Gerçek bir töre hikayesi ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aşağılık kompleksini düzeltirsen geçer.
2 sayfa eski eşinin düzeninden bahsetmişsin içindeki fesat düşünceleri bırak. Kıyas yapmayı bırak kendini geliştir bence. O ona bunu almış şunu almış bana yok 300 çeyrek bilmem kaç gram altın??? Bunlar için yaşama ay okurken daraldım ya

hepsini okumadim da kadinin dininden giyiminden kusamindan SANANE!!!

Kadının harcadıklarını geçtim düğününde takılan altınlara kadar hesap yapmışsınız. Takıntınız var bence. Bir de kocanız bir çocukla evlenmiş farkında mısınız?

Öncelikle kocan sübyancıymış,aferim sende bir sübyancıyla evlenmişsin.O açık giyinen dediğin kadından sanane isteyen istediği gibi giyinir sen önce zihniyetini düzelt.Ayrıca madem kocan zorla evlendi ki eminim öylediro kızla ilişkiye girmesine gerek yoktu ailesine ben onunla ilişki yaşadım deyip aslında ilişki yaşamayabilirlerdi hem sübyancı da olmazdı.Bence sen boşan çünkü altınları falan alamıyacaksın,kocanın parasını yiyemeyeceksin sana yedirmezler canım senin gibi zihniyetli insan için boşanma nedenini açıkladım.Gerçekten ağır konuştum çünkü çok sinirlendim

Su yorumlara bak kıskanç şeyler size cewap yazmaya tenezzzul bile etmeyip göz ardı etmeyi tercih ediyorum . Hayatında yanında hiç bir dönem erkek duramamis tercih edilmeyen insansınız siz .. kimbilir çevreniz komşunuz ,kocanız ,sevgiliniz sizden ne çekiyordur.. yazarsınız buralara şöyle aldatıldım böyle başımıza geldi ne yapalım.diye sonuna kadar mustehak size..

Mune bu arkadaşa gerekli cevabı versem banlanır mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…