• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Sabah normal bir kahvalti abartilmadi.
Oglen yiyemedim henuz, okuldan erken ciktik, cocuklari aldim eve geldim, uyut falan derken yemegi unuttum.
Aksama tavuk ve mantar yapicam degisiklik olursa bildiririm ve herkesi operim.:)))
Bol sporlar diliyorum...

sağol canım
iyiler şu an çok şükür ilaclar iyi geldi

öğlen yediklrm
1kase yoğurda yulaf ezmesi koydum
1mini kek lerden
ve sabah çocukların yiyemdgi yumurta sarısı sini da yedim

uyumalarni fırsat bulup 30 dakika aerobik yaptım
bi nescafe bi bisküvi
hazır beni bekliyor ara öğün olarak yiycm

Cocuklari uyuttum. Bir kucuk parca haslanmis tavuk, İki tane diyet buskuvi yedim. Aksam yemegi pismekte tavuklu sulu patates yemegi bulgur pilavi, yanina cacik yapilacak. Henuz spor yapilmadi, aksam yatmadan yaparim artik. Su 1 lt olmustur ancak..

akşam yemeği
yarım porsiyon taze fasulye
mevsim salata
küçük bir parça tavuk
yarım bardak ayran

ani bi kararla anneme gittim ana evi gibisi yok valla canim benim etrafimda donuyor suan elimden geldigince anacumub guzel yemeklerini az yemeye caliscam hadi bakalim hayirlisi hepimize mutlu saglik eglenceli bir haftasonu dilerim.

ani bi kararla anneme gittim ana evi gibisi yok valla canim benim etrafimda donuyor suan elimden geldigince anacumub guzel yemeklerini az yemeye caliscam hadi bakalim hayirlisi hepimize mutlu saglik eglenceli bir haftasonu dilerim.

Ana evi gibisi olur mu ya.. cok sanslisin,, bizim tatilde bi baslasin, solugu memlekette alicam bende insallah.
Ama soyliyim anne yemegine hayir diyebilen evlat henuz gorulmemistir dikkatli ol:)))

Gunun ozeti:
Sabah normal bi kahvalti abarti yok
Oglen yok saat 3 gibi kucuk bir parca haslanmis tavuk iki diyet buskuvi
Aksam tavuklu sulu patates(cok az), bulgur pilavi 5-6 kasik ve salata.
Birazdan cayimi icecem, spor yapilacak, su 2 lt olmustur..

Bende bugunki menumu paylasayim
Fazla giremiorum kizlar wakit bulamiyorum ama.hergun menumu yazmaya onem gosercem
Sabh.ioi dilim ekmek biraz mozeralla domates yarim haslanmis yumurta
Oglen salata bi poaca
Ara .iki dilim karpuz sekersiz kahwe
Aksam kuskonmaz
Ara.cay yaninda bi haribo

Iyi geceler kizlar ben nedense bugun acayip gaza geldim kahvalti onemli iyi yedim ogle yogurt biraz galete aksam 4 5 tane zeytinyagli dondurma ve minicik cikolata dilim bile degil yani 2, 5 lt su bol yuruyus
Ve biraz da karin gitcek hepsi gitcek dogum oncesi kilomdayim ama kilo aldiktan sonra hsmile kalmistim maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar
Yoğun bi işgünü kızımın karne heyecanı ve uzun bir yaz tatili uzun diyorum kızım annemde kalıyo yazın haftada iki üç gün gorucem kuzumuuu keyfim yok yani neyse :( :( yediklerime gelelim
Sabah bir açma bir duble cay saat 9,5 gibi ara yok ama bir tane güllü lokum yedim ogle saar 15 gibi yarım kase sehriye çorbası iki dolmva aksam saat 21 30 da kepekli sandvic ekmegine domates biber ve peynir koydum evet gec bi saat ama bu hafta hep gec çıktım işten ve heo bu saatte yedim malesef...

Kizlar musadenizle ben bir sureligine aranızdan ayriliyorum. Tatile cikiyorum ve hergun girip bildirim yapamiycam ama mutlaka ramazanda araniza geri donecegim umarim bu sure zarfinda kilomu korurum. Hepinizi cok seviyorum beni sakin unutmayın:5:

Kizlar musadenizle ben bir sureligine aranızdan ayriliyorum. Tatile cikiyorum ve hergun girip bildirim yapamiycam ama mutlaka ramazanda araniza geri donecegim umarim bu sure zarfinda kilomu korurum. Hepinizi cok seviyorum beni sakin unutmayın:5:

İyi tatiller canım...

Iyi tatiller tatilde fazla kacirmaman dileklerimle

Günaydınlarr
Sabah
Iki dilim kepek ekmeği
Peynir
5 zeytin ve çay

Back