• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ara öğün
Bir kaç tane kiraz
2 çilek

Öğle yemeği
2kasık bulgur pilavı
Zeytin yağlı fasulye
Ve yoğurt

Kizlar musadenizle ben bir sureligine aranızdan ayriliyorum. Tatile cikiyorum ve hergun girip bildirim yapamiycam ama mutlaka ramazanda araniza geri donecegim umarim bu sure zarfinda kilomu korurum. Hepinizi cok seviyorum beni sakin unutmayın:5:

Sinavlar bitti sanirim, hadi bakalim iyi tatiller, bol sporlar:))
Sende bizi unutma...

Sabah sinav gorevim vardi, yolda giderken bir simit yedim.
Oglen biraz mantar, 2 kasik bulgur pilavi, yarim kase yogurt.
Aksami bilmiyorum. Spor yatmadan yapulacak, bugun gunboyu deli gibi temizlik var:((( ev berbat yani bildigin... birde ustune sabahtan oglene kadar cocuklar babalariyla evdeydi, ev göcmüş resmen...
Operim herkesi...

Bugün öğleden sonra evden ciktim akşama kadar çocuklarla sürekli bisküvi yedim baya kaçtı bu sefer
Akşam yemeği de salata ve yoğurt yedim küçük bir pogaca ve 1elma diyete dair hiç bir şey olmadı
Yarın kaldığım yerden devam edeceğim inslh.
Hayırlı geceler

Bugunku menummm
Sbh.1dilim kepek ekmgi 1 dilim peynir bi yumurta
Oglen.2 parca kek yarim pogaca uyumustum uyandim kansekerim dustu galiva kendime geldigimde tabagi siyiriyordum pisman oldum ama olan oldu
Ara.kahwe
Aksam peynirli yumurta
Ara kiraz biraz cilek

Slm kızlar hafta sonu diye kimse yok
Sabah yurüse ciktim sonrası
50 mekik
Kahvalti
Yarım porsiyon mantarlı omlt
Azck lor
Kızarmış ekmek
Ara
100 gr kavun

Sabah kalkildi ilik limonlu su ve kahvalti( klasik).
Deli gibi temizlik yapiliyor, moladayim su an. Halilar kalkti, dun gece birini yikamistim simdi supuruldu, silindi, toz alinacak, mutfaga henuz giremedim moladan sonra artik, ogle henuz yok, bir turk kahvesi sadece..

Selam kızlar malum haftasonu kimsecikler yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar malum haftasonu kimsecikler yok
Sabah kizarmis iki dilim ekmek ile kahvaltı yapıldı. Saat 10civarinda ara yerine bur top dondurma yedim diyelim. Saat bes gibi üç kaşık bezelye beş köfte beş altı patates kızartması yedim bir bardak light kola içtim. Sabah bildirim günü bu hafta çok umutlu değilim çünkü ne aralarima ne saatlerime dikkat ettim bu yüzden daha merakliyim aslında bakalım hayırlısı yarın görüşürüzzz. Öpüyorum sizi..

Öğle yemeğindn bslym
2 kasık patlican
2kasık bulgur yemeği
2 kasık yoğurt
Ara
3 kepekli bisküvi
1fincan sütlü kahve

Akşam
Kabak spagetti
Ama makarna değil internetn buldum
Ondan yarım porsiyon
Yarım kase tarhana çok seviyorum
Yarim dilim kadar ekmek çünkü doyurmdi
en son da doydum

Birazdan da çay içecekgm ama yanına kuru kayısı yiyebilirm
Kızlar yarın a gorusuruz inşallah

bugunku menum
sabh:cay bi dilim ekmek bi dilim peynir biraz sucuklu yumurta
ara.biraz kiraz
oglen yok
aksam:4 kasik pilav ustu et iki sarma ayran
ara.iki dilim karpuz cay bi haribo
yarin tarti gunuu cok heycanli

Sabah abartilmadan kahvalti, oncesinde ilik limonlu su
Oglen yok bir turk kahvesi
Aksam az kısır
Su iki lt olmustur
Spor, deli gibi ev temizligi
Bugun cok az yedim ama iş gücten valla aklima bile gelmedi yemek, yarin tarti gunu cok fazla verdigimi dusunmuyorum olsa olsa 400-500 gr, bakalim hayirlisi.
İyi aksamlar herkese...

Öğle yemeğindn bslym
2 kasık patlican
2kasık bulgur yemeği
2 kasık yoğurt
Ara
3 kepekli bisküvi
1fincan sütlü kahve

Akşam
Kabak spagetti
Ama makarna değil internetn buldum
Ondan yarım porsiyon
Yarım kase tarhana çok seviyorum
Yarim dilim kadar ekmek çünkü doyurmdi
en son da doydum

Birazdan da çay içecekgm ama yanına kuru kayısı yiyebilirm
Kızlar yarın a gorusuruz inşallah

Valla şekerim süpersin ne diyim imreniyorum sana. En istikrarlı sen gidiyorsun aramızda dua et bizde senin gibi olalım...

selam kizlar nasilziniz cumadan itibaren surekli gezme halindeydim havalar cok sicak cokda yorgunum ev toz icinde temizlik yapmam lazim neyse bildirim gunu merakla sonuclari bekliyorum hepimize hayirli saglikli mutlu gunler

Back