• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

iyi akşamlar kızlarrr. bende bu gruba katılmak istiyorum. 2 yıl önce bir diyet grubuna katılmıştım çok düzenli ve güzel gidiyorken değişen iş şartlarım nedeniyle düzenli olamadım ve bıraktım. tabi diyet grubundayken verdiğim 5 -6 kiloyuda geri aldım maalesef.:43::43::43::43:
şimdi 23 günlük evliyim ve artık evdeyim. çocuk istiyorum ama önce kilo vermeliyim diyorum kendi kendime. ben daha önce çok diyetisyenlere gittim ama burda hep beraberki kadar çok kilo vermedim.

iyi akşamlar kızlarrr. bende bu gruba katılmak istiyorum. 2 yıl önce bir diyet grubuna katılmıştım çok düzenli ve güzel gidiyorken değişen iş şartlarım nedeniyle düzenli olamadım ve bıraktım. tabi diyet grubundayken verdiğim 5 -6 kiloyuda geri aldım maalesef.:43::43::43::43:
şimdi 23 günlük evliyim ve artık evdeyim. çocuk istiyorum ama önce kilo vermeliyim diyorum kendi kendime. ben daha önce çok diyetisyenlere gittim ama burda hep beraberki kadar çok kilo vermedim.

Hoşgeldin canım umarım sağlıkla veririz kilolarımızı hep beraber.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa benim yazdıklarım çıkmamış :(((
Dün yediklerimden önce sıkıntımı paylaşayım ama nasıl cozecegimi ben bile bilmiyorum. Gun boyu guzel gidiyo herşey ama akşam geç çıktığım için işten akşam yemeği saati 21:30 u buluyor ve çok acıkmıs oluyorum mesela aksam kontrolümu kaybettim sabah ogle çok iyiydi ama akşam az nohut yedim üstüne bir tabak makarna yedim ve bir bardak kola içtim. Haftada bir gün çok anormal değilde saat çok geç eşim de yalnız yemek istemiyor napayım ne edeyim bilmiyorum. Bu haftasonunu atlatayım bi çözüm dusunmeliyim artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar dunden beri girmedim kızım çok fena hasta oldu
dün ne yediğimi bile hatırlamıyorm
sabah sporu az da olsa yapabildim
kahvalti
1yumurta
1dilim ekmek
peynir domates salatalık

ara
yeşil çay
kiraz çilek

öğle yemeği
1kâse yayla çorba
tavuk ızgara minik dürüm
ara ogun de

elma cips kendim yaptım
tarifi yine internettn aldım

birazdan da yeşil çay.imi içerim yine

Hosgeldin canim umarim hep birlikte diledigimiz kilolara ulasiriz.

Akşam yemeğim
3 kasık barbunya
Yarım kâse yayla çorba
Közlnms patlıcn salata 4 kasık kadar yemsmdr

Kızlar yoksunuz
Kahvalti
1 yumurta peynir domates ve biber
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
Yeşil çay
1kurabiye

Sabah
Meyve
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
salatalik, domates
1 kupa kahve
Oglen
Meyve + Kefir
Aksam
Mantar corbasi var
Haslanmis patates yanina yogurtlu naneli sos yapacagim

Son gunlerde abarttigim icin yazmadim, Fast food ozlemistim :)
Bakalim tarti Pazartesi ne gosterecek.

kızlar dün survivor un heyecanından menümü yazmayı unutmuşum. dünkü abarttığım menümü yazayım:
sabah : 8-10 diş köy peyniri, 12 tane siyah zeytin, 4-5 tane susamlı kurabiye (kibrit kutusu büyüklüğünde), 5 dilim ekmek:39::39::39::39:
ara öğün: 2 susamlı kurabiye
bol bol su içtim. 250 mm bardakla saymadım ama 7-8 bardak içmişimdir en az
öğle: 2 tabak susuz zeytinyağlı taze fasülye, 2 dilim ekmek
akşam: fazla kaçırdığımı anladığım için:18::18::18::18: akşam yemeği yemedim ama bir kase dolusu dondurma, bir avuç ay çekirdeği,bir dilim elma 2 dilim kavun ve bir kaç kurabiye ile günü kapattım. aslında saat 9 gibi o kadar acıktım ki ama kendimi tuttum ve ortalığı toplamaya verdim kendimi.:31::31::31::31:

Son düzenleme:
BUGÜN

kahvaltı: 3 dilim ekmek, 5 tane zeytin, 4-5 diş köy peyniri
ara öğün: bir susamlı kurabiye
öğle: bir tabak dünden kalan zeytinyağlı taze fasülye, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, bir bardak 250 mm bardakta ayran
bir kase dondurmA
sabahtan beri içtiğim su 1lt

kızlar şekerden artık iyice uzak durmak istiyorum. zaten çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum ama tatlıdan vazgeçemiyorum. koca bir tepsi kurabiye yapmıştım. eşim pek sevmiyor. gelip gidip bn yiyorum. ama yaptığım şerbetli tatlıya hiç dokunmadım. 3 gündür sadece akşamları 2 dilim eşim yiyor. çikolata alacaksam kakao oranı en yüksek olan bitterleri tercih edip, bir hafta boyunca az az birer küp falan yiyerek tüketiyorum. kahvenin yanında 3 küp kadar yiyorum. hazır meyve suyu ve limonataları bir aydır tamamen bıraktım. şeker vücuda oldukça zarar veriyor.

şimdi yarım saat bir yürüyüşe çıkıcam. daha doğrusu eşimin alacağı bir şey vardı, sen gitme ben alırım dedim, maksat yürümek olsunn:21::21::21::21::21::21::21:

Back