- Konu Sahibi TASTATLICADIM
kilo çizelgemi de düzeltmiş bulunmaktayım. mavi kelebeğim yeniden sağa doğru (az da olsa) uçuşa geçmiş bulunmakta:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlarrr. bende bu gruba katılmak istiyorum. 2 yıl önce bir diyet grubuna katılmıştım çok düzenli ve güzel gidiyorken değişen iş şartlarım nedeniyle düzenli olamadım ve bıraktım. tabi diyet grubundayken verdiğim 5 -6 kiloyuda geri aldım maalesef.
şimdi 23 günlük evliyim ve artık evdeyim. çocuk istiyorum ama önce kilo vermeliyim diyorum kendi kendime. ben daha önce çok diyetisyenlere gittim ama burda hep beraberki kadar çok kilo vermedim.
Hoşgeldin canım umarım sağlıkla veririz kilolarımızı hep beraber.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haftalık çizelge oluyor mu en baştan biraz okudum ama daha rastlamadım:26:
slm kızlar dunden beri girmedim kızım çok fena hasta oldu
dün ne yediğimi bile hatırlamıyorm
sabah sporu az da olsa yapabildim
birazdan da yeşil çay.imi içerim yine
iyi akşamlar kızlarrr. bende bu gruba katılmak istiyorum. 2 yıl önce bir diyet grubuna katılmıştım çok düzenli ve güzel gidiyorken değişen iş şartlarım nedeniyle düzenli olamadım ve bıraktım. tabi diyet grubundayken verdiğim 5 -6 kiloyuda geri aldım maalesef.
şimdi 23 günlük evliyim ve artık evdeyim. çocuk istiyorum ama önce kilo vermeliyim diyorum kendi kendime. ben daha önce çok diyetisyenlere gittim ama burda hep beraberki kadar çok kilo vermedim.
slm kızlar dunden beri girmedim kızım çok fena hasta oldu
Canım pazartesi sabahları tartılıp tastatlıcadım a özel mesajla bildiriyoruz oda tablomuzu hazırlıyor.
sağol canım biraz daha iyi dondurma ışte havalar daha tam isinmadi çocuklar. İçin