• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Günaydın kızlar
Benim geçen hafta çok duzensiz geçti
ve sabah 1 saat spor ardından mekık programinin yanılmıyorsam 27. Günündym 150 tane mekik
göbekte 3 cm incelme oldu

Kahvalti
2dilim kızarmış çavdar
2 acı biber
2 zeytin
1salatalık
1yumurta
25 gr lor peyniri

selam kizlar nasilziniz cumadan itibaren surekli gezme halindeydim havalar cok sicak cokda yorgunum ev toz icinde temizlik yapmam lazim neyse bildirim gunu merakla sonuclari bekliyorum hepimize hayirli saglikli mutlu gunler

Hosgeldin canim ve kolay gelsin.
Bildirim 63.8.. ya ben nerde hata yapiyorum anlamadim, sporda duzensizlik yapiyorum sanirim ondan.. guya 1-1.5 kg hedeflemistim ama olmadi sadece 500 gramcık.. neyse hayirlisi bakalim..

Son düzenleme:
Bu aralar yemek isini iyice abarttim offf.
Tatile girdim agzim durmuyor.
Sabah tartiya baktim 62.9 :(
Internetten bir uygulama yukledim, butun aldigim kalorileri kaydedecegim.
Bakalim haftaya neler olacak.

Oooo bir haftada 4 kiloya yakin vermissin, masallah sana ve kocaman alkislar. Valla tebrik ediyorum seni:)
Sen degil 78 valla 68 olursun bu gidisle, azmine konsantrasyonuna hayranim canim...

Saol canm ya biara motiwemi kaybettim ama simdi geri geldi.bide regl den sonra detoksa basladim iki gun ondan dolayida gitmis olabilir bukadar fazla zaten waktim azaldi.ama yazdiklarinla iyice motiwe oldummm

Canm bu turkce deil pek bise anlamdim

Fat Secret Kalori Sayaci var birde.
Digeri evet yalniz ingilizce maalesef.

Moralim bozuk kilo veremedigim hatta ustune aldigim icin.
Hala daha bir sey yemedim, yalniz aloe vera meyve suyu ictim.

Son düzenleme:
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]75,500[/td]
[td]74.900[/td]
[td]600[/td]
[td]2.700[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]2.200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]71,5[/td]
[td]71[/td]
[td]500 [/td]
[td]3,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]92,900[/td]
[td]89,200[/td]
[td]3,700[/td]
[td]1,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]64.400[/td]
[td]63.800[/td]
[td]600 gr[/td]
[td]2,200 gr[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]70,400[/td]
[td]2,400 [/td]
[td]4,400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]86,600[/td]
[td]85,400[/td]
[td]200 [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]69,6[/td]
[td]2.400 [/td]
[td]2.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,6[/td]
[td]62,9[/td]
[td]+300 [/td]
[td]600 gr[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

evet kızlar yine 2 eksiğimiz var ;
ozdanaz
zeynepazra

akşama kadar vakti var elbet ama lütfen p.tesi bilidirim yapalım işimiz varsa'da yazalım
gelelim 2 eksiğie rahmen kilo verme kiritiğine;

haftanını birincisi ;3,700 gr FEZAY tebrik ederim kilo vermek süreci bu hızla devam etsin:65::71:
haftanın ikincisi hatta ikitane ikinicilik var 600 gr ile BEN ve EDDAXY ben bizide kutluyorum devamı hep gelsin inşallahh:71::71::71::71:
haftanın üçüncüsü 500gr ile usriyusra senide tebrik ederim kilo verdiğin için, başarın ,azmin ,ve istikrarın için:nazar::16:

kilo veren herkezi gönülden tebrik ederim hep diyorum yine diyeceğim kilo vermenin azı çoğu olmaz önemli olan haftayı boş gerçirmemek bazen duraksadığımız hatta + çıktığımız olcak önemli olan yılmamak dahada sıkı sarılmak:34::34::34:

işlerimin büyük bir çoğunluğu bitti mutfak dolaplarını silip yorulma durumuma göre spor yapcam yada yapamıcam yeşil çayımı içeyim dinlenmek istiyorum..

Selam kızlar,
Herkesi tebrik ederim, umarım bir sonraki hafta daha da güzel olur. Öpüyorum sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi aksamlar kizlar gunluk kalori limitimi doldurdum o yuzden gunumu yaza bilirim acikirsam turk kahvesi isimi gorur hem sifir kalori hem tok tutuyor

ac karnina : ilik limonlu su
kahvalti :1 bardak cubuk tarcinli sut yarim muz
ara:salatalik
oglen: light ton balikli tost (icinde marul domates roka da vardi)
ara: sucuklu tost (minik)
aksam:actifry da biber kizartmasi 1 kasik zeytin yaginda pisti uzerinde sarimsakli yogurtta vardi
yarim porsyon yani 65gr dondurma toplam kalorim 928 olmus.
spor yapmadim aksama kadar temizlik yordu bu arada mekik programin son dinlenme gunuydu yarin son mekik gunum sonra bitiyor ben tekrar baslicam cok faydasini gordum sanirim bir 31 gunluk program daha yaparsam tamamen kurtulucam yarinda cekeyim carsamba sabahi son durumu yazarim olculerimin
su olayini hesaplamadim ama baya su ictim 2.5lt varmistir

evet kızlar yine 2 eksiğimiz var ;
ozdanaz
zeynepazra

akşama kadar vakti var elbet ama lütfen p.tesi bilidirim yapalım işimiz varsa'da yazalım
gelelim 2 eksiğie rahmen kilo verme kiritiğine;

haftanını birincisi ;3,700 gr FEZAY tebrik ederim kilo vermek süreci bu hızla devam etsin:65::71:
haftanın ikincisi hatta ikitane ikinicilik var 600 gr ile BEN ve EDDAXY ben bizide kutluyorum devamı hep gelsin inşallahh:71::71::71::71:
haftanın üçüncüsü 500gr ile usriyusra senide tebrik ederim kilo verdiğin için, başarın ,azmin ,ve istikrarın için:nazar::16:

kilo veren herkezi gönülden tebrik ederim hep diyorum yine diyeceğim kilo vermenin azı çoğu olmaz önemli olan haftayı boş gerçirmemek bazen duraksadığımız hatta + çıktığımız olcak önemli olan yılmamak dahada sıkı sarılmak:34::34::34:

Tesekkur ederim canm ins bole dewam ederim bdahaki pazartesiyi sabirsizlikla bekliom ins hepimiz hedefimize ulasiriz

Slm kızlar bütün gün temizlik vardı 2hafta önce küçük bir operasyon geçirmiştim o yüzden ağir iş yapmamam gerekiyordu işler birikti neyseki bütün temizliği yaptım
Haliyln iş yapinca bilmiyorum kan şekerim mi ne artık dusyr elim ayagim titrer kendimi yemeğe vermedim ama ara öğün de kaçtı neyse
Öğle yemeği
1kase mercimek çorba
3 kasık sade haşlanmış peynirli makarna 1dilim ekmek de
Ara
50 gr kavun
2 bisküvi
1 çay bardagi yulafli süt
Akşam
1 kepçe çorba
100 gr salata
3 kasık yoğurt
2 kasık kadar fırın da sebze kizartma
Yeşil çaylarımla günlük kalori 1025 lrde

Menum
Sabh.cay bi dilim siyah ekmek dilim peynir bi haslanmis yumurta
Ara.bi avuc kiraz
Oglen bi pogaca lahana salatasi iki dilim karpuz
Aksam.iki parca tawuk biraz patlican iki patates cacik
Ara.cay iki haribo
Su iki litre spor 100 ip atlama mekik programina basladim ilk gunum bi kac hareket

Aksam sarma, yarim porsiyon kadar. Ama 9.30 gibi cok az tost yedim:((
Ama super kararliyim bu hafta spor haftasi benim icin. Ramazana kadar vaktim var, verdim verdim, yoksa isim zor ramazanda spor yapmam mumkun degil, hic halim olmuyor.
Fezay'ı tekrar kutluyorum, cok cok basarili, valla hepimiz onun bu hafta verdigi kilonun yarisi kadar versek yeter:))) yani en azindan bana yeter..
Kilo veren veremeyen tum arkadaslsrimi kutluyorum. Medeo gecen hafta bende veremedigim gibi almistim da, oluyo boyle bazen, onemli olan pes etmemek.
Haydi ben kacar, operim herkesi..

Bende yazayım günümü
Sabah kızımın tahlilleri ultrasonu falan vardi öğlene kadar hastenede mekik dokudum. Saat 10 gibi bir dilim ekmek ve bir dilim peynir yedim.
Ara biraz fındık
Öğle az kuru az pilav bir bardak ayran
Ara yok
Akşam yine geç oldu ama iki kaşık taze fasulye uc dört kaşık eriste su iki litre olmadı hala. spor yok ama suan kızın odasını bastan aşağı boşalttım temizlik var...

Back