkü ideal kilo aralığım 76-56 arası ama buraya üye olduktan ve kızların azmini gördükten sonra daha bi sıkı sarıldım diyete şimdi hedefim 65 inşallah en yakın zamanda göreceğim tartıda 65 i:34: ayyy çok konuştum kusura bakmayın artık:54:

elimizden geleni yapıyoruz ,sende kendini güzel ifade etmişsin maşallah boyunda harika eminim ideal kilona geldiğinde manken gibi olacaksın:34:

Hosbuldum teşekkür ederim bakalım bende bugün niyetlendim diyete ... :) bu sefer bozmak yok :)

yeni geln arkdaslar. hosgelmisler yaa tastatlicadi napcm bilmiyrm bu tatlı krizini zatn haftaya hiç umudum yok ben almiyim de insallh vermsemde olur

Hosbuldum teşekkür ederim bakalım bende bugün niyetlendim diyete ... :) bu sefer bozmak yok :)

insallah canım herşey senin elinde

yeni geln arkdaslar. hosgelmisler yaa tastatlicadi napcm bilmiyrm bu tatlı krizini zatn haftaya hiç umudum yok ben almiyim de insallh vermsemde olur
yani dedimya almayıp kilonu korusan yeter sonra sen yine bizi sollarsın

Kizlarr ben gekdim
Sabh.iki dilim ekmek peynir bi kasik yagla yapilab kizartma baya yedim
Ara.princ patlagi
Oglen.kepekli tost kahwe
Ara.karpuz
Iftar.dawetliyiz bilmiyorum ama ins fazla kacirmam

Dün iftardan önce kilom 74.1 di bugün ise iftardan önce 73. 8 :) şu bir haftada küsürleri atsam :) daha ne isterim

Bu arada iftarda sebzeli makarna yedim orta porsiyon ve salata... Bunun yanında sadece iftar sofrasında 1.5 litre su gitti valla :D

Iftar:
1 kase sehriyeli tavuk suyu çorba
2 yemek kaşığı etli barbunya
2 yemek kaşığı arpa sehriye pilavi
Karpuz
Salata
Az pide

Back