Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

ahhhh ben de bir 54 göremedim :((( 54 olmaya çalışırken ilaçlar sağolsun 61 olmuşumm:KK17::KK1:
ama buna dur dedim artık ilaçlardan zarar gören böbreklerim ve karaciğerimi rahatlatmak için detoks yapıyorum
58 olduktan sonra diyete geçicem

M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71[/td]
[td]71,000[/td]
[td]0,00[/td]
[td]6,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]64,7[/td]
[td]65,0[/td]
[td]+300 [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66,2[/td]
[td]65[/td]
[td]1,200[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,500[/td]
[td]84,600[/td]
[td]+100[/td]
[td]2,100[/td]

[/tr]
[tr]

[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74[/td]
[td]74[/td]
[td]0,00[/td]
[td]21,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]74,800[/td]
[td]74,200[/td]
[td]600[/td]
[td]3,600[/td]

[/tr]
[tr][/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"]

[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]

Slm,

Sey gecmi kaldim bilmiyorum ama bende katilmak istiyorum o_O Mumkunmu acaba ? 3 gundur rejimdeyimde

arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

slm kizlar benm icin kotu bi gundu
sabah sirkeli su
kahvalti 1 kaynamis yumurta domates salatalik 1 cay kasigi bal yarim kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin
ara 1 elma
ogle misafir sagolsun en kalorili yemegi yapmis dayanamdm iki kucuk karniyarik yarim kase pirinc pilavi
ara yarimdan az kek
aksam yok
ara yogurt 1 cay bardagi
spor kizlar ilkkez bukdr isteksizim 300ip atladm okdr cok yoruldm market gunumdu bugun misafrlk felan oldm yani
su 2 lt suan

selam kızlar dün sabahı yazdım bir daha giremedim..
öğle : iki çatal patlıcan yemeği, bi pors. pirinç pilavı, yarım pet bardak ayran
ara yok
akşam : yemek yemeyi unuttum kızlar mobilya boyama işine kalkışıcam da annemin zigon sehpalarıyla işe başladım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:heyecandan sevinçten yemeyi unutmuşum saat 10,30 gibi bir büyük incir yedim birde nescafe içtim.
su : 2,5 olmuştur rahat sporda 20 dk yürüyüş. (boya alışverişine yürüyerek gittim.)

ben en iyisi bir gün sonra yazim menümü gün içindede size yazarım kızlar

selam kızlar dün sabahı yazdım bir daha giremedim..
öğle : iki çatal patlıcan yemeği, bi pors. pirinç pilavı, yarım pet bardak ayran
ara yok
akşam : yemek yemeyi unuttum kızlar mobilya boyama işine kalkışıcam da annemin zigon sehpalarıyla işe başladım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:heyecandan sevinçten yemeyi unutmuşum saat 10,30 gibi bir büyük incir yedim birde nescafe içtim.
su : 2,5 olmuştur rahat sporda 20 dk yürüyüş. (boya alışverişine yürüyerek gittim.)

ben en iyisi bir gün sonra yazim menümü gün içindede size yazarım kızlar
kolay gelsin canim benimde sehpami boyamam lazim ama krem rengine olurmu ki

ahhhh ben de bir 54 göremedim :KK43:(( 54 olmaya çalışırken ilaçlar sağolsun 61 olmuşumm:KK17::KK1:
ama buna dur dedim artık ilaçlardan zarar gören böbreklerim ve karaciğerimi rahatlatmak için detoks yapıyorum
58 olduktan sonra diyete geçicem
canım selam. nasılsın. yediklerine dikkat et ama doktorunla konuş mutlaka izin verirse detoks uygula bence..

selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz yine disarda kahvaltiya davetliydim
usri yusra gecmis olsun canim hersey yolundadir insallah
selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz yine disarda kahvaltiya davetliydim
usri yusra gecmis olsun canim hersey yolundadir insallah

geçmiş olsun canım. umarım önemli bişey yoktur...
gevrek ayran süper ikili sıkma canını hemde kepekli daha nolsun...
sağolun kızlar yok inşallah bir sorun yok kızım dörtgözluyvzde gozluk için doktora gittik

canım selam. nasılsın. yediklerine dikkat et ama doktorunla konuş mutlaka izin verirse detoks uygula bence..

yok yok izin veri bitirdim bile 2 gündü detoksum yeniden 58 kiloyum. bundan sonrasını yavaş vericem

sabah:
2 tane haşlanmış yumurta
biraz peynir

öğle:
canım çok döner istedi bir tabak tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki de

şimdilik bol su yeşil çay vs

kızlar bugün misafirktydm arkadaş cig kofte yaptı günu cig kofte ve salatayla
2 incir ve biraz üzümle bitirdim
ne spor yapıldı ne su de yeşilçay içilmedi

Benı de aranıza alırmısınız.. Ben de varım sonuna kadar gidip bu işi bu sefer bitiricem... Listeye benı de eklermısınız... Başlangıc 86.5 şuan 73.4 hedef 60 :KK24:

selam kızlar
dünkü menüm
kahvaltı : bir poğça, bir parça simit az peynir ve çay
ara kayısılı form çayı
öğle : iki üç kaşık mercimek çorbası, 4 fırında köfte, bir parça ekmek
ara yok
akşam : menemen peynir zeytin
su :2,5 litre rahat olmuştur fazlasıda vardır.

Back