• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Kusura bakmayın ben tartilamadim bugun tartim bozuldu bir yerde de denk gelmedi yarin tartilabilecegim anca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam sarma, yarim porsiyon kadar. Ama 9.30 gibi cok az tost yedim:((
Ama super kararliyim bu hafta spor haftasi benim icin. Ramazana kadar vaktim var, verdim verdim, yoksa isim zor ramazanda spor yapmam mumkun degil, hic halim olmuyor.
Fezay'ı tekrar kutluyorum, cok cok basarili, valla hepimiz onun bu hafta verdigi kilonun yarisi kadar versek yeter:))) yani en azindan bana yeter..
Kilo veren veremeyen tum arkadaslsrimi kutluyorum. Medeo gecen hafta bende veremedigim gibi almistim da, oluyo boyle bazen, onemli olan pes etmemek.
Haydi ben kacar, operim herkesi..

Teskur ederim canm tabi benim kilom hepinizden fazla dogal olarak ben biraz aha fazla dikkat edince gidio ins haftayada bole olur bu kadar fazla olmasada hedefim87,5 faln en azindan ramazana 86 ile girmek istiom ramazandana umidim war ins bi 7 8 kiloa ozman weririm

gunaydin gunaydin .....hani telefonlarimizi sarjlarizya batarya full gosterir ayni oyleyim bende masallahim var ,ev tertemiz is yok bi yemek var oda basit butun gun spor yapsam enerjim yine bitmicek gibi neyse ilik limonlu suyumu iciyorum sonra kahvalti ve spor

gunaydin gunaydin .....hani telefonlarimizi sarjlarizya batarya full gosterir ayni oyleyim bende masallahim var ,ev tertemiz is yok bi yemek var oda basit butun gun spor yapsam enerjim yine bitmicek gibi neyse ilik limonlu suyumu iciyorum sonra kahvalti ve spor

Ohhh ne güzel. Enerjin bitmesin hiç inşallah.. maşallah diyim de nazar değmesin

Kızlar bu aralar sporu çok ihmal ettim bi yorgunluk var üstüm de anlaymdm evin işleri çocuklar falan
Kahvalti
Haslanms bir yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
1 çay bardagi süt

Ara
Yeşil çay
Kuru kayısı

Öğle yemeği
2 kasık pirinç pilavı
1porsiyon fırın da sebze kızarma
2 kasık yoğurt
Yarm pogca tadına bakmak için

Sonra sında
1.5 saat spor 95 mekik
Ara
Yeşil çay
1 bisküvi

iyi aksamlar kizlar yeme islemim bitti gunumu yazayim

ac karnina ilik limonlu su
kahvalti: bir bardak oda sicakliginda cubuk tarcinli sut
oglen :3 kasik yumurtasiz menemen 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 gul lokumu bebek gormede yedim
ikindi: 4-5 kasik tonbalikli makarna
aksam : 1kucuk kase yogurt corbasi
su tuketimi yatasaya kadar 2.5lt gecer bugun mekik programin 31.gunu henuz cekmedim yatmadan cekerim evde olmadigim icin spor yapamadim yatmadan bolgesel hareket yapip birde ip atlamayi dusunuyorum

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar yeme islemim bitti gunumu yazayim

ac karnina ilik limonlu su
kahvalti: bir bardak oda sicakliginda cubuk tarcinli sut
oglen :3 kasik yumurtasiz menemen 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 gul lokumu bebek gormede yedim
ikindi: 4-5 kasik tonbalikli makarna
aksam : 1kucuk kase yogurt corbasi
su tuketimi yatasaya kadar 2.5lt gecer bugun mekik programin 31.gunu henuz cekmedim yatmadan cekerim evde olmadigim icin spor yapamadim yatmadan bolgesel hareket yapip birde ip atlamayi dusunuyorum

Kaç kg verdin şimdiye kadar canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Dun yediklerimi yazayım.
Sabah bir simit (uzun zamandır yememisim ) biraz peynir ve çay domates salatalık ara 5 6 fındık
Öğle tavuk sote uc dört kaşık bulgur pilavı
Ara yok
Akşam anneme gittim tavuklu tirit yapmış yarım tabak yedim birde dut 8 10 tane kadar şimdi yoldayım ise gidiyorum ama sabah yine dayanamadım dut ağacına daldım :):):) 4 5 dutla başladı yani günüm hepinize güzel günler

Aaa ayrıca akşam anneme yürüyerek gittim 40 dk vardım ama tempolu hemde çok tempolu

kizlarr gunaydin saglikli mutlu gunler dun mekik programim bitti 31 gunun sonucu 8cm kizlar gobegimden 8cmgitti mutluyum kismetse yine baslicam biraz daha var aslinda suan alt karnim var onuda pilates topuyla mekii cekerek yok etmeyi dusunuyorum yani 31gunluk program daha yapacagim bu arada yarin sabah'dan pazara kadar tatildeyim ama telefonda internetim var burayi ihmal etmiyecegim insallah,bu sefer deniz acilisini yapayim :) neyse ilik limonlu suyumu iceyim kahvaltimi yapayim

Hayırlı sabahlar canlar
Sabah sporu yapıldı tastatlicadı masallah 8 cm çok iyi ben programın son dinleme günündym aynen dediğin gibi çok ise yariyr tamamen bu göbek gidene kadar hep uygulaycm inslh

Günaydın kızlar
Dun yediklerimi yazayım.
Sabah bir simit (uzun zamandır yememisim ) biraz peynir ve çay domates salatalık ara 5 6 fındık
Öğle tavuk sote uc dört kaşık bulgur pilavı
Ara yok
Akşam anneme gittim tavuklu tirit yapmış yarım tabak yedim birde dut 8 10 tane kadar şimdi yoldayım ise gidiyorum ama sabah yine dayanamadım dut ağacına daldım :):):) 4 5 dutla başladı yani günüm hepinize güzel günler

Aaa ayrıca akşam anneme yürüyerek gittim 40 dk vardım ama tempolu hemde çok tempolu

ben menunude sporunuda sevdim

Kahvaltim
çok az sucuklu yumurta sucugunu yemedim tabi
1dilim ekmek
1 kasık kadar lor
Salatalık
Ara
Yeşil çay

iyi aksamlar kizlar bugunku menum

sabah ac karnina limonlu su
kahvalti: yulaf kepegi 2 kasik ,yarim muz biraz sut ile karisim
oglen:kucuk kase yogurt corbasi 1 dilim cavdar ekmegi 3-4 tursuluk minik aci biber
aksam saat 3,5 gibi yan komsuya gectim 3 tane serce parmagim kadar kiymali borek yedim o yuzden daha birsey yemem acikirsam 1 bardak ayranim var
ha birde ev yapimi sogum limonata ictim kendim yaptigim icin saglikli sekeride az

Akşam yemeği
1 kâse çorba ve salata sanırım burda öğün ayrı ayrı yazan bi tek benim

bende bazen vakit bulamadığım için ayrı ayrı yazıyorum daha kısa sürüyor ama toplu yazsak aslında okuyan için takibi daha kolay oluyor. dediğim gib ben uzun uzun yazamıyorum her zaman o yüzden kısa kısa yazıveriyorum:)) ama şu an zamanım bol çocuklar uyudu:)))

benim okul bitti çok şükür ama 2 hafta seminerimiz var okulda. o yüzden sabahtan öğlene kadar okuldayım. haliyle düzenimiz bozuldu. sabahları kahvaltı yapamadan evden çıkıyorum. bir simit yiyorum genelde pazartesiden beri. öğlen ve akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor, bazen abartıyorum tıpkı bu gün gibi:((((
öğlen makarna ve salata yedim akşam sadece salata..
spor yok sırtım çok ağrıyor incittim herhalde doğru düzgün hareket bile edemiyorum. su bol miktarda içildi. 2buçuk lt olmuştur.
öperim herkesi....

Back