Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

günaydın kızlar herkez iyidir inşallah tablo yapmaya geldim ama çoğu kişi bildirim yapmamış öğleden sonra tekrar liste için girerim lütfen herkez kg sunu güncellesin bilgisayarı sadece liste için açıyorum genelde telefondan giriyorum
kızlar birde sizden ricam var iş başvurusu yaptım olmasını çok istiyorum lütfen 1 saniyede olsa dua edermisiniz malum ev borcu için eşime destek olmam lazım..

Baslangic kilo: 70
boy: 1.59
baslangic tarihi: 01.09.2014
suanki kilo: 68,5
tartilma gun: pzrtesi
ilk hedef: 60

bu arada Allah yardimcin olsun cnm

selam kızlar
dünkü menümü yazayım
kahvaltı 3 dilim ekmek yedim yaaa :(( ve klasik kahvaltı
öğle 4 köfte 2parça patates fırın poşetinde
akşam : 2 yumurta ile menemen yaptım bir dilim ekmekle yedim

selam kızlar hayırlı cumalar olsun..
bu aralar çok giremiyorum malum benim okul başladı kızımda anaokuluna başladı uyum haftası içindeyiz. ev okul yemek temizlik kış hazırlıkları derken fırsat bulamıyorum maalesef. dün 15 kilo domates tarafımdan 9 büyük kavanoz olarak konserve yapıldı. öldüm yorgunluktan..
sabah simit..

kizlar kbakmayin cenaze vardi sehir disinda apar topar gttk babamin amcasi vefaat etti smdi girdm iceri neolur hakkinizi helal edn giremedm bu hafta duzenm olmadi regl oldm bugun 400 gr fazla gosterdm 73.800 cktm bugun ins yarin duzene girerim

selam kızlar
dün gayet güzel başladığım günü biraz sınırı aşmış kapattım.. neyse ki okullar açılıyor ve biz bu sene sabahçı olucaz zorda olsa en azından düzene gireceğime inanıyorum... sabah 7,5 ders başıymış okulla ev arası 2 dk . ben kızı bıraktıktan sonra boşta olduğum bir saatim o arada hem kahvaltı hem spor düşünüyorum inş. istediğim gibi olur.. neyse çok konuştum bunu haftaya görücez gelelim menüye

sabah : klasik kahvaltı
ara : nescafe
öğle : 2 3 kaşık yayla çorbası, iki orta boy dolma, yoğurt
akşam : tavada balık hemde çeyrek ekmek arası yanında da şekersiz limonata bide üstüne iki dilim tahin helvası çok canım istiyodu dün dayanamadım...
işte böyle bol kalorili bir gün.nihayet kış sezonu açılıyor işten de erken çıkıcam.her şey daha güzel olacak :KK73::KK73:

günaydın kızlar hepiniz iyisiniz inşallah özledim valla
2 haftageçti hemen hemen spor yapmadığım
neyse ki bugün hem spora hemde diyetime baslamş durumdaym
bu süreçte de 1 kilo aldım malesef üstüne de regl olmuşum umarım onun sis kinliğidir.66 kilo su an
taşıma sırasında çocuklar benim tartiyi kirdi yine eski tartı yla kaldım

bu süreçte de 1 kilo aldım malesef üstüne de regl olmuşum umarım onun sis kinliğidir.66 kilo su an
canım hoş geldin... yeni evin yeni şehrin hayırlı olsun... umarım herşey gönlünce olur

günaydın kızlar nerdesinz
sağol maviaycm nasılsın
bu sabah bir saatlik sporumu yaptim
kahvalti
50 gr omlet
30 gr beyaz peynir
2 zeytin 1.5 dilim tahli ekmek
1 tatlı kaşığı kadar çemen

kizlar kbakmayin cenaze vardi sehir disinda apar topar gttk babamin amcasi vefaat etti smdi girdm iceri neolur hakkinizi helal edn giremedm bu hafta duzenm olmadi regl oldm bugun 400 gr fazla gosterdm 73.800 cktm bugun ins yarin duzene girerim
başın sağolsun canım..

hayırlı olsun yeni evin. işlerin düzene girmesine sevindim.

selam kızlar ..
cadıcım pazartesi bildirim yapamadım özür. 65.5 çıktım. bir alıp bir veriyorum hayırlısı..
bu aralar çok yoğunum. okul başladı malum. sabahçıyım. öğlen eve geliyorum. kızımın beslenmesini hazırlayıp onu okula götürüyorum. oğlum bu aralar öğleden sonra uyumuyor. hep onunla ilgilenmek zorundayım. birde ekimde sınavım var fırsat buldukça ona çalışmaya çalışıyorum. işte böyle haydi öperim herkesi:)

slmkızlar 32 yaşındayım 160 boyundayım 87 kiloyum iki çocuk annesiyim.sanırım yarışışıyorsunuz burada benide aranıza alırmısınız.:KK22:

selam kızlar ..
cadıcım pazartesi bildirim yapamadım özür. 65.5 çıktım. bir alıp bir veriyorum hayırlısı..
bu aralar çok yoğunum. okul başladı malum. sabahçıyım. öğlen eve geliyorum. kızımın beslenmesini hazırlayıp onu okula götürüyorum. oğlum bu aralar öğleden sonra uyumuyor. hep onunla ilgilenmek zorundayım. birde ekimde sınavım var fırsat buldukça ona çalışmaya çalışıyorum. işte böyle haydi öperim herkesi:)
eddaxy cim bu hafta hepimizde bi toparlanamama durumu var.. bizde aynı kızım sabahçı sabah 6,5 ta ayaktayız ama buna rağmen hiç bir şeye yetişemez durumdayım tabi düzen kuramadığımız için diyet miyette kalmadı şu haftayı atlatırsak hepimiz biraz daha tempoya alışırız sanırım.. sende öpüldün..

selam kızlar
dünkü menüm
kahvaltı : 1 küçük tost, bir bardak çay
ara : bir kurabiye
öğle : 1 porsiyon tavuk sote ve bulgur pilavı az salata
ara : mini piko :(
akşam : 1,5 kepçe yeşil mercimek, az börülce salatası
bir parça çikolata

selam kızlar kardeşimi askere gönderdim iki gündür şehir dışındaydım bide geldim kii kimse kalmamış anlaşılan topiğimiz dağılmış... hayırlısı olsun..

Allah tez zamnda kavustursn
ewet cnm grup dagilmis napcaz
CANIM BİLMİYORUM NAPICAZ ŞU TABLO İŞİNDEN FLANA PEK ANLAMIYORUM ANLASAM BAŞKA AÇALIM DİYCEM AMA BENİM BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAK GİBİ Bİ NİYETİM YOK.. DİYET ARKADAŞIMDAN YAZAYIM DEDİM SANA MESAJ SINIRI DİYO ORAYIDA SIFIRLADIM PAZARTESİ TAM TEÇHİZAT BAŞLIYORUM İNŞALLAH... SEN NE DERSİN NAPALIM?

Back