Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ee kizlar nerdesiniz ?
Bugunku menum:

Sabah:
Menemen peynir domates salatalik 1 dilim kepekli ekmek
Ogle yok
Aksam:
1 kase corba
2 firinda kofte
5 adet kanat
1dilim ekmek
Salata
Karpuz

Biliorm aksam biraz agir oldu ama yavastam spora basliycam bu aksam belki telafi edebilrm

kikzar geldim araniza yarindan itibaren tekrar basliyorum :-) cok tesekr ederm gecmis olsun dilekleriniz icin opuyorum smdiden cadim gercekten haklisin hasta olmamak gerek :-) c vitamini yag yakimini kolaylastriomus ayrica.d kizlar .d.d hadin yarrin gorusruzz opuldunuz:-)

günaydın kızlar özledim valla herkes iyidir inşallah
cumartesi günü taşındık çok şükür ben daha eve geçmedim yalovada kızkardesmdym tartı da yok kusura bakma tatlıcadi bugün kaldı yarın bildirim yaparm
ee diyet diye bir şey de kalmadı doğrusu çok merak ediyorum kesin almışmdr. hepinize hayırlı günler :kk:

canım ben sabah tartılmayı unuttum. eve gidince ancak tartılırım o da ne kadar doğru sağlıklı olur bilmiyorum kahvaltı yaptım çünkü..

günaydın kızlar özledim valla herkes iyidir inşallah
cumartesi günü taşındık çok şükür ben daha eve geçmedim yalovada kızkardesmdym tartı da yok kusura bakma tatlıcadi bugün kaldı yarın bildirim yaparm
ee diyet diye bir şey de kalmadı doğrusu çok merak ediyorum kesin almışmdr. hepinize hayırlı günler :kk:
selam hayırlı olsun yeni evin canım... güle güle otur, sağlıkla mutlulukla...

selam kızlar kimsecikler yok yine ...
sabah : iki dilim ekmek iki çay kaşığı salça, peynir ve çay
ara : yarım kurabiye
öğle : tarhana çorbası yarım dilim kadar ekmek
akşama yemeğe davetliyiz dikkat etmeye çalışırım yine

selam kizlar iyi aksamlar o kadar yorgunumki anca vakit buldum girmeye yarin insallah ilk isim tabloyu hazirlamak olcak usriyusracim kolayliklar arkadasim yeni evin hayirli olsun

günaydın kızlar herkez iyidir inşallah tablo yapmaya geldim ama çoğu kişi bildirim yapmamış öğleden sonra tekrar liste için girerim lütfen herkez kg sunu güncellesin bilgisayarı sadece liste için açıyorum genelde telefondan giriyorum
kızlar birde sizden ricam var iş başvurusu yaptım olmasını çok istiyorum lütfen 1 saniyede olsa dua edermisiniz malum ev borcu için eşime destek olmam lazım..

günaydın kızlar herkez iyidir inşallah tablo yapmaya geldim ama çoğu kişi bildirim yapmamış öğleden sonra tekrar liste için girerim lütfen herkez kg sunu güncellesin bilgisayarı sadece liste için açıyorum genelde telefondan giriyorum
kızlar birde sizden ricam var iş başvurusu yaptım olmasını çok istiyorum lütfen 1 saniyede olsa dua edermisiniz malum ev borcu için eşime destek olmam lazım..
canım benim dua mı ettim bile. hayırlısı olsun inşallah..
kilo 65.4 maalesef. ama bu 400gr ın regl döneminde olduğum için şişlik olmasını diliyor ve istiyorum.
sabah az kahvaltı vakit yoktu yapamadım. ara galeta çubuk 1 tane. öğlen 1kase tarhana çorbası. ara nescafe:(
akşama ne yerim bilmiyorum.
haydi öperim herkesi...

canım benim dua mı ettim bile. hayırlısı olsun inşallah..
kilo 65.4 maalesef. ama bu 400gr ın regl döneminde olduğum için şişlik olmasını diliyor ve istiyorum.
sabah az kahvaltı vakit yoktu yapamadım. ara galeta çubuk 1 tane. öğlen 1kase tarhana çorbası. ara nescafe:(
akşama ne yerim bilmiyorum.
haydi öperim herkesi...

sagol canim Allah razi olsun

M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71[/td]
[td]71,200[/td]
[td]+200[/td]
[td]6,400[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]??? [/td]
[td]9,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,600[/td]
[td]84,600[/td]
[td]0,00[/td]
[td]2,100[/td]

[/tr]
[tr]

[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]21,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]74,200[/td]
[td]73,200[/td]
[td]1,000[/td]
[td]4,600[/td]

[/tr]
[tr][/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"]

[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
Ben de varim çok asiri kararliyim

selam arkadaşlar,
dünkü menüm:
sabah yarım simit yarım açma, peynir az salça
öğle: az fırında tavuk, bulgur pilavı ve az salata iki çatal höşmerim
akşam : yemek yoktu canımda bişey istemeyince iki dilim ekmek arasına beyaz peynir koyup tost yaptım bir parçada kurabiye
su çok içemedim 2 litre var yada yok
spor : akşam konser vardı arkadaşlarla oraya gittik dönüşte yarım saatten fazla yürüdük hafif tempolu

amin canım, şükür iyiyim ben ama yine kopmaya başladık üzülüyorum... şöyle düzenli istikrarlı gidemiyoruz bi hepimiz için söylüyorum, ama tam bi motivemiz yok yani
haklisin canim keske elimden birsey gelse insanlarada kizamiyorum hayat sartlari yogunluk diyetten sıkilma derken ustune yogunluk olmamasi kopartiyor elimden geldigince hergun girmeye ozen gosteriyorum

selam arkadaşlar,
dünkü menüm:
sabah yarım simit yarım açma, peynir az salça
öğle: az fırında tavuk, bulgur pilavı ve az salata iki çatal höşmerim
akşam : yemek yoktu canımda bişey istemeyince iki dilim ekmek arasına beyaz peynir koyup tost yaptım bir parçada kurabiye
su çok içemedim 2 litre var yada yok
spor : akşam konser vardı arkadaşlarla oraya gittik dönüşte yarım saatten fazla yürüdük hafif tempolu
menun gayet iyi canim oh konserledesarjda olmussun

dualarimiz sennle cadim :-)
bu ara bende cok koptm sizden universite hzrlklari basladi misafrlkler artti kbakmayin kizlar
sagol tatlim Allah razi olsun

Back