- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Kizlar musadenizle ben bir sureligine aranızdan ayriliyorum. Tatile cikiyorum ve hergun girip bildirim yapamiycam ama mutlaka ramazanda araniza geri donecegim umarim bu sure zarfinda kilomu korurum. Hepinizi cok seviyorum beni sakin unutmayın
Kizlar musadenizle ben bir sureligine aranızdan ayriliyorum. Tatile cikiyorum ve hergun girip bildirim yapamiycam ama mutlaka ramazanda araniza geri donecegim umarim bu sure zarfinda kilomu korurum. Hepinizi cok seviyorum beni sakin unutmayın
Slm kızlar hafta sonu diye kimse yok
Sabah yurüse ciktim sonrası
50 mekik
Kahvalti
Yarım porsiyon mantarlı omlt
Azck lor
Kızarmış ekmek
Ara
100 gr kavun
Selam kızlar malum haftasonu kimsecikler yok
Sabah kizarmis iki dilim ekmek ile kahvaltı yapıldı. Saat 10civarinda ara yerine bur top dondurma yedim diyelim. Saat bes gibi üç kaşık bezelye beş köfte beş altı patates kızartması yedim bir bardak light kola içtim. Sabah bildirim günü bu hafta çok umutlu değilim çünkü ne aralarima ne saatlerime dikkat ettim bu yüzden daha merakliyim aslında bakalım hayırlısı yarın görüşürüzzz. Öpüyorum sizi..
Bide ben basarabilsem su diyeti keske.en fazla 3 gun yapabiliyorum sonra saatler öğünler karışıyor spor da yapamıyorum 😞
...
bende oyleyim inanki dayanamiom ama mecburuzsen kac kilosun
Öğle yemeğindn bslym
2 kasık patlican
2kasık bulgur yemeği
2 kasık yoğurt
Ara
3 kepekli bisküvi
1fincan sütlü kahve
Akşam
Kabak spagetti
Ama makarna değil internetn buldum
Ondan yarım porsiyon
Yarım kase tarhana çok seviyorum
Yarim dilim kadar ekmek çünkü doyurmdi
en son da doydum
Birazdan da çay içecekgm ama yanına kuru kayısı yiyebilirm
Kızlar yarın a gorusuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?