• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Günaydın kizlar
Ahhh ki ne ahh ben aksam yaramazlık yaptım :( pişmanım ama yapcak bisey yokkkk. Hesaplamadım ama 1900 2000 olmuştur kalori.. :(((( sporda yokk.
Farkında olmak yanıma kar önceden bunun iki katı yiyip pişman olmuyodum... 2 gündür meyilliydim zaten neyse önümüze bakarsak. Sabah 2 dilim cavdar ekmegi ile klasik bir kahvalti yapıldı. Bugun ve bundan sonra sözzz en az iki litre su icicem en azindan okul kapanana kadar yada pazartesiye kadar mekik ve yana egilme hareketlerini yapıcam... öptüm sizi

Son düzenleme:
ara öğün
yeşil çay la 1kuru kayısı

öğlende yemek yoktu
çavdar ekmeği ile
tost
1 çeri domates yarım salatalık

Cok sabah form biskuvi
Sabah ay coregi
Ogle kahvalti ama cok az yedim soyleki 1kk peyniri bitirmedim domares salatalik o kadar canim hic birsey istemiyo enerjimde dusmedi fena degilim yakinda rahat sporda yaparim emzirdigim icin hizlida kilo verdim sanirim bakalim hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah
ıkı catal penır
salata domates
2 zeytın
1 dılım kepek 1 dıı normal ekmek canım cektı
oglen
eti lifalif bır kase
aksam
yogurt corbası
kızlar ben gene cozuttum bu gun benım ıkıncı mıladım ılan ederekten tekrar sıkı baslıyorum ramazana kadar 69 olmam lazım
:37:

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

CUMA ITIBARI ILE BU DIYETE BASLICAM BANA DIYET ARKADASLIĞI YAPACAK OLAN VAR MI DIR
:56:

Dun aksamki menum degisti maalesef/
Esim disarida yiyelim dedi ve ben bayagi abarttim.
Yemekler harikaydi bende kendimi tutamadim offf.

Bugun sabah yalniz kefir ictim.
Oglen 2 kase corba ekmeksiz.
Ara: meyve
Aksam tavuk sote ve 2 dilim ekmek.

Yarindan itibaren daha programli gidecegim.
Umarim haftaya tekrar en azindan 3. olurum.

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

CUMA ITIBARI ILE BU DIYETE BASLICAM BANA DIYET ARKADASLIĞI YAPACAK OLAN VAR MI DIR
:56:

Bir hafta icinde 5 kilomu veriliyor bu diyetle ?
Bana pek saglikli gibi gelmedi.
1. ve 5. gun hic cekilmez. 5. gun yalniz yumurta nasil olacak ? Ne kadar yenilebilir ?

ben yerım :D severim yumurtayı ertesı gunde kendım uretırım olmadı bu kadar yumurtadan sonra yumurtlarım herhal ya ben bır haftada vereyım 5 kilo herbıseyı yerım ama sanmam 2-3 kilo anca o da korumassam gecıcı olur dıkkat ısteyen bır dıyet yanı ,,buarada herkes benım gıbı hızlı cevap verse su topıkteeee

ben yerım :D severim yumurtayı ertesı gunde kendım uretırım olmadı bu kadar yumurtadan sonra yumurtlarım herhal ya ben bır haftada vereyım 5 kilo herbıseyı yerım ama sanmam 2-3 kilo anca o da korumassam gecıcı olur dıkkat ısteyen bır dıyet yanı ,,buarada herkes benım gıbı hızlı cevap verse su topıkteeee

:9: Valla ben 3 kiloya bile raziyim.
Eger yapasaniz bu diyetin sonucunu cok merak ediyorum.

Diyet basari hikayelerine bakiyorum simdi.
Denenmis diyetler belki daha faydali olur.
Bir suru kurler eklemisler ama birde deneyip sonuc alanlar yazsa.

sabah erik ve kiraz 1 tane muz

az önce menemen 2 dilim kepekli ekmek
1 dilim patatesli börek

günü kapatıyorum

45 mekik
10 dk kalça hareketleri yapıldı
akşam da eliptiğe binilecek

Sabah klasik kahvalti
Oglen pilav, ayran
Aksam salata, cok az firinda pismis kiyma ve donates..
Su 1.5 lt
Spor henuz yapilmadi yarim saat mekik ve pilates dusunuyorum.

Selam kızlar günüm iyi geçti sayılır. Ogle pilav ve ayran
Ara salatalık
Akşam az Şehriye çorbası, iki kaşık taze fasulye uc dort kaşık eriste salata
Bide bi kaçamağım var yarım lokma yedim yağlı ama çok severim. Rabbim nasip ederse yarın oruca niyetlenicem kızlar şu dizi bitsin süleyman ın öldüğünü bi göreyim hemen yaticam... hepinizi öperim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back